Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

800gr mı

Sonunculuga adayım. 83.4 yani +400

1 haftadir gecengunduz uykumu yok. Dis de yok. Dr a gittik disten dedi. Bekliyrz ama ben cok yiprandim. Ne buldum sa yedim bazen yiyemedim. Sonuc ortada .neyse toparlicaz ins

Sonunculuga adayım. 83.4 yani +400

1 haftadir gecengunduz uykumu yok. Dis de yok. Dr a gittik disten dedi. Bekliyrz ama ben cok yiprandim. Ne buldum sa yedim bazen yiyemedim. Sonuc ortada .neyse toparlicaz ins
Hiçbirşey sağlıktan önemli diil inşallah bu süreci daha rahat atlatırsınız çok geçmiş olsun toparlıucağına Emin'im bu arada sonuncu benim 800 gramla

Geçen hafta 79.400 bu hafta 79.300 fark 100 gr kızlar vücudun ödem atmasi için neler yapıyorsunuz salı günü 78.800 dün ama tekrar almışım

Geçen hafta 79.400 bu hafta 79.300 fark 100 gr kızlar vücudun ödem atmasi için neler yapıyorsunuz salı günü 78.800 dün ama tekrar almışım
Ben tarçınlı su içiyorum hem tatlı ihtiyacını köreltiyor hemde ödem atımıma yardımcı olduğunu duymuştum ben çubuk tarçını sürahinin içine atıp suyu öyle tüketiyorum

Ben tarçınlı su içiyorum hem tatlı ihtiyacını köreltiyor hemde ödem atımıma yardımcı olduğunu duymuştum ben çubuk tarçını sürahinin içine atıp suyu öyle tüketiyorum

Teşekkürler bende deneyeceğim umarım ise yarar

Bu tarçınlı su işini ben de deniyeyim. Ama televizyonda duymuştum çubuk tarçının içi mantar üretiyormuş içini yıkamak lazımmış. Bilgin olsun

ben de duymamıştım tarçınlı suyu denemekte fayda var.

bu arada iki gündür akşamları kefir içiyorum. sanki sütüme farkediyor gibi

Bu tarçınlı su işini ben de deniyeyim. Ama televizyonda duymuştum çubuk tarçının içi mantar üretiyormuş içini yıkamak lazımmış. Bilgin olsun
Hiç bilmiyodum teşekkür ederim bolca yıkarım artık içini

Yeşilçay içiyomusunuz kızlar ben bıraktım içmeyi çocuk doktoruna götürdük 2 aylık kızımın gaz çıkardığında koku olduğunu söyledim bitki çayı içme dedi özellikle yeşil çayın içinde yağ yakıcı maddeler yoğun olduğu için vücudumuzdan atılan toksinler bebeğe geçiyormuş ondan olabilir dedi bıraktıktan sonra koku gitti gerçekten sadece rezene ve humana steel tea içiyorum bitki çayı olarak

Ben yeşilçay iciyorum kizim 9..ayinda.
Ödem icinde kiraz sapi misir puskulu ama çok sık değil arada

evet canım şimdi hatırladım. o zmn listeden kaldırıyorum seni. inş verirsin kiloları

Canım buralardayım da bebeğimin gaz sorunu baya fazla onunla uğraştık geçen hafta. Diyetiniz nasıl gidiyor? Bende bi değişiklik yok hala 72 kilodayım bazen 71,5 çıkıyorum bazen 73,1 anlamadım hangi kilodayım? Tam bugün yediklerime dikkat edeyim diyorum sabah kahvaltısı güzel geçiyo ama gece 1,5 ta acıkıyorum ve geçende bi akşam yemek yedimmm sonradanda çok pişman oldum ama yemiş bulundum. Bebeğim bi düzene girse tam anlamıyla sanırım ozaman benim kiloda düzene giricek

Bu arada 71,5 çıkınca yazayım buraya diyorum bebişle uğraşırken unutuyorum ertesi sabah bi bakmışım 72 ye çıkıvermişim

yeos cum gitgide hızlanıyorsun liste konusunda eline sağlık.İnşallah bu listede haftaya hep birlikte yüksek yüksek kilolar verdiğimizi görürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…