Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese merhabalar kızlar bnde varım 12 aylık kızım var konuyu gördüm bnde aranıza katilmaliyim dedim 29 yaşındayım 1.65 boy kilo biraz önce tartildim 72.7 gr ilk hedefim 68 2.hedef 65 inşallah Mart sonuna kadar zayiflarim aslında geçen pazartesi basladim diyet ve evde 6 gündür leslie 2mil spor yapıyorum 30 dak faydali ve eğlenceli bi spor sizlerde denemelisiniz cuma gününe bir kilo gitmiş olur inşallah

Ya kızlar ben evdeyken diyetime uyamıyorum. Ki ben evde olduğumda eşim de evde oluyor. Hem bana kilo ver diyor ama Abur cuburu da eksik etmiyor.
Bu hafta sonu çok kötü geçti. Dün sabah kahvaltısı iyiydi ama akşam makarna yedim. Bugün de dışarı çıktık, çok cezbetti ve bking E gittik püfff yedim patates kızartmalarını içtim içerenleri hem de büyük seçimAman aman iştahınızı kabartmıyım şimdi.
Geçen hafta verdiğim kiloyu iki günde almış olabilirim. Sabah tartılıyım da aklım başıma gelsinNeyse inş hafta içi telefi ederim de cuma biraz kilo vermiş olurum.100gr olsun benim olsun

Böyle giderse aynı öyle görünüyor aman dikkat

yeos canim ellerine saglik. Gecen hafta sonuncu olmustum bu hafta duzelttim

Evet Can'ım performansın devamını bekliyoruz

Kızlar eşimin dizinde problem çıktı. Doktor eşime de kilo verirsen iyi olur demiş. Artık aile boyu diyetteyiz. Eşimde dikkat ediyor.
Birbirinizi motive edersiniz işte. Bnm eşim yiyo da yiyo ama banamısın demiyor. Biz yesek püffff duba oluruz hepten
Benim de öyle yapmam lazım. Hazır olunca kolay oluyor. Yarın evdeyim. Çorbamı falan yaparım bişeyler

Hoş geldin Canım çok kilon yok, bebeğin de büyümüş biraz 8kilon var mart olmasa da nisan sonuna vermiş olursun

Sakın salma canım. Geçen hafta aynısı bende oldu bir kere bıraktım diye hepten gitti.

Günaydın kızlar. Haftasonu kilo aldım diyordum ama aksine tartıda eksik çıktım. Yanlıştır diye 3 kez tartıldım ama sonuç aynı. 85,9 çıktı. Cuma 86,6ydı. Çok şaşırdım

Selam kızlar iki gün annemleerde kaldık yedim de yedim hem çok yedim hem düzensiz yedim öff bu hafta ilk üçe girmeyi bırakın sonuncu olsam yine iyi şu 4 günde ne kurtardysam kârdır artık ..

Selam kızlar
Hafta sonu herkes yoğun kimse uğramış
Sakın ha yeme konusunda cozutmayalamım.guzel bir grup olduk ve güzel kilolar veriyoruz.
Hafta sonu bende çok yoğun gecti .cumartesi kahvaltıya Gittik pazar da misafirim vardı. Çok şükür çok kaçırmadım.Bu haft Regle olacagim bu hafa eksi ile kapatırsam haftaya güzel veririm.
Menü
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Yeşillik
10 tane zeytin
2 dilim çavdar ekmegi
2 tane ceviz
Ara
1 armut
Öğle
1 tavuk budu
5 tane çiğ köfte
Ara
1 küçük kase çekirdek
Akşam
Zeytinyağlı kereviz
Yagurt.
Yatarken
Pul biberli yogurt
2 tane kuru kayısı
Spor. 2 mil Leslie
7000 adım atıldı
200 ip atlandi
Su 2 litre içtim yatana kadar 3 litre olur

Günaydın kızlar. Haftasonu kilo aldım diyordum ama aksine tartıda eksik çıktım. Yanlıştır diye 3 kez tartıldım ama sonuç aynı. 85,9 çıktı. Cuma 86,6ydı. Çok şaşırdım
Ben verdigim 800 gr i almisim malesef. Kizim dis cikaracak cok ama cok huysuz. Kendimee bakamadim buldugumu yedim. Ya inş toparlamaya calisicam

İyi geceler kızlar ilk gün Dağıttım ama şimdi toparlıyorum dışarda olmama rağmen ucuz kurtuldum kalori tuzaklarından nasıl yenicez kendimizi bimiyorum ama burası acayip motive ediyo beni bugünkü menüme gelince
Kalkınca tarçınlı su
Kahvaltı 1 dilim tb ekmeği yarım peynirli börek
4 yeşil zeytin 2 dilim beyaz peynir 1 haşlanmış yumurta domates salatalık
Ara 1 elma 1 ceviz
Öğle dışardaydık ben tavuk ızgaralı salata Yedim yoğurt sos ile bide kıZımdan kalan 10 küçük patates kızartması ayran
Ara yok
Akşam 1 porsiyon köfte yemeği(küçük yuvarlak köfteler) yarım porsiyon fırında karnabahar beşemal soslu cacık 1 kaşık pilav
Akşam yarım kase çerez yarım elma
Spor 3 mil ve mekik
Su 2 litre
İnşallah aradaki kaçamakları artırmam hala tartılmıyorum bakalım cuma nolcak

Ben verdigim 800 gr i almisim malesef. Kizim dis cikaracak cok ama cok huysuz. Kendimee bakamadim buldugumu yedim. Ya inş toparlamaya calisicam
Canım üzülme bizim olayımız bu zaten.Annelik yapabilmek yanısıra yavaştan da olsa kilo verebilmek. Bebeklerimiz yüzünden inişlerimiz çıkışlarımız olacak.

Kızlar instagram hesabı olanlar için çok motive edici sayfalar var mutlaka takip edin anne olup kilo verenler var mesela hemde öyle böyle kilolar değil :)

Merhabalar yarın diyetisyenden randevu aldım evdeki terazimde 93 kilo geldim bende aranıza katılabilir miyim ?

Merhabalar yarın diyetisyenden randevu aldım evdeki terazimde 93 kilo geldim bende aranıza katılabilir miyim ?
Hoşgeldin yasemin. Hepimizin bebeği farklı aylarda .Sütümüzü azaltmadan zayıflamaya çalışıyoruz.Birbirimize destek olarak daha kolay oluyor bu grupta. Senin bebğin ne kadarlık?

Hoşgeldin yasemin. Hepimizin bebeği farklı aylarda .Sütümüzü azaltmadan zayıflamaya çalışıyoruz.Birbirimize destek olarak daha kolay oluyor bu grupta. Senin bebğin ne kadarlık?
Hoşbuldum bebeğim 4 aylık 29 eylül dogumlu. Bende sütüm azalmadan Zayıflamak icin bi uzmandan yardım almak istedim o yüzden iyi bi diyetisyen buldum. Ondan aldığım yararlı bilgileri de sizlerle paylaşmak isterim. Desteğe cok ihtiyacım var pes etmek istemiyorum

Hoşgeldin Can'ım. Boy yaş ve hedeflerini de paylaşır mısın Yarın bakalım ne önericek sana Dr.

Kızlar geçen hafta sütüm baya azdı. Zaten genel olarak öyle. Bu hafta daha iyi sanki. Kefir süt arttırıyor demişti sanki biri. Netten henüz araştırmadım ama denemeyi düşünüyorum. Bugün 1 tane içtim. Bakalım farkedecek mi

Bencede canım sadece diyetisyene gitmekle iş bitmiyor. İnsanın kendisiyle aynı durumda olan başkalarıyla sıkıntısını paylaşıp beraber aşmaya çalışması büyük bir destek bence.Kendi adıma kilom bir noktada takıldı normalde olsa boşvermiştim diyeti. Ama kızlara cuma günü ne diyeceğim düşüncesiyle tutuyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…