Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dene bakalım.Karışım çay içiyorsun onun etkisi olmuyor mu?Benim sütümde sallantıda.Etkisi i görürsen deneyeyim bende.Grupta birisi söylemişti sanki

Kesinlikle öyle. Bide etraftakiler ay çok kilo aldın veremiyosun da işte ben emzirirken şu kadar vermiştim falan deyip sinirlerimi bozmaya başladı kendim gibi bu durumdan müzdarip arkadaşlar iyi gelecek bana da

Hoşgeldin Can'ım. Boy yaş ve hedeflerini de paylaşır mısın Yarın bakalım ne önericek sana Dr.
Şuan 93 kiloyum 24 yaşındayım boyum 158 hedefim 65 ( şimdilik 75 e de razıyım ) yarın doktorun önerilerini paylaşacağım burda da kontrol oluyor sanırım bayanlar arasında

Kesinlikle öyle. Bide etraftakiler ay çok kilo aldın veremiyosun da işte ben emzirirken şu kadar vermiştim falan deyip sinirlerimi bozmaya başladı kendim gibi bu durumdan müzdarip arkadaşlar iyi gelecek bana da
Cumadan cumaya kilo bildirimi yapıyoruz.
İnsanlarımız sözde iyidir ama gerçeğe gelince karşısındaki üzeceğini bile bile ederler böyle laflar.Halbuki bence sütün yetiyor mu bebek uyuyor mu ve kilo ile ilgli herhangi bir yorum emziren anneye yapılmaz.

Bunu anlamıyorlar işte bizde aman sütümüze bişey olur diye yiyelim diyoruz ben öyle yaptım ve doğumdan sonra 85 e düşmüştüm şuan 93 e çıktım geri

Bunu anlamıyorlar işte bizde aman sütümüze bişey olur diye yiyelim diyoruz ben öyle yaptım ve doğumdan sonra 85 e düşmüştüm şuan 93 e çıktım geri
Beni de o kilolar bitirdi. ilk doğumumdan eve geldiğimde 74 kiloydum. Emzirirken üstünü 5kilo aldım. Sonra tekrar hamile kaldım 2. doğumdan eve 84 kilo döndüm tekrar üstüne kilo alıyordum ki bu grupla bir dur dedim bakalım.İnş hep birlikte verelim şu kiloları da o konuşanlara biz anlatalım nasıl kilo verilirmiş

İyi geceler kızlar malum annemin yanındayım çok abartmasamda kaçamaklar oluyo o yüzden kötü örnek olmamak adına menü paylaşımı yapmıyorum ama sporumu ve bol su içmeyi ihmal etmiyorum bide cuma artı çıkma korkusu huzursuz ediyo beni sizlere bi selam vereyim dedim

Dene bakalım.Karışım çay içiyorsun onun etkisi olmuyor mu?Benim sütümde sallantıda.Etkisi i görürsen deneyeyim bende.Grupta birisi söylemişti sanki

Çok farkettiğini hissetmedim canım. Zaten az işte ne kadar çıkarsa diyorum ben de. İş yerinde Çekmecem aktar dükkanı gibi

Ben de bu hafta fazla çıkabilirim sanki... İnş öyle olmaz

ya resmen çakılı kaldım 61in altına bir gram inemiyorum ne yapsam arkadaşlar

Merhaba kızlar bende varım
Boyum.1.62
Kilom.66.6
1. hedefim.hamıle olmadan öncekı 63 kilo
2.hedefim ise.55 kilo
Benımde dunyalar guzelı kızlarım var 2 tane bı tanesı 7.5 aylık dıgerı ıse 7 yasında
İlk kızımdayken cok cabuk vermıştım 25 kılo almıştım hatta 2.kızımda ıse 14 kilo aldım ve bunun sadece 11 kilosu gıttı 3 kilo daha fazlam var eskı kıloma bakalım sızler sayesınde motıve olarak zayıflıcaz ınşlh kızlar

Kızlar ben bu hafta sanırım 100 yada 200 gr tek verebildim ayy fenalardayım valla annem istanbula gitti babamlara geldim kardeşlerime bakmaya hiç dikkat edemedim inşallah öbür hafta telafi edicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…