1 Eylül hedefim 62 ydi ama ona ulaşamıycam maalesef hep eksi olsun da yavaş olsun razıyım hedefim Aralık ayına kadar 58 olmak yani oğulcuğumun doğum gününde eski halimde olmak 4 ayda 7 kilo verebilirim sanırım her ay 2 kilo versem tamamdır
çok daha yeni Doğumun daha ödemlerin bile gitmemiştirtir senin onlarda biraz gitsin bence bu süreçte çok kısma ama abur cubur tarzı seyler yemeSelam hanımlar 23 gün önce doğum yaptım. Doğuma giderken 87 kiloydum. Şu an 77 kiloyum. Doğumla ve 22 günle birlikte toplam 10 kg vermişim. Emziriken kilo vermeye çalışmak çok zor. Azıcık kissam sütüm azalıyor. Lütfen beni de alın aranıza. Kilo konusunda sadık biriyimdir. Zayıflamak istiyorum
Canım senin hedefin kaçtıverirsin inşallah canım hem de yavaş verdiğin için daha sağlıklı ve kalıcı olur bence
Süper 54 görmen süpersingünaydın kızlarrr :) hayırlı cumalar
günün ilk kilo bildirimi benden gelsin
geçen hafta:56.0
bu hafta:55.6
fark:400 gr.
Eylül hedefi olmsaa bile Aralık olur bence yavaş ve sağlam adımlarla en güzeli bir senede gayet normal hemdeGünaydın Hanımlar
Geçen hafta 65,7
Bu hafta 65,3
Fark 400
% 0,608
Dün artıda çıkınca moralim bozulmuştu ama neyseki geçiciymiş
Ay inşallah bir kısmı ödemdir. Sanki ödem gitti ve ben kilolarla kaldım gibi hissediyorum. Abur cubur zaten sütüm içim yemiyorum. Ama şu an düzenli bir programa başlamazsam önünü alamam diye düşünüyorum.çok daha yeni Doğumun daha ödemlerin bile gitmemiştirtir senin onlarda biraz gitsin bence bu süreçte çok kısma ama abur cubur tarzı seyler yeme
Su son 1 haftadir kendim de uygulamasam da.. bence en can alici nokta,gece hatta aksam bisey yememek.. su ic cay ic sut ic ama birseyler yeme yemekten sonra. Gun icinde cikolata mi.tatli mi cerez mi.kuruyemis mi.meyve mi ne istersen ye. Ben bu sekilde kilo verdim. 75 tim su an 67yim..Doguma girerken 86ydim.. eve geldim ki 83Ay inşallah bir kısmı ödemdir. Sanki ödem gitti ve ben kilolarla kaldım gibi hissediyorum. Abur cubur zaten sütüm içim yemiyorum. Ama şu an düzenli bir programa başlamazsam önünü alamam diye düşünüyorum.
Doğru diyorsun dün 73.8 çıkmıştım onun gazıyla akşam çayla üç tane kurabiye yedim hemen artıya geçti gece yememek en önemlisi galibaSu son 1 haftadir kendim de uygulamasam da.. bence en can alici nokta,gece hatta aksam bisey yememek.. su ic cay ic sut ic ama birseyler yeme yemekten sonra. Gun icinde cikolata mi.tatli mi cerez mi.kuruyemis mi.meyve mi ne istersen ye. Ben bu sekilde kilo verdim. 75 tim su an 67yim..Doguma girerken 86ydim.. eve geldim ki 83zaten cocuk 3kiloydu suyu muyu hic mi yoktu bune yaa dedim. Odemmis gitti ama ,76 77 gibi kaldim. Sonra buraya geldim zayiflayabildim birazcik..
Ama su son 1haftador berbattt.. biraktim.diyeti kilo aldim teekrardan..
Canım senin hedefin kaçtı
Ay evet.. benim.tontis bi haftadir cok mizmiz disi de yok hic daha ..8 aylik ama.. dis mi cikarcak.bilmiyorum ki.. :/Doğru diyorsun dün 73.8 çıkmıştım onun gazıyla akşam çayla üç tane kurabiye yedim hemen artıya geçti gece yememek en önemlisi galiba
E sen 55 olsan da 50 oluyum dersin bu gidisleeeaslında benim hedef kaçtı yani ucu kaçtıbenm ilk başta 58di, 58 oldum bu sefer 56 olayım istedim ama hala kendimi tam zayıf görmüyorum 55e ineyim istiyorum, 55 bekarlık kilom tabi annem eşim kayınvalidem bana kızıyo hele kayınvalidem tombul seviyo oğlumun mevütünde 72 kiloydum aayyy nası güzeldin,pogaçe gibiydin diyo ama ben poğaçayı diil çubuk kraker olmayı tercih ederim
E sen 55 olsan da 50 oluyum dersin bu gidisleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?