- 2 Mayıs 2017
- 183
- 73
- 13
Yani ben gerçekten zayıflamak istiyorum bu guruba ilk geldiğimde sayesinde verdim şimdi kimsen Yok bizde boşluyoruz ve kalıyor bence biz burda bulunanlar kendi aramızda kuralım bencezezeozge Geldi canim. Eger kendi aramizda yeni bir cuma grubu kuralim derseniz birlikte ekip olur yarisiriz. Ne dersiniz?
Günaydın kızlar nerelerdeisniz bana cuma gruplarından mesaj geldi size de geldi mi
zezeozge Geldi canim. Eger kendi aramizda yeni bir cuma grubu kuralim derseniz birlikte ekip olur yarisiriz. Ne dersiniz?
Bebegin kac aylikkk? :)Merhaba kızlar ben bugün den itibaren başlıyorum ins
Sabah kahvaltıda 1 başlanmış yumurta 1.5 salatalık 1 kk beyaz peynir 7 tane zeytin bitane çiçek ekmek biraz pekmez yedim arada 3 tane biskrem yedim birazdan 1 tane sade maden suyu ici cem öğleden sonra semizotu yoğurtlu yerim akşama pirinç pilavı taze fasulye ve cacık var pilavadan az yerim 1 tabak fasulye cacık ve 1 çiçek ekmek yerim ins
Orası galiba daha sıkı be kuralları var buradaki gibi bir gün gelip on gün kaybolmak yokYani ben gerçekten zayıflamak istiyorum bu guruba ilk geldiğimde sayesinde verdim şimdi kimsen Yok bizde boşluyoruz ve kalıyor bence biz burda bulunanlar kendi aramızda kuralım bence
Hoşbuldum canım normalde bende öyleydim az bi ipin ucunu kaçırayım hemen alırdım ama bu sefer almamışım bende hayret ettim burası benim motive kaynağım nasılsa buraya dönüşen diye abartmadım tatilde de sende moda gireceksin inşallah tam geçmişi okuyamadım geçmiş olsun çocuklar mı rahatsızdıcuma grubu biraz daha sıkı kızlar bildiğim kadarıyla hep birlikte kilo verip diğer gruplarla yarışıyorlar. O nedenle oyle kaçamak yaptım falan yok orada. Ama süt gibi bir dertleri olmadığı için ve bebek bakımı gibi biz onlarla yarışabilir miyiz emin değilim.
ben baya kilo aldım saldım çünkü 72.2 bu sabah çok üzülüyorum ama yemek yapanım ; pazara gidenim yok hazırda ne varsa yenince böyle oluyor.
Evet canim bir virus kapmisiz nersense artik . atlatiyoruz yavas yavas. Bende sarilicam artik yoksa is cigrindan cikiyorHoşbuldum canım normalde bende öyleydim az bi ipin ucunu kaçırayım hemen alırdım ama bu sefer almamışım bende hayret ettim burası benim motive kaynağım nasılsa buraya dönüşen diye abartmadım tatilde de sende moda gireceksin inşallah tam geçmişi okuyamadım geçmiş olsun çocuklar mı rahatsızdı
çok geçmiş olsun canım bulaşıcı demekki çoçuklar iyileştimi inşallah onlar toparlanıştırKızlar hakikaten yazamıyorum ama görmeyin halimi koca kadın kızımın hastalığı bana ve eşime geçti benek benek olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?