Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçmiş olsun canım bu arada o nası bi virüsmüş öyle yaa yaa grup motivasyonu artsa çok iyi olur aslında ben de cumalara baktım da onar sıkı cidden ee biz de süt veriyoruz ve her zamana tam diyete uygun beslenemeyebiliyoruz.. bence bizim harekete ve spora yüklenmemiz lazım kaçamak yapınca, yoksa bunu aç kalarak telafi edemeyiz hem süt etkilenebilir dahası direncimiz düşebilir
ayrıca aşırı katı diyet yaparsak devamında bırakınca kilo alınabilir veya sürdürülebilir olması zorlaşabilir sosyal hayatımızı da kötü etkiler.. bence yani nacizane tavsiyem haftada bir bir öğün mola kotamız olsun, atıyorum pazar kahvaltısı mesela.. miktarları abartmadan yiyelim canımızın çektiğinden.. örneğin o hafta canımız çok börek çekti diyelim o mola öğününde bi dilim yiyelim yada tatlı çekti bi porsiyonu tam bitirmeden mümkünse yiyelim hani ne tadımlık ne doyumluk olsun ama olsun hani ben şimdiye kadar böyle yaptım hatta benim mola öğünlerim ikiyi üçü de bulabiliyodu ama miktara çok dikkat ettim haa bi de tuza yediğiniz şey normalden tuzluysa ertesi sabah artı çıkarsınz moral bozmadan hemen kilo aldım demeden bol su ve devamla o hafta ekside biter inşallah..
ama spor işini cidden saldık ya ben de dahil menünün altına pek yazan yok gibi hadi kızlaaar canlanalımmmm

Evet baya katı kuralları varmış yani ben bu grubu çok seviyorum yani kilo vermek hepimizin amacı tabii biz öyle katı diyet yapamıyoruz yada öyle çık aç kalamıyoruz b bu grupta ilerleyelim diyorum benvarım başka kim var ebruliki pentagram42 lightpinklady ObseSif-annee nirde siz varsınız değil mi hep beraber canlanalım Hadi bismillah diyelim

Ya obsesif anne sen de hep adet oluyosun
Kiz en son 1hafta erken oldu dediydin,2hafta bile olmadi.diyeli.. daha olmazsn heralde.
Her tatli krizini buna yorma
Ben de gecen hafta cozuttum herseyden yedim 67.6 cikmstm. 2gundur dikkat ediyorum insallah duzeltirim.pacayi...
Ee cuma seysine nasil.katilcaz bliyo musun..

Hah aynen ben senin dedgin gibi yapiyorum iste. Dun esim avmlerde oluyo ya hani selale seklinde cislar ondan alalim.diye tutturdu. Ben.almadim kendisi aldi,onunkinden 3 kasik yedim zaten minnosla.bisey yenmiyo disarda huysuzlaniyo elimdeki.kasiga atliyo..
Ayy ay.. evde de cok zorlanir oldum. Kasigi aliyo bogazina.kadar sokuyo ögurme geliyo sonra. Yada gozune durtuyo. Napcaksam. Onune.koyuyorm elinle.ye diyorum.. yogurt bile.koyuyorm yani alsn agzna koysun diye yok.. illa.kasiga atliyo..

Bence zaten o cuna seysine girersek.bizi ilk haftadan şutlarlar..
Abi kepekli yulafli besleniyolar yada kornflakes falan.yiyolar ben goz atmistim bi ara..haaa sabah kalkinca limonlu su iciyolar yada..
Biz cis da yeriz findik.fistik da yeriz ne blym.. Hadi.onlara demeden yedik diyelim,kilo veremeynce iste atarlar bizi bence..

ahaha işte oldum sandım olmadım sonra yıkandım şimdi normal zamanı geldi geçti hala yok ama iştahı var benim zaten 10 gün sürüyo döngüm de çabuk geliyo.. ama bariz bi düzensizlik var 3-5 gün daha bekleyip olmazsam doktora gtcem.. çnkü normalde tatlıyı hiç sevmem mens zamanı yerim sonra geçer.. o yüzden bende mens öncesi ağrı gibi bişey tatlı krizi reaktif hipoglisemim var mesela o zaman bile mecburen yediğim tatlı bişeyden midem bulanıyo misafrlkte falan tabaklarda tatlıları bırakırım genelde ama şu hurma denen arkadaşı seviyorum o çok kasmıyo tat olarak midemi

Kizlar hepimiz motivasyon dusuklugunden sikayetciyiz zaten burada kalan 3, 5 kisiyiz. Bu motivasyonu birlikte arttiricaz o zaman.
Katiliyorum kesinlikle cuma gruplari bize gore degil. Ben uzun sureden sonra ilk defa yarim saat kondisyon bisikletine bindim bugun. Gerci yemegimide yaktim ocakta ama olsun. Bu sefer hizlanicam sizlerle beraber tabi . bu gruba gercekten cok onem veriyorum kizlar.

