- 3 Şubat 2017
- 545
- 799
- 33
- 35
Cuma grubu isini bilmiyorum kizlar ama grup motivesini arttiralim. Ilk donemlerimizde acayip hizli kilo veriyorsuk herhafta kim birinci olacak diye baya zorluyorduk listeyi . hic kacamaklar yoktu. Bol spor falandi. Hadi o gunlerimiz gibi olsun hepbirlikte artik kimse su cisi yedim demesin bol spor yaptim desin
Evet baya katı kuralları varmış yani ben bu grubu çok seviyorum yani kilo vermek hepimizin amacı tabii biz öyle katı diyet yapamıyoruz yada öyle çık aç kalamıyoruz b bu grupta ilerleyelim diyorum benvarım başka kim vargeçmiş olsun canım bu arada o nası bi virüsmüş öyle yaayaa grup motivasyonu artsa çok iyi olur aslında ben de cumalara baktım da onar sıkı cidden ee biz de süt veriyoruz ve her zamana tam diyete uygun beslenemeyebiliyoruz.. bence bizim harekete ve spora yüklenmemiz lazım kaçamak yapınca, yoksa bunu aç kalarak telafi edemeyiz hem süt etkilenebilir dahası direncimiz düşebilir
ayrıca aşırı katı diyet yaparsak devamında bırakınca kilo alınabilir veya sürdürülebilir olması zorlaşabilir sosyal hayatımızı da kötü etkiler.. bence yani nacizane tavsiyem haftada bir bir öğün mola kotamız olsun, atıyorum pazar kahvaltısı mesela.. miktarları abartmadan yiyelim canımızın çektiğinden.. örneğin o hafta canımız çok börek çekti diyelim o mola öğününde bi dilim yiyelim yada tatlı çekti bi porsiyonu tam bitirmeden mümkünse yiyelim hani ne tadımlık ne doyumluk olsun ama olsunhani ben şimdiye kadar böyle yaptım hatta benim mola öğünlerim ikiyi üçü de bulabiliyodu ama miktara çok dikkat ettim haa bi de tuza yediğiniz şey normalden tuzluysa ertesi sabah artı çıkarsınz moral bozmadan hemen kilo aldım demeden bol su ve devamla o hafta ekside biter inşallah..
ama spor işini cidden saldık ya ben de dahil menünün altına pek yazan yok gibihadi kızlaaar canlanalımmmm
Ya obsesif anne sen de hep adet oluyosungünaydın canikolar :) burda motivasyonun düştüğü doğru malesef belli başlı kişiler paylaşım yapıyor cuma gruplarını ben bilmiyom kurallarını falan katılalım ama burası da dursun bence
bu arada ben de h.sonu cmt. kaçamak günüydü dışarda kahvaltı ettik akşam da dışardaydık ama kahvaltı çok kötüydü hiç bişey yiyemedim aç kalktım masadanakşam da et ızgara yedim ekmeksiz salatayla saat 5te.. ama gel gelelim geceee saat 10da, lohusalığımdan sonra ilk defa belki, eşime eşik edip film seyrederken yarım porsiyon sütlü cıss yedim
dün de normal bi kahvaltı yaptım, akşam da çorba içtim sadece bi de küçük dondurma yedim bütün gün full temizlik yaptım sanırım çorba yetmedi
neden böyle sütlü cıslara dur diyemedim çünküüü adet olamadımgeçen hafta oluyor gbi oldu azcık bişi sonra tık yok, hatta korkup hamilelik testi bile yaptım hala da adet olmadım ama tatlı isteği ve ani şeker düşmeleri yaşıyorum bakalım ne zaman gelir.. ama artk cumaya kadar kaçamak yokk.. zaten yarım kilom aldı onu da vernce korumaya geçicem inşallah
geçmiş olsun canım bu arada o nası bi virüsmüş öyle yaayaa grup motivasyonu artsa çok iyi olur aslında ben de cumalara baktım da onar sıkı cidden ee biz de süt veriyoruz ve her zamana tam diyete uygun beslenemeyebiliyoruz.. bence bizim harekete ve spora yüklenmemiz lazım kaçamak yapınca, yoksa bunu aç kalarak telafi edemeyiz hem süt etkilenebilir dahası direncimiz düşebilir
ayrıca aşırı katı diyet yaparsak devamında bırakınca kilo alınabilir veya sürdürülebilir olması zorlaşabilir sosyal hayatımızı da kötü etkiler.. bence yani nacizane tavsiyem haftada bir bir öğün mola kotamız olsun, atıyorum pazar kahvaltısı mesela.. miktarları abartmadan yiyelim canımızın çektiğinden.. örneğin o hafta canımız çok börek çekti diyelim o mola öğününde bi dilim yiyelim yada tatlı çekti bi porsiyonu tam bitirmeden mümkünse yiyelim hani ne tadımlık ne doyumluk olsun ama olsunhani ben şimdiye kadar böyle yaptım hatta benim mola öğünlerim ikiyi üçü de bulabiliyodu ama miktara çok dikkat ettim haa bi de tuza yediğiniz şey normalden tuzluysa ertesi sabah artı çıkarsınz moral bozmadan hemen kilo aldım demeden bol su ve devamla o hafta ekside biter inşallah..
