Günaydınlar kızlar 1 hafta içerisindeyim kaçamaklar artı olarak geri döndü pazar dönüyoruz Çarşamba iş başı yeniden vermeye başlarım inşallah kilo bildirimi
Geçen hafta 92,5
Bu sabah 93,3
+800 gr
2,5 vermiştim tabi annemin tartısı belki fazla tartıyordur ama kaçamaklar olmuştu aşure bile yedim ama sütü çok artırdı
Evet canım maalesef ama bu bana iyi ders oldu o kadar uğraşıp nefsimle savaşıp sonra geri almak Beni de kendime getirdi Artık kaçamak yok800gr mı
Hiçbirşey sağlıktan önemli diil inşallah bu süreci daha rahat atlatırsınız çok geçmiş olsun toparlıucağına Emin'im bu arada sonuncu benim 800 gramlaSonunculuga adayım. 83.4 yani +400
1 haftadir gecengunduz uykumu yok. Dis de yok. Dr a gittik disten dedi. Bekliyrz ama ben cok yiprandim. Ne buldum sa yedim bazen yiyemedim. Sonuc ortada .neyse toparlicaz ins
Ben tarçınlı su içiyorum hem tatlı ihtiyacını köreltiyor hemde ödem atımıma yardımcı olduğunu duymuştum ben çubuk tarçını sürahinin içine atıp suyu öyle tüketiyorumGeçen hafta 79.400 bu hafta 79.300 fark 100 gr kızlar vücudun ödem atmasi için neler yapıyorsunuz salı günü 78.800 dün ama tekrar almışım
Ben tarçınlı su içiyorum hem tatlı ihtiyacını köreltiyor hemde ödem atımıma yardımcı olduğunu duymuştum ben çubuk tarçını sürahinin içine atıp suyu öyle tüketiyorum
Bu tarçınlı su işini ben de deniyeyim. Ama televizyonda duymuştum çubuk tarçının içi mantar üretiyormuş içini yıkamak lazımmış. Bilgin olsunBen tarçınlı su içiyorum hem tatlı ihtiyacını köreltiyor hemde ödem atımıma yardımcı olduğunu duymuştum ben çubuk tarçını sürahinin içine atıp suyu öyle tüketiyorum
Hiç bilmiyodum teşekkür ederim bolca yıkarım artık içiniBu tarçınlı su işini ben de deniyeyim. Ama televizyonda duymuştum çubuk tarçının içi mantar üretiyormuş içini yıkamak lazımmış. Bilgin olsun
Canım ben geçen hafta tartıyı kaldırdım. Artık tartılmayacağım. Veremiyorum çünkü moralim bozuluyor. Geçmişte yazmıştım ama gözünden kaçtı sanırım. Listeden çıkarabilirsin. Size kolay gelsin..
evet canım şimdi hatırladım. o zmn listeden kaldırıyorum seni. inş verirsin kilolarıCanım ben geçen hafta tartıyı kaldırdım. Artık tartılmayacağım. Veremiyorum çünkü moralim bozuluyor. Geçmişte yazmıştım ama gözünden kaçtı sanırım. Listeden çıkarabilirsin. Size kolay gelsin..
Canım buralardayım da bebeğimin gaz sorunu baya fazla onunla uğraştık geçen hafta. Diyetiniz nasıl gidiyor? Bende bi değişiklik yok hala 72 kilodayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?