Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam hanımlar 23 gün önce doğum yaptım. Doğuma giderken 87 kiloydum. Şu an 77 kiloyum. Doğumla ve 22 günle birlikte toplam 10 kg vermişim. Emziriken kilo vermeye çalışmak çok zor. Azıcık kissam sütüm azalıyor. Lütfen beni de alın aranıza. Kilo konusunda sadık biriyimdir. Zayıflamak istiyorum

1 Eylül hedefim 62 ydi ama ona ulaşamıycam maalesef hep eksi olsun da yavaş olsun razıyım hedefim Aralık ayına kadar 58 olmak yani oğulcuğumun doğum gününde eski halimde olmak 4 ayda 7 kilo verebilirim sanırım her ay 2 kilo versem tamamdır

verirsin inşallah canım hem de yavaş verdiğin için daha sağlıklı ve kalıcı olur bence

çok daha yeni Doğumun daha ödemlerin bile gitmemiştirtir senin onlarda biraz gitsin bence bu süreçte çok kısma ama abur cubur tarzı seyler yeme

Günaydın Hanımlar
Geçen hafta 65,7
Bu hafta 65,3
Fark 400
% 0,608
Dün artıda çıkınca moralim bozulmuştu ama neyseki geçiciymiş
Eylül hedefi olmsaa bile Aralık olur bence yavaş ve sağlam adımlarla en güzeli bir senede gayet normal hemde

Kızlar listeyi kendimiz yapsak herkes kendini ekleyip güncellese öyle birşey denesek olur mu

18 Ağustos Listesi
Geçen hafta / Bu Hafta /Fark

1. Asimeleksi 74.4 / 74.2 / -200 gr

Bu şekilde herkes alt alta ekse kendini olur mu kızlar

çok daha yeni Doğumun daha ödemlerin bile gitmemiştirtir senin onlarda biraz gitsin bence bu süreçte çok kısma ama abur cubur tarzı seyler yeme
Ay inşallah bir kısmı ödemdir. Sanki ödem gitti ve ben kilolarla kaldım gibi hissediyorum. Abur cubur zaten sütüm içim yemiyorum. Ama şu an düzenli bir programa başlamazsam önünü alamam diye düşünüyorum.

Su son 1 haftadir kendim de uygulamasam da.. bence en can alici nokta,gece hatta aksam bisey yememek.. su ic cay ic sut ic ama birseyler yeme yemekten sonra. Gun icinde cikolata mi.tatli mi cerez mi.kuruyemis mi.meyve mi ne istersen ye. Ben bu sekilde kilo verdim. 75 tim su an 67yim..Doguma girerken 86ydim.. eve geldim ki 83 zaten cocuk 3kiloydu suyu muyu hic mi yoktu bune yaa dedim. Odemmis gitti ama ,76 77 gibi kaldim. Sonra buraya geldim zayiflayabildim birazcik..
Ama su son 1haftador berbattt.. biraktim.diyeti kilo aldim teekrardan..

Eveeeeet kizlar..
67.1dim gecen hafta..
Sonra 66.8leri gordum oha ya cok guzel falan oldum,simardim.. yedim..

Tatli yedim,pilav yedim,makarna yedim,3gun dondurma yedim,kek yedim,hamburger yedim cikolata 1 aydir agzima surmemistim cikolatalar aldim yedim..1haftada bunlari yedim yani millet..
Su an 67.6 yim gene.. :/
Kendime dur diycektim gunlerden olmus carsamba.. bari yiycegmi yiyim cumayi atlatym baslarm diyete gene dedim. Cekiduzen veriyorum yarindan itibaren..
Vay be ne cok seye hasret kalmisim bunu anladim ama..valla sismanlama psikolojisi daha kotu. Varsin hasret kalalim. Kendimi agir hissettm ya yedikce. O doymusluk mide dolulugu hissi midemi bulandirdi resmen.. alismisim ac gezmeye

Doğru diyorsun dün 73.8 çıkmıştım onun gazıyla akşam çayla üç tane kurabiye yedim hemen artıya geçti gece yememek en önemlisi galiba

Canım senin hedefin kaçtı

aslında benim hedef kaçtı yani ucu kaçtı benm ilk başta 58di, 58 oldum bu sefer 56 olayım istedim ama hala kendimi tam zayıf görmüyorum 55e ineyim istiyorum, 55 bekarlık kilom tabi annem eşim kayınvalidem bana kızıyo hele kayınvalidem tombul seviyo oğlumun mevütünde 72 kiloydum aayyy nası güzeldin,pogaçe gibiydin diyo ama ben poğaçayı diil çubuk kraker olmayı tercih ederim

Doğru diyorsun dün 73.8 çıkmıştım onun gazıyla akşam çayla üç tane kurabiye yedim hemen artıya geçti gece yememek en önemlisi galiba
Ay evet.. benim.tontis bi haftadir cok mizmiz disi de yok hic daha ..8 aylik ama.. dis mi cikarcak.bilmiyorum ki.. :/
Iste yemeye vakit bulamadim. Aksam esim eve gec gelse de onunla yedim yemegimi. Bazen 10gibi yedim. Kendime ozel.bisey hazrlayamadim ,yada en basitinden tabaga domates salatalik peynir koy ye dimi ona da vakit bulamadim.. esim gelince aksam yemegi yedim de yedim.. :/ sonuc bu iste..

E sen 55 olsan da 50 oluyum dersin bu gidisleee

E sen 55 olsan da 50 oluyum dersin bu gidisleee

ben buranın müdavimi oldum yaa yok arkadaş bırakamıyom 55 olsam hadi 53 olayım derim dediğin gibi
sonra eşim yeter bu kadar zayıf durduğun der hopp ikinci .... ayı anneleri grubuna transfer de olabilirim yani zaten doktorum da doğur doğur hemen senin beklememen lazım dedi geçen kontrolde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…