ama spor işini cidden saldık ya ben de dahil menünün altına pek yazan yok gibihadi kızlaaar canlanalımmmm
Evet baya katı kuralları varmış yani ben bu grubu çok seviyorum yani kilo vermek hepimizin amacı tabii biz öyle katı diyet yapamıyoruz yada öyle çık aç kalamıyoruz b bu grupta ilerleyelim diyorum benvarım başka kim varebruliki pentagram42 lightpinklady ObseSif-annee nirde siz varsınız değil mi hep beraber canlanalım Hadi bismillah diyelim
Ya obsesif anne sen de hep adet oluyosun
Kiz en son 1hafta erken oldu dediydin,2hafta bile olmadi.diyeli.. daha olmazsn heralde.
Her tatli krizini buna yorma
Ben de gecen hafta cozuttum herseyden yedim 67.6 cikmstm. 2gundur dikkat ediyorum insallah duzeltirim.pacayi...
Ee cuma seysine nasil.katilcaz bliyo musun..
Evet baya katılırmış az önce kuralları nı okudum kartlar felan var baya kasıyorlarBence zaten o cuna seysine girersek.bizi ilk haftadan şutlarlar..
Abi kepekli yulafli besleniyolar yada kornflakes falan.yiyolar ben goz atmistim bi ara..haaa sabah kalkinca limonlu su iciyolar yada..
Biz cis da yeriz findik.fistik da yeriz ne blym.. Hadi.onlara demeden yedik diyelim,kilo veremeynce iste atarlar bizi bence..
ahahaişte oldum sandım olmadım sonra yıkandım şimdi normal zamanı geldi geçti hala yok ama iştahı var benim zaten 10 gün sürüyo döngüm de çabuk geliyo.. ama bariz bi düzensizlik var 3-5 gün daha bekleyip olmazsam doktora gtcem.. çnkü normalde tatlıyı hiç sevmem mens zamanı yerim sonra geçer.. o yüzden bende mens öncesi ağrı gibi bişey tatlı krizi reaktif hipoglisemim var mesela o zaman bile mecburen yediğim tatlı bişeyden midem bulanıyo misafrlkte falan tabaklarda tatlıları bırakırım genelde ama şu hurma denen arkadaşı seviyorum o çok kasmıyo tat olarak midemi
Bende ancak 11 12 gibi kahvaltı yapıyorum ama su saat olunca açıkıyorum bir bardak süt içtim ve bir dilim Mısır ekmeği yedim Mısır ekmeğini kendim yaptım bu aradaBen sabah kahvaltimi oglen ancak yaptim saat 12bucuk muydu neydi. Bebek huysuzlukta tavan. Uyudugu uyandgi belli degil. Hep yaninda duruyym istyor hatta mumkunse memem de hep agznda dursun...