bu arada menümü vereyim
sabah 5 çubuk peynir (az tuzlu), 5-6 kıl biber, biraz da maydanoz, şekeriz çay ve 2,5 dilim kepek ekmeği
1 litre su

öğlene tavuk döner pilav ayran ve tatlı var ben sadece döner ayran ve bi tane tb ekmeği alırım

akşama miss gbi sebze çorbam ar tavuk suyuna ondan içerim yanında yoğurtla inşallah

aralarda da btki çayı
günümü tamamlarım kısmetse yarım saat de yürürüm inşallah

Evet baya katılırmış az önce kuralları nı okudum kartlar felan var baya kasıyorlar
O zaman hep birlikte burda zayıflıyoruz
Bende sabah etken kalktım abim var engelli bende kalıyor iki gündür onun için sabah erken kalkıp ilaçı var içiyor verdim dedim kalkmışlarmış bebekte ıyuyorken sporunu yap su jillian varsa onun programını yapmaya başladı kızlar 35 dk bildiğin cardioher yerim ter içinde kaldı

Ben sabah kahvaltım 1 haşlanmış yumurta 1 kk süzme peynir 7 siyah zeytin 2 kaşık lor peyniri bir dilim köy ekmeği domates salatalık
Şimdiye kadar 1 lt su içtim

Ben sabah kahvaltimi oglen ancak yaptim saat 12bucuk muydu neydi. Bebek huysuzlukta tavan. Uyudugu uyandgi belli degil. Hep yaninda duruyym istyor hatta mumkunse memem de hep agznda dursun...
Kahvalti
Yarim yumurta (kizima 3.kez yumurta yedirmeyi denedim ama yarisini minciklayp yerlere atti ve gene yemedi.. sevemedi bi)
Yarim erik
Domates salatalik biber
Kaşar ve beyaz peynir
Ekinezya cayi
Birazcik da pekmez peltesi

Biraz once 1kase yogurt yedim.. yavastan acikiyorum ama birazdan gene birseyler yerim.heralde...

Aksama yemek...sanmyorum bugun yapamiycam galiba ve hazir biseyler uydurucaz :/

Ayy ne guzel ozendim valla tatliyla aranin olmamasina. Ben cok cok cok severim. Ama tatli dedysem,serbetli hamurlu tatli degil de.. cikolata,sutlu tatlilar kekler yaspastalar dondurmalar bayram sekeri akide sekeri lokum recel bal vs vs hepsi.. aah ah..

Bende ancak 11 12 gibi kahvaltı yapıyorum ama su saat olunca açıkıyorum bir bardak süt içtim ve bir dilim Mısır ekmeği yedim Mısır ekmeğini kendim yaptım bu arada
öyle bir saydın ki insan olsada yesem diyor. 11 gün benim şeker oruçunun inşallah 21 gün yapacağım

Bnde aynı durumdayım evde tekim bazen bebk durmuyor bisey yiyemiyorum hazrlayamiyorum hazırda ne varsa abur cubur bisküvi falan yiyorum

Bende varım benide alın motivasyona ve zayıflamaya çok ihtiyacım var

Bende varım benide alın motivasyona ve zayıflamaya çok ihtiyacım var
Canim senin bebegin cok kucuk. Benim kizim 7 aylikti ben buraya basladigim da. Zaten ogun falan hazirlayamazsin ddaha. Ama aburcubur yemezsen bol su ve sporla bence zaten hafif hafif atmaya baslarsin

Canim senin bebegin cok kucuk. Benim kizim 7 aylikti ben buraya basladigim da. Zaten ogun falan hazirlayamazsin ddaha. Ama aburcubur yemezsen bol su ve sporla bence zaten hafif hafif atmaya baslarsin
Evt yemek hazirlayaniyorum aç kalincada ne bulursam onu yiyorum ama bu kilolar çok canımı skmaya başladı 28 kilo aldım hamilelikte 102 kg ile doğuma girdim Suan 87 kiloyum zaten 74 le kilolu hamile kaldım bu zamana kadar hiç zayıf biri olamadım ama 80 in üstüne cikammikken bu kadar kilo bnm moralimi çok bozdu bayramdan sonra ise basliycam iznim bitiyor ama hiç bir kıyafetm olmuyor hele bide iş kıyafetlerim hiç olamayacak napcm bilmiyorum ;(

Waaaw sen hamarat ciktin misir ekmegi yapmak falan.. ne guzel ay. Ben.normal ekmek yemeden gunu kapatabilrm hic yemem de. Boyle yoresel seyler,ev yapimi.ekmekler falan valla olsa diyet miyet dinlemem yerim..
Neyseki hamur yogurmayla acmayla aram pek yok
Bi de onu becerseymisim dusunemyorum,baklava borek manti falan.acardim heralde haftada 1..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…