Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
listeyi güncelledim arkadaşlar. çok acele acele oldu ama...

bildirim yapmayan arkadaşlar nerdesiniz

yeos eline sağlık canım süpersin çok güzel olmuş.
Bayanlar kendim hariç herkesi tebrik ediyorum maşallah bu hafta iyi gitmişsiniz.Haftaya inş bende katılıcam kilo verenlere.

Eline sağlık herkesi tebrik ederim ben bu hafta ikinci olmuşum çok mutlu oldum

Gelelim bugünkü menümüze
Sabah tek yumurtalı omlet
1 dilim süzme peynir
5 zeytin
Çeri domates üç tane acı yeşil biber
1 çay kaşğı bal tereyağ
2 dilim ekmek
Ara 1 bardak süt
Öğlen bulgur pilavı 6-7 kaşık üstüne tavuk iki parça. Yoğurt
Ara 4 eti burcak açık çay
Akşam 19.00 da daha yemedim
Balık salata üç dilim ekmek
Arada ne yiceğimi bilmiyorum henüz
1.5 litre su içtim yatana kadar en az 2.5 litre olur
Erken yazıyorum çünkü annemlere gitcem birazdan yazamayabilirim hoççakalın :)))

Kızlar iyi akşamlar geciktim çok özür dilerim yola erken çıktık net bi türlü çekmedi umarım kovulmamışımdır gruptan
Sabah tartıya çıktığımda inanamadım indim bidaha çıktım sonra bidaha ama aynıydı 92,5 yuppi Tartı boZuk sandım ama Yen'i almıştım
Geçen cuma 94,9
Bu sabah 92'5
Fark 2'4
Çok mıtluuım anneme geldim bugünün Şeref'ine biraz Yedim ama yarın no no no
Kilo veren herkesi tebrik ederim

Kızlar bana her hafta tartılmak yaramadı. Bi de cuma fazla çıkmamak için her gün tartılıp sporu falan artırmaya çalıştım. Bu gün de sinirle bozdum diyeti falan. Bu sebeple ben tartıyı kaldırdım sadece her ayın son günü tartılmaya karar verdim. Listeden çıkayım. Hepinize başarılar diliyorum...

Teşekkür ederim kızlar. Bu hafta genel olarak gayet iyiydik. Kilo verdik diye şalmayalım. Aksine daha çok hırs yapalım kararlı olalım.

Gerçi ben bu akşam biraz saldım ama 3 haftanın ödülü olsun. 2 büyük dilim toblerone yedim... Onu yerken öyle bir haz aldım ki anlatamam... Ama aynı yerden devam...

Eline sağlık canım bu hafta birinci ben olmuşum kupa için tesekkürler:)))
Herkes gayet iyi kilo vermiş tam gaz devam )

Kupaların bol olsun canımmm

Eline sağlık@yeos cum kaptanim..

Sağol sericim, bu gidişle seni haftaya ilk üçte görürüz heralde

Mükemmelsin canım . Aynen devam.

Valla bende dünkü pastayı yerken o hazzı almıştım kaç aydr yemiyordum nasılda özLemiştim.. sana da afiyet olsun şekerim kilo olmasın olsun hakkettin

merhaba arkadaşlar. ben hafiften hafiften gidiyorum kilo konusunda hep son sıralardayım olsun en azından veriyorum diye avutuyorum kendimi. bugünkü menümü vereyim.
Sabah: 1 küçük börek (kv zorla yedirdi, dün bizdelerdi), peynir, omlet, zeytin
Öğlen: dışarda idik o yüzden fast food yemek zorunda kaldım. kfcden tavuk yedim.
Akşam: Yine dışarlardaydık geç geldik eve, meyve yedim.
su, 2 lt
spor yok.

İyi geceler kızlar ancak gelebildim malum gezmelerdeyim menüme gelince
Sabah kalkınca tarçınlı su
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 2 dilim az yağlı peynir 3 yeşil zeytin ( ev yapımı) 1 kaşık tereyağ bal 2 dilim tb ekmeği yeşillik domates salatalık
Ara humana steel tea 2 kuru kayısı
Öğle malum Adana'da olunca canım çekti 2 dilim pide ile 1 adana salata 3 çiğköfte
Ara yarım top dondurma
Akşam 1 kepçe tarhana çorbası
Yumurtalı ıspanak yemeği
3 kaşık bulgur pilavı
Yoğurt
Çok az haşlama (2 kaşık kadar)
Akşam sinemada biraz mısır( sanırım kalorili bişeydi) spor yapamadım am bayağı gezdim
Su 3 litre
Herkese kalorisiz pazar kahvaltısı diliyorum ben burda verdiğim kiloları Alcam gibi duruyo

Kızlar eşimin dizinde problem çıktı. Doktor eşime de kilo verirsen iyi olur demiş. Artık aile boyu diyetteyiz. Eşimde dikkat ediyor.

Bu hafta sonuncu ben olmuşum. bakalım hırs yaptım bende önümüzdeki hafta çok dikkat edeceğim. eşiği aşmam lazım dondum kaldım 2 haftadır. yemeklerimi hazırladım hafta içi için. salata hazırlayamadım bir tek. salatalık malzemeleri ne pahalı kızlar ya pazara bi bakayım dedim de. yarın da çorba yapayım diyorum eğer yapabilirsem. akşam çorba içerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…