Kahvalti
Yarim yumurta (kizima 3.kez yumurta yedirmeyi denedim ama yarisini minciklayp yerlere atti ve gene yemedi.. sevemedi bi)
Yarim erik
Domates salatalik biber
Kaşar ve beyaz peynir
Ekinezya cayi
Birazcik da pekmez peltesi
Biraz once 1kase yogurt yedim.. yavastan acikiyorum ama birazdan gene birseyler yerim.heralde...
Aksama yemek...sanmyorum bugun yapamiycam galiba ve hazir biseyler uydurucaz :/
öyle bir saydın ki insan olsada yesem diyor. 11 gün benim şeker oruçunun inşallah 21 gün yapacağımAyy ne guzel ozendim valla tatliyla aranin olmamasina. Ben cok cok cok severim. Ama tatli dedysem,serbetli hamurlu tatli degil de.. cikolata,sutlu tatlilar kekler yaspastalar dondurmalar bayram sekeri akide sekeri lokum recel bal vs vs hepsi.. aah ah..
2.5 aylık bi oglum var cnmBebegin kac aylikkk? :)
Bnde aynı durumdayım evde tekim bazen bebk durmuyor bisey yiyemiyorum hazrlayamiyorum hazırda ne varsa abur cubur bisküvi falan yiyorumcuma grubu biraz daha sıkı kızlar bildiğim kadarıyla hep birlikte kilo verip diğer gruplarla yarışıyorlar. O nedenle oyle kaçamak yaptım falan yok orada. Ama süt gibi bir dertleri olmadığı için ve bebek bakımı gibi biz onlarla yarışabilir miyiz emin değilim.
ben baya kilo aldım saldım çünkü 72.2 bu sabah çok üzülüyorum ama yemek yapanım ; pazara gidenim yok hazırda ne varsa yenince böyle oluyor.
Bende varım benide alın motivasyona ve zayıflamaya çok ihtiyacım varEvet baya katı kuralları varmış yani ben bu grubu çok seviyorum yani kilo vermek hepimizin amacı tabii biz öyle katı diyet yapamıyoruz yada öyle çık aç kalamıyoruz b bu grupta ilerleyelim diyorum benvarım başka kim varebruliki pentagram42 lightpinklady ObseSif-annee nirde siz varsınız değil mi hep beraber canlanalım Hadi bismillah diyelim
Canim senin bebegin cok kucuk. Benim kizim 7 aylikti ben buraya basladigim da. Zaten ogun falan hazirlayamazsin ddaha. Ama aburcubur yemezsen bol su ve sporla bence zaten hafif hafif atmaya baslarsinBende varım benide alın motivasyona ve zayıflamaya çok ihtiyacım var
Evt yemek hazirlayaniyorum aç kalincada ne bulursam onu yiyorum ama bu kilolar çok canımı skmaya başladı 28 kilo aldım hamilelikte 102 kg ile doğuma girdim Suan 87 kiloyum zaten 74 le kilolu hamile kaldım bu zamana kadar hiç zayıf biri olamadım ama 80 in üstüne cikammikken bu kadar kilo bnm moralimi çok bozdu bayramdan sonra ise basliycam iznim bitiyor ama hiç bir kıyafetm olmuyor hele bide iş kıyafetlerim hiç olamayacak napcm bilmiyorumCanim senin bebegin cok kucuk. Benim kizim 7 aylikti ben buraya basladigim da. Zaten ogun falan hazirlayamazsin ddaha. Ama aburcubur yemezsen bol su ve sporla bence zaten hafif hafif atmaya baslarsin
Waaaw sen hamarat ciktin misir ekmegi yapmak falan.. ne guzel ay. Ben.normal ekmek yemeden gunu kapatabilrm hic yemem de. Boyle yoresel seyler,ev yapimi.ekmekler falan valla olsa diyet miyet dinlemem yerim..Bende ancak 11 12 gibi kahvaltı yapıyorum ama su saat olunca açıkıyorum bir bardak süt içtim ve bir dilim Mısır ekmeği yedim Mısır ekmeğini kendim yaptım bu arada
öyle bir saydın ki insan olsada yesem diyor. 11 gün benim şeker oruçunun inşallah 21 gün yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?