Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba kızlar ben bugün den itibaren başlıyorum ins
Sabah kahvaltıda 1 başlanmış yumurta 1.5 salatalık 1 kk beyaz peynir 7 tane zeytin bitane çiçek ekmek biraz pekmez yedim arada 3 tane biskrem yedim birazdan 1 tane sade maden suyu ici cem öğleden sonra semizotu yoğurtlu yerim akşama pirinç pilavı taze fasulye ve cacık var pilavadan az yerim 1 tabak fasulye cacık ve 1 çiçek ekmek yerim ins

Günaydın kızlar nerelerdeisniz bana cuma gruplarından mesaj geldi size de geldi mi

zezeozge Geldi canim. Eger kendi aramizda yeni bir cuma grubu kuralim derseniz birlikte ekip olur yarisiriz. Ne dersiniz?
Yani ben gerçekten zayıflamak istiyorum bu guruba ilk geldiğimde sayesinde verdim şimdi kimsen Yok bizde boşluyoruz ve kalıyor bence biz burda bulunanlar kendi aramızda kuralım bence

Bebegin kac aylikkk? :)

Yani ben gerçekten zayıflamak istiyorum bu guruba ilk geldiğimde sayesinde verdim şimdi kimsen Yok bizde boşluyoruz ve kalıyor bence biz burda bulunanlar kendi aramızda kuralım bence
Orası galiba daha sıkı be kuralları var buradaki gibi bir gün gelip on gün kaybolmak yok

Günaydınlar nasıl özlemişim sizleri anlatamam geçmişe bakamadım mesaiye başladım kızlar tatilde çok diyet düşünmedim ama almamışomda çöm sevindim çünkü çok yüzdüm çok gezdim ondan sanırım
Cuma takımlarının kuralları biraz daha katı kendi aramızda katılabiliriz aslında
Grubumuzda durur menü paylaşımlarını kopyalayıp burda da paylaşırız hem

Liste konusunda zorlanmışsınız anladığım kadarı ile cuma düzenlerim inşallah kusura bakmayın tatilde hiç fırsatım olmadı ama kaldığım yerden devam burayı çok seviyorum

günaydın canikolar :) burda motivasyonun düştüğü doğru malesef belli başlı kişiler paylaşım yapıyor cuma gruplarını ben bilmiyom kurallarını falan katılalım ama burası da dursun bence

bu arada ben de h.sonu cmt. kaçamak günüydü dışarda kahvaltı ettik akşam da dışardaydık ama kahvaltı çok kötüydü hiç bişey yiyemedim aç kalktım masadan akşam da et ızgara yedim ekmeksiz salatayla saat 5te.. ama gel gelelim geceee saat 10da, lohusalığımdan sonra ilk defa belki, eşime eşik edip film seyrederken yarım porsiyon sütlü cıss yedim

dün de normal bi kahvaltı yaptım, akşam da çorba içtim sadece bi de küçük dondurma yedim bütün gün full temizlik yaptım sanırım çorba yetmedi

neden böyle sütlü cıslara dur diyemedim çünküüü adet olamadım geçen hafta oluyor gbi oldu azcık bişi sonra tık yok, hatta korkup hamilelik testi bile yaptım hala da adet olmadım ama tatlı isteği ve ani şeker düşmeleri yaşıyorum bakalım ne zaman gelir.. ama artk cumaya kadar kaçamak yokk.. zaten yarım kilom aldı onu da vernce korumaya geçicem inşallah

Kızlar hakikaten yazamıyorum ama görmeyin halimi koca kadın kızımın hastalığı bana ve eşime geçti benek benek olduk

cuma grubu biraz daha sıkı kızlar bildiğim kadarıyla hep birlikte kilo verip diğer gruplarla yarışıyorlar. O nedenle oyle kaçamak yaptım falan yok orada. Ama süt gibi bir dertleri olmadığı için ve bebek bakımı gibi biz onlarla yarışabilir miyiz emin değilim.
ben baya kilo aldım saldım çünkü 72.2 bu sabah çok üzülüyorum ama yemek yapanım ; pazara gidenim yok hazırda ne varsa yenince böyle oluyor.

pentagram42 döndüğüne çok sevindim. ben motivasyonumu kaybettim ama kilo vermeye çok ihtiyacım var bu yoldan dönemem. eğer bırakırsam kendime çok kızıcam , güvenim çok kırılacak .
ya bir de ne zaman normal yemeye dönsem hemen alıyorum anlamıyorum niye bu kadar kolay

sabah kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
1 kk sürme peynir
7 siyah zeytin
1 dilim ekmek(ekmeği ben yapmıştım sandviç ekmeği olarak tam buğdaylı ama az şeker ve tereyeğı var içinde bitirmke için yedim)
3 kupa rezene çayı

Hoşbuldum canım normalde bende öyleydim az bi ipin ucunu kaçırayım hemen alırdım ama bu sefer almamışım bende hayret ettim burası benim motive kaynağım nasılsa buraya dönüşen diye abartmadım tatilde de sende moda gireceksin inşallah tam geçmişi okuyamadım geçmiş olsun çocuklar mı rahatsızdı

Evet canim bir virus kapmisiz nersense artik . atlatiyoruz yavas yavas. Bende sarilicam artik yoksa is cigrindan cikiyor

Cuma grubu isini bilmiyorum kizlar ama grup motivesini arttiralim. Ilk donemlerimizde acayip hizli kilo veriyorsuk herhafta kim birinci olacak diye baya zorluyorduk listeyi . hic kacamaklar yoktu. Bol spor falandi. Hadi o gunlerimiz gibi olsun hepbirlikte artik kimse su cisi yedim demesin bol spor yaptim desin

Kızlar hakikaten yazamıyorum ama görmeyin halimi koca kadın kızımın hastalığı bana ve eşime geçti benek benek olduk
çok geçmiş olsun canım bulaşıcı demekki çoçuklar iyileştimi inşallah onlar toparlanıştır

Kızlar yani burda motivasyon attırıp devam edelim o zaman ama bizimde kendimizce kurallarımız olsun tamam Birgün yazmadı felan problem değil ama bir nizam olsun bu sefer herkes salıyor pentagram42 sen de bırakınca hepimiz saldık gibi kalan üç dört kişiyiz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…