Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
uhhuu çok iyi. başladığımızdan bu yana totalde aynı kiloyu vermişiz seninle; 4kiloyu şubat olmadan verdik
evey yeoscum hızlı oldu 4 kiloya sevinicem ama önümdeki 20 kiloya bakınca kursağımda kalıyor

Kızlar sabah kahvaltım
2 yumurta sarısı (beyazını sevmedıgım için asla yemıyorum )
1 tane soyulmamış salatalık
3 tane kucuk domateslerden
3 ceviz içi
2 dilim tuzsuz yagsız peynir
1 kupa rezene çayı

Hiç kursağında kalmasın ben ilk Doğumdan sonra 1.5 senede 25 kilo vermiştim istersen yaparsın :)
inş canım sonuçta bi yerden başlamak lazım. Hep önüme bakıp olayın büyüklüğüyle boğulursam hiç veremicem. En iyisi önüme bakıp azimle o kilolara saldırmak. Sonunda amacıma ulaşıcam inş hepimiz ulaşırız.

evey yeoscum hızlı oldu 4 kiloya sevinicem ama önümdeki 20 kiloya bakınca kursağımda kalıyor
ben de şuan 86 kiloyum. evlendiğimde 65 lerde geziniyordum. hamileliğime de 86 ile girmiştim ama sanki daha zayıftım o zaman

ben de şuan 86 kiloyum. evlendiğimde 65 lerde geziniyordum. hamileliğime de 86 ile girmiştim ama sanki daha zayıftım o zaman
Canım vücut kendini bırakıyor o yüzden sporla toparlamamız Lazım. Bende benden kısa olan görümcemle aynın kiloyum su an ama o benden çok daha zayıf duruyor çünkü daha bekar. Bizim vücutlar çuval oldu biraz :) Bende 67 ile hamile kaldım az bişi var hamilelik kiloma ama evlenmeden önceki zamanlara dönmek için 57-58 istiyorım.

Günaydin canlar bnde 72.7 dum pazar akşam. Ama artık cumadan cumaya aç karnına tartilip yazacağım 71.5 gördüm inşallah bole gider yeos 1kg gitmiş Tebrikler hiç bişey yildirmasin bizi vermedigimiz haftalarda olacaktır ama önemli olan bırakmamak

Kızlar Günaydın,
Gecen haftadan beri pertiz, 2. ay aşısı- büyüme atagı derken nefes alamadık. .
bugun tartildim 59,2 kg olmuşum
Spor yapamadım, ayaküstü yedim hep. dün çok şükür normale döndü.. Ben de o gazla 21 gün şekersiz diyete başladım.
Hayatta en cok istediğim şey şekeri bırakmak. Rafine şeker kullanmayacağım.

kesinlikle benim göbeğim sallandı kaldı sanki .belim problemli o yüzden direk göbek hareketi de yapamıyorum.

ya burada daha çok şey paylaşıyorduk sanki herkes çokmu yoruluyor. Cuma olunca açılırız demiştim ama yine çoğu yok nerelerdesiniz hanımlar.

aynen canım. yağlandık resmen kof kof olduk. heleki o göbek yok mu o göbek....

çok güzel gitmiş canım. aynen pes etmememiz lazım.

Slm herkese
Geçen hafta 61.7
bu haftada 61.7
fark 0

canım formunu korumuşsun bu hafta

ben 2 sene önce bir diyetisyene gitmiştim ve aynı gün şekeri bıraktım. bırakış o bırakış. keşke diyette de bu kadar kararlı olsaymışım. şekerle ilgili youtube da bir belgesel tarzı bişey vardı. eşim onu izledi ve o da aynı şekilde şekeri bıraktı. sen de izle. belki işe yarar

ya burada daha çok şey paylaşıyorduk sanki herkes çokmu yoruluyor. Cuma olunca açılırız demiştim ama yine çoğu yok nerelerdesiniz hanımlar.

aynen azaldı paylaşımlar.

hanımlaaarrr nerelerdesiniz????? kendi kendinizi motive edebiliyorsunuz heralde

Gunaydin kizlar uzun zamandir giremiyordum cunku kizimin 6 disi birden geliyo. Huysuz ve uykusu z gecelerimiz devam ediyo. Gunduzde onunla oynamami istiyo o yuzden pek ugrayamadim. Regl de olamadım. O yuzden siskinligim devam ediyo
Gecen hafta 65.6
Bu hafta 65.5
Fark 0.1
Neyse ki kilo almamisim

Haftasonu izleyecegim canim. Esimle birlikte basladik, yapacagima inaniyorum

Günaydınlar kızlar 1 hafta içerisindeyim kaçamaklar artı olarak geri döndü pazar dönüyoruz Çarşamba iş başı yeniden vermeye başlarım inşallah kilo bildirimi
Geçen hafta 92,5
Bu sabah 93,3
+800 gr
2,5 vermiştim tabi annemin tartısı belki fazla tartıyordur ama kaçamaklar olmuştu aşure bile yedim ama sütü çok artırdı

Selam günaydın millet bu hafta dökülüyoruz sanki bikaç kişi dışında.. beni sorarsanız
Gecen hafta 75. 3
Bu hafta 75.0
Fark.0.3
Hiç beklemezdim yine iyi gitmiş dikkat edemiyorum annemlerde.. bakalım inşallah önümüzDeki hafta 74 ü görürüm..

Bu arada kilo veren herkesi tebrik ederim yarından itibaren menü paylaşıcam kilo aldım diye ipin ucunu bırakmak yok hergün 3 mil Leslie ye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…