Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

1.hedef :80 2.hedef:75

Ayy kuslar alışınca fena oluyor annemlerin balkonada gelirdi dokunmazdık her sene gelmeye başladılar balkonu kullanamıyor çduk

Günaydın bu arada hanımlar eşim şehir dışına gitmişti bizde annemlere geldik tatilde gibiyim çocukları satıyorum spor devam ediyo canımız çıkıyo ama şu boğazımızı tutamıyoruz

Kızlar bugun çok kaçamak yaptım moralim bozuk. Zayıflayn arkadaşlar spor yaptınız mı?
Ben bugun.degil BU HAFTA cok yaptim onu... arti cikiyorum su an.. haftaya toparlar miyim bilmem :/
Sporsuz bi halt olmuyo bende. Cunku yemeyi cok kismiyorum. Bu hafta abur cubur da girdi isin icine,spor da yoktu ...

Ben bugun.degil BU HAFTA cok yaptim onu... arti cikiyorum su an.. haftaya toparlar miyim bilmem :/
Sporsuz bi halt olmuyo bende. Cunku yemeyi cok kismiyorum. Bu hafta abur cubur da girdi isin icine,spor da yoktu ...
Bende başlarda bogazımı tutyordum spor yoktu şimdi de spor var tutmuyorum spor için annemlere geliyorum çocuklara bakıyor burdada hep kaçıyo

Bende başlarda bogazımı tutyordum spor yoktu şimdi de spor var tutmuyorum spor için annemlere geliyorum çocuklara bakıyor burdada hep kaçıyo
Ben bu hafta mahvettim ya diyete dair bisey kalmadi..bebegimin ustune aticam sucu ama.. bu hafta memnun edemedim hep huysuzdu,2dk yalnz birakamadim,babasini zaten hic istemedi,. Ne ev isi yapabldim ne yemek ,hadi ona da alismistim da. Uyumak da bilmedi,benim de duzenim kalmadi yemek anlaminda.. Ne yedigimi bilmeden hep bi kosu agzima tikistirdim.biseyler... Aksam yemek yemezdim gec olunca ama,esim gec geliyo onla yemek.zorunda kaldim ..cunku evde yemek yoktu hazir biseyler yedik.. ve acikmis oluyordum erken yemeye vakit bulamadigim icin..
Bu hafta boyleydi. Haftaya duzeltirim umarim

Günaydın bu arada hanımlar eşim şehir dışına gitmişti bizde annemlere geldik tatilde gibiyim çocukları satıyorum spor devam ediyo canımız çıkıyo ama şu boğazımızı tutamıyoruz
Ben de 1 ay annemlerde kaldım eve yeni döndüm benim için en güzel tatildi aynen Bebişi satıp bol bol dinlendim

Dün akşam evde yemek yapamadım yine pizzaları Kızarmış patatesleri götürdüm bu sabah baktım artıdayım. Umarım geçici bir durumdur

Dünkü menüm
Sabah
Domates
1 dilim beyaz peynir
1 kk tulum peyniri
Sürme peynir
5 tane zeytin
Tereyağı
Bal
2 dilim tb ekmeği
Kefir

Öğlen yok

Akşam
Pizza
Kızarmış patates

Su 5 bardak

Kizlar giremiyorum ne zamandir.Ogluma tuvalet egitimi cok oyaliyorrdu beni. Ben adet oldum. Kizim benek benek bisyler cikarmaya basladi derken ogluma sicradi. Gormeyin sabahlara atesleri ayri cis duzeni ayri benim asiri adetli halim ayri. Okuyorum mesajlarinizi ama ben yazamiyorum

çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun zor tabi her türlü sıkışmışsın inşallah bi an önce iyileşr çocuklar da doktora götürdünüz mü?

çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun zor tabi her türlü sıkışmışsın inşallah bi an önce iyileşr çocuklar da doktora götürdünüz mü?
Goturdum canim kizi degil 3 yasindaki oglumu goturdum viruslerin hicbir ilaci yok bekliceksin gecmesini dedi. Sadece ates 38 in ustune cikarsa ates dusurucu ver dedi o kadar bir de immuneks bagisiklik surrubu kullandiriyor devamli

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım yaa herşey üstüste gelmiş. Basıl şimdi çoçukların ne hastalıkmış böyle

Hanımlar nasılsınız .Geçmiş olsun .Çocuklar inşallah bir an önce iyi olurlar.Bende arada hala sizi takip ediyorum.Buraya yazmak bana iyi geliyordu.Su an emzimedigim için sadece takip ediyorum.Bu arada bu sabah75 .4 ciktim.Sizlerle ilk tanıştığımdan beri tam 11 kilo verdim.Halada devam ediyorum 65 kilo olana kadar hedefime az kaldı.Hepiniz Allah'a emanet olun.

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canım

Merhaba bende grubunuza katılmak istiyorum 2.5 aylık bir oğlum var çok fazla emmiyor ama emziren anne sayılırım heralde:)
Yas: 27
Boy: 1.67
Kilo:87
1.hedef: 74
2.hedef: 64
3.hedef: 60 :))
Bu arada ben kilolu hamile kaldım 74 kilo ile hamileliktede çok aldım 102 kilo doğuma girdim bu zamana kadar anca 87 ye geldim pentagram42

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…