uhhuu çok iyi. başladığımızdan bu yana totalde aynı kiloyu vermişiz seninle; 4kiloyu şubat olmadan verdik
evey yeoscum hızlı oldu 4 kiloya sevinicem ama önümdeki 20 kiloya bakınca kursağımda kalıyoruhhuu çok iyi. başladığımızdan bu yana totalde aynı kiloyu vermişiz seninle; 4kiloyu şubat olmadan verdik
Hiç kursağında kalmasın ben ilk Doğumdan sonra 1.5 senede 25 kilo vermiştim istersen yaparsın :)evey yeoscum hızlı oldu 4 kiloya sevinicem ama önümdeki 20 kiloya bakınca kursağımda kalıyor
inş canım sonuçta bi yerden başlamak lazım. Hep önüme bakıp olayın büyüklüğüyle boğulursam hiç veremicem. En iyisi önüme bakıp azimle o kilolara saldırmak. Sonunda amacıma ulaşıcam inş hepimiz ulaşırız.Hiç kursağında kalmasın ben ilk Doğumdan sonra 1.5 senede 25 kilo vermiştim istersen yaparsın :)
ben de şuan 86 kiloyum. evlendiğimde 65 lerde geziniyordum. hamileliğime de 86 ile girmiştim ama sanki daha zayıftım o zamanevey yeoscum hızlı oldu 4 kiloya sevinicem ama önümdeki 20 kiloya bakınca kursağımda kalıyor
Canım vücut kendini bırakıyor o yüzden sporla toparlamamız Lazım. Bende benden kısa olan görümcemle aynın kiloyum su an ama o benden çok daha zayıf duruyor çünkü daha bekar. Bizim vücutlar çuval oldu biraz :) Bende 67 ile hamile kaldım az bişi var hamilelik kiloma ama evlenmeden önceki zamanlara dönmek için 57-58 istiyorım.ben de şuan 86 kiloyum. evlendiğimde 65 lerde geziniyordum. hamileliğime de 86 ile girmiştim ama sanki daha zayıftım o zaman
kesinlikle benim göbeğim sallandı kaldı sanki .belim problemli o yüzden direk göbek hareketi de yapamıyorum.ben de şuan 86 kiloyum. evlendiğimde 65 lerde geziniyordum. hamileliğime de 86 ile girmiştim ama sanki daha zayıftım o zaman
aynen canım. yağlandık resmen kof kof olduk. heleki o göbek yok mu o göbek....Canım vücut kendini bırakıyor o yüzden sporla toparlamamız Lazım. Bende benden kısa olan görümcemle aynın kiloyum su an ama o benden çok daha zayıf duruyor çünkü daha bekar. Bizim vücutlar çuval oldu biraz :) Bende 67 ile hamile kaldım az bişi var hamilelik kiloma ama evlenmeden önceki zamanlara dönmek için 57-58 istiyorım.
çok güzel gitmiş canım. aynen pes etmememiz lazım.Günaydin canlar bnde 72.7 dum pazar akşam. Ama artık cumadan cumaya aç karnına tartilip yazacağım 71.5 gördüm inşallah bole gider yeos 1kg gitmiş Tebrikler hiç bişey yildirmasin bizi vermedigimiz haftalarda olacaktır ama önemli olan bırakmamak
Slm herkese
Geçen hafta 61.7
bu haftada 61.7
fark 0
Kızlar Günaydın,
Gecen haftadan beri pertiz, 2. ay aşısı- büyüme atagı derken nefes alamadık. .
bugun tartildim 59,2 kg olmuşum
Spor yapamadım, ayaküstü yedim hep. dün çok şükür normale döndü.. Ben de o gazla 21 gün şekersiz diyete başladım.
Hayatta en cok istediğim şey şekeri bırakmak. Rafine şeker kullanmayacağım.
ya burada daha çok şey paylaşıyorduk sanki herkes çokmu yoruluyor. Cuma olunca açılırız demiştim ama yine çoğu yok nerelerdesiniz hanımlar.
Haftasonu izleyecegim canim. Esimle birlikte basladik, yapacagima inaniyorumaynen canım. yağlandık resmen kof kof olduk. heleki o göbek yok mu o göbek....
çok güzel gitmiş canım. aynen pes etmememiz lazım.
canım formunu korumuşsun bu hafta
ben 2 sene önce bir diyetisyene gitmiştim ve aynı gün şekeri bıraktım. bırakış o bırakış. keşke diyette de bu kadar kararlı olsaymışım. şekerle ilgili youtube da bir belgesel tarzı bişey vardı. eşim onu izledi ve o da aynı şekilde şekeri bıraktı. sen de izle. belki işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?