Dene bakalım.Karışım çay içiyorsun onun etkisi olmuyor mu?Benim sütümde sallantıda.Etkisi i görürsen deneyeyim bende.Grupta birisi söylemişti sankiKızlar geçen hafta sütüm baya azdı. Zaten genel olarak öyle. Bu hafta daha iyi sanki. Kefir süt arttırıyor demişti sanki biri. Netten henüz araştırmadım ama denemeyi düşünüyorum. Bugün 1 tane içtim. Bakalım farkedecek mi
Kesinlikle öyle. Bide etraftakiler ay çok kilo aldın veremiyosun da işte ben emzirirken şu kadar vermiştim falan deyip sinirlerimi bozmaya başladı kendim gibi bu durumdan müzdarip arkadaşlar iyi gelecek bana daBencede canım sadece diyetisyene gitmekle iş bitmiyor. İnsanın kendisiyle aynı durumda olan başkalarıyla sıkıntısını paylaşıp beraber aşmaya çalışması büyük bir destek bence.Kendi adıma kilom bir noktada takıldı normalde olsa boşvermiştim diyeti. Ama kızlara cuma günü ne diyeceğim düşüncesiyle tutuyorum kendimi.
Şuan 93 kiloyum 24 yaşındayım boyum 158 hedefim 65 ( şimdilik 75 e de razıyım ) yarın doktorun önerilerini paylaşacağım burda da kontrol oluyor sanırım bayanlar arasındaHoşgeldin Can'ım. Boy yaş ve hedeflerini de paylaşır mısın Yarın bakalım ne önericek sana Dr.
Cumadan cumaya kilo bildirimi yapıyoruz.Kesinlikle öyle. Bide etraftakiler ay çok kilo aldın veremiyosun da işte ben emzirirken şu kadar vermiştim falan deyip sinirlerimi bozmaya başladı kendim gibi bu durumdan müzdarip arkadaşlar iyi gelecek bana da
İnsanlarımız sözde iyidir ama gerçeğe gelince karşısındaki üzeceğini bile bile ederler böyle laflar.Halbuki bence sütün yetiyor mu bebek uyuyor mu ve kilo ile ilgli herhangi bir yorum emziren anneye yapılmaz.Kesinlikle öyle. Bide etraftakiler ay çok kilo aldın veremiyosun da işte ben emzirirken şu kadar vermiştim falan deyip sinirlerimi bozmaya başladı kendim gibi bu durumdan müzdarip arkadaşlar iyi gelecek bana da
Bunu anlamıyorlar işte bizde aman sütümüze bişey olur diye yiyelim diyoruz ben öyle yaptım ve doğumdan sonra 85 e düşmüştüm şuan 93 e çıktım geriCumadan cumaya kilo bildirimi yapıyoruz.
İnsanlarımız sözde iyidir ama gerçeğe gelince karşısındaki üzeceğini bile bile ederler böyle laflar.Halbuki bence sütün yetiyor mu bebek uyuyor mu ve kilo ile ilgli herhangi bir yorum emziren anneye yapılmaz.
Beni de o kilolar bitirdi. ilk doğumumdan eve geldiğimde 74 kiloydum. Emzirirken üstünü 5kilo aldım. Sonra tekrar hamile kaldım 2. doğumdan eve 84 kilo döndüm tekrar üstüne kilo alıyordum ki bu grupla bir dur dedim bakalım.İnş hep birlikte verelim şu kiloları da o konuşanlara biz anlatalım nasıl kilo verilirmişBunu anlamıyorlar işte bizde aman sütümüze bişey olur diye yiyelim diyoruz ben öyle yaptım ve doğumdan sonra 85 e düşmüştüm şuan 93 e çıktım geri
Dene bakalım.Karışım çay içiyorsun onun etkisi olmuyor mu?Benim sütümde sallantıda.Etkisi i görürsen deneyeyim bende.Grupta birisi söylemişti sanki
İyi geceler kızlar malum annemin yanındayım çok abartmasamda kaçamaklar oluyo o yüzden kötü örnek olmamak adına menü paylaşımı yapmıyorum ama sporumu ve bol su içmeyi ihmal etmiyorum bide cuma artı çıkma korkusu huzursuz ediyo beni sizlere bi selam vereyim dedim
Sabret canım aynen devam spora diyete bazı noktalarda vücut duruyorya resmen çakılı kaldım 61in altına bir gram inemiyorum ne yapsam arkadaşlar
İnş öyle olmaz.Moral bozmaBen de bu hafta fazla çıkabilirim sanki... İnş öyle olmaz
inş istediğin noktaya ulaşmaşırsın canım.neler söyledi diyestisyenin bizimle de paylaşır mısınDiyetisyenden geldim şimdi 91 kilo ile başlıyorum inşallah
GünaydınGünaydınlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?