- 24 Haziran 2013
- 878
- 375
- 108
İyi geceler kızlar ancak gelebildim malum gezmelerdeyim menüme gelince
Sabah kalkınca tarçınlı su
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 2 dilim az yağlı peynir 3 yeşil zeytin ( ev yapımı) 1 kaşık tereyağ bal 2 dilim tb ekmeği yeşillik domates salatalık
Ara humana steel tea 2 kuru kayısı
Öğle malum Adana'da olunca canım çekti 2 dilim pide ile 1 adana salata 3 çiğköfte
Ara yarım top dondurma
Akşam 1 kepçe tarhana çorbası
Yumurtalı ıspanak yemeği
3 kaşık bulgur pilavı
Yoğurt
Çok az haşlama (2 kaşık kadar)
Akşam sinemada biraz mısır( sanırım kalorili bişeydi) spor yapamadım am bayağı gezdim
Su 3 litre
Herkese kalorisiz pazar kahvaltısı diliyorum ben burda verdiğim kiloları Alcam gibi duruyo
Birbirinizi motive edersiniz işte. Bnm eşim yiyo da yiyo ama banamısın demiyor. Biz yesek püffff duba oluruz heptenKızlar eşimin dizinde problem çıktı. Doktor eşime de kilo verirsen iyi olur demiş. Artık aile boyu diyetteyiz. Eşimde dikkat ediyor.
Benim de öyle yapmam lazım. Hazır olunca kolay oluyor. Yarın evdeyim. Çorbamı falan yaparım bişeylerBu hafta sonuncu ben olmuşum. bakalım hırs yaptım bende önümüzdeki hafta çok dikkat edeceğim. eşiği aşmam lazım dondum kaldım 2 haftadır. yemeklerimi hazırladım hafta içi için. salata hazırlayamadım bir tek. salatalık malzemeleri ne pahalı kızlar ya pazara bi bakayım dedim de. yarın da çorba yapayım diyorum eğer yapabilirsem. akşam çorba içerim.
Hoş geldin Canım çok kilon yok, bebeğin de büyümüş biraz 8kilon var mart olmasa da nisan sonuna vermiş olursunHerkese merhabalar kızlar bnde varım 12 aylık kızım var konuyu gördüm bnde aranıza katilmaliyim dedim 29 yaşındayım 1.65 boy kilo biraz önce tartildim 72.7 gr ilk hedefim 68 2.hedef 65 inşallah Mart sonuna kadar zayiflarim aslında geçen pazartesi basladim diyet ve evde 6 gündür leslie 2mil spor yapıyorum 30 dak faydali ve eğlenceli bi spor sizlerde denemelisiniz cuma gününe bir kilo gitmiş olur inşallah
Sakın salma canım. Geçen hafta aynısı bende oldu bir kere bıraktım diye hepten gitti.Ya kızlar ben evdeyken diyetime uyamıyorum. Ki ben evde olduğumda eşim de evde oluyor. Hem bana kilo ver diyor ama Abur cuburu da eksik etmiyor.
Bu hafta sonu çok kötü geçti. Dün sabah kahvaltısı iyiydi ama akşam makarna yedim. Bugün de dışarı çıktık, çok cezbetti ve bking E gittik püfff yedim patates kızartmalarını içtim içerenleri hem de büyük seçimAman aman iştahınızı kabartmıyım şimdi.
Geçen hafta verdiğim kiloyu iki günde almış olabilirim. Sabah tartılıyım da aklım başıma gelsinNeyse inş hafta içi telefi ederim de cuma biraz kilo vermiş olurum.100gr olsun benim olsun
demekki o eşiği aştın. yani artık patır patır gidecek kilolar. darısı başımaGünaydın kızlar. Haftasonu kilo aldım diyordum ama aksine tartıda eksik çıktım. Yanlıştır diye 3 kez tartıldım ama sonuç aynı. 85,9 çıktı. Cuma 86,6ydı. Çok şaşırdım
Ayyy ağzından bal damlıyo ne gzl şeyler söylüyorsun öyle. Hadi inşdemekki o eşiği aştın. yani artık patır patır gidecek kilolar. darısı başıma
Ben verdigim 800 gr i almisim malesef. Kizim dis cikaracak cok ama cok huysuz. Kendimee bakamadim buldugumu yedim. Ya inş toparlamaya calisicamGünaydın kızlar. Haftasonu kilo aldım diyordum ama aksine tartıda eksik çıktım. Yanlıştır diye 3 kez tartıldım ama sonuç aynı. 85,9 çıktı. Cuma 86,6ydı. Çok şaşırdım
Canım üzülme bizