- 15 Ocak 2014
- 5.995
- 5.205
- 398
Ve 21.07.2017 listesi
Eki Görüntüle 2026132
Eki Görüntüle 2026133
Sıralama;
1.krizantemçiçeği; %2,694
2.guldanee; %1,972
3.rebel92; %1,543
Emziren ve kilo vermek isteyen anneler her cuma 23:00 a kadar
-geçen hafta
-Bu hafta
-Fark
-Yüzde
Olacak şekilde kilomuzu bildirelim. Hergün menümüzü paylaşalım ve bir birimizi motive edelim. Emzirmemizi de etkilemeyecek şekilde sağlıklı biçimde kilolarımızı verelim
İki hafta üstüste kilo bildirimi yapmayan listeden çıkartılacaktır.
Aramıza katılmak isteyen emziren anneler varsa;
-Kilo
-1.Hedef kilo
-2.hedef kilolarını bildirsinler...
lütfen devamlılık sağlayacak arkadaşlar aramıza katılsınlar
Bol zayıflamalı günlerimiz olsun...
buradan fikirlerimizi, öğünlerimizi, nasıl zayıflayıp aynı zamandada sütümüzü korumamız için neler yaptığımızı paylaşalım. zayıflarken sütümüzün azalmaması çok önemli. yapacağımız öneriler faydalı olacaktır diye ümit ediyorum. En önemli etken motivasyon olduğundan birbirimizi motive edelim ve fazlalıklarımızdan kurtulalım… gitsin artık şu kilolar...
Bu arada,. Ben temizlikci cagirmaya da utanirim. Evim oyle korkunc ki.. bi de .. oof of.. bizim balkona kus yumurtlamisti ben tatile gitmeden once... rahatsiz etmiyelim dedim esime,yazik gelsin gitsin civcivlerini buyutsun ... tamam dedi balkonu kullanmadik ,temizlemedik de hic.. sonra ben tatile gittim.geldim.. o kuslar yumurtadan cikmis buyumus normal.kus olmus.. O da ne,2yumurta daha... gene ellemedik. Su an civcivler var balkonda,anneleri besliyo bakiyo onlara.. veeeeee kusboku dolu balkonum :/ yani baya bi girismek lazim ..
Napiyim gaddar olamadim.. ama cok fena bi balkonla öduyorum bu durumu :/
Ben bugun.degil BU HAFTA cok yaptim onu... arti cikiyorum su an.. haftaya toparlar miyim bilmem :/Kızlar bugun çok kaçamak yaptım moralim bozuk. Zayıflayn arkadaşlar spor yaptınız mı?
Bende başlarda bogazımı tutyordum spor yoktu şimdi de spor var tutmuyorum spor için annemlere geliyorum çocuklara bakıyor burdada hep kaçıyoBen bugun.degil BU HAFTA cok yaptim onu... arti cikiyorum su an.. haftaya toparlar miyim bilmem :/
Sporsuz bi halt olmuyo bende. Cunku yemeyi cok kismiyorum. Bu hafta abur cubur da girdi isin icine,spor da yoktu ...
Ben bu hafta mahvettim ya diyete dair bisey kalmadi..bebegimin ustune aticam sucu ama.. bu hafta memnun edemedim hep huysuzdu,2dk yalnz birakamadim,babasini zaten hic istemedi,. Ne ev isi yapabldim ne yemek ,hadi ona da alismistim da. Uyumak da bilmedi,benim de duzenim kalmadi yemek anlaminda.. Ne yedigimi bilmeden hep bi kosu agzima tikistirdim.biseyler... Aksam yemek yemezdim gec olunca ama,esim gec geliyo onla yemek.zorunda kaldim ..cunku evde yemek yoktu hazir biseyler yedik.. ve acikmis oluyordum erken yemeye vakit bulamadigim icin..Bende başlarda bogazımı tutyordum spor yoktu şimdi de spor var tutmuyorum spor için annemlere geliyorum çocuklara bakıyor burdada hep kaçıyo
ben de eskiden her gün en az yarım saat yürüyüş yapıyodum şimdilerde çok düzenli diil ama h.içi öğle arası çkmaya çalışıyorumKızlar bugun çok kaçamak yaptım moralim bozuk. Zayıflayn arkadaşlar spor yaptınız mı?
Bebişin hayvanlar alemiyle tanışır işte ne güzelHheh ben coktaaan alistirdim galiba. Bi de pirincim boceklenmis oldugu gibi kavanozu kuslara doktum balkonabaska kuslar da gelir ooh ne guzel national geographic
Ben de 1 ay annemlerde kaldım eve yeni döndüm benim için en güzel tatildi aynen Bebişi satıp bol bol dinlendimGünaydın bu arada hanımlar eşim şehir dışına gitmişti bizde annemlere geldik tatilde gibiyim çocukları satıyorum spor devam ediyo canımız çıkıyo ama şu boğazımızı tutamıyoruz
Kizlar giremiyorum ne zamandir.Ogluma tuvalet egitimi cok oyaliyorrdu beni. Ben adet oldum. Kizim benek benek bisyler cikarmaya basladi derken ogluma sicradi. Gormeyin sabahlara atesleri ayri cis duzeni ayri benim asiri adetli halim ayri. Okuyorum mesajlarinizi ama ben yazamiyorum
Goturdum canim kizi degil 3 yasindaki oglumu goturdum viruslerin hicbir ilaci yok bekliceksin gecmesini dedi. Sadece ates 38 in ustune cikarsa ates dusurucu ver dedi o kadar bir de immuneks bagisiklik surrubu kullandiriyor devamliçok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun zor tabi her türlü sıkışmışsın inşallah bi an önce iyileşr çocuklar dadoktora götürdünüz mü?
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım yaa herşey üstüste gelmiş. Basıl şimdi çoçukların ne hastalıkmış böyleKizlar giremiyorum ne zamandir.Ogluma tuvalet egitimi cok oyaliyorrdu beni. Ben adet oldum. Kizim benek benek bisyler cikarmaya basladi derken ogluma sicradi. Gormeyin sabahlara atesleri ayri cis duzeni ayri benim asiri adetli halim ayri. Okuyorum mesajlarinizi ama ben yazamiyorum
Hanımlar nasılsınız .Geçmiş olsun .Çocuklar inşallah bir an önce iyi olurlar.Bende arada hala sizi takip ediyorum.Buraya yazmak bana iyi geliyordu.Su an emzimedigim için sadece takip ediyorum.Bu arada bu sabah75 .4 ciktim.Sizlerle ilk tanıştığımdan beri tam 11 kilo verdim.Halada devam ediyorum 65 kilo olana kadar hedefime az kaldı.Hepiniz Allah'a emanet olun.Kizlar giremiyorum ne zamandir.Ogluma tuvalet egitimi cok oyaliyorrdu beni. Ben adet oldum. Kizim benek benek bisyler cikarmaya basladi derken ogluma sicradi. Gormeyin sabahlara atesleri ayri cis duzeni ayri benim asiri adetli halim ayri. Okuyorum mesajlarinizi ama ben yazamiyorum
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canımKizlar giremiyorum ne zamandir.Ogluma tuvalet egitimi cok oyaliyorrdu beni. Ben adet oldum. Kizim benek benek bisyler cikarmaya basladi derken ogluma sicradi. Gormeyin sabahlara atesleri ayri cis duzeni ayri benim asiri adetli halim ayri. Okuyorum mesajlarinizi ama ben yazamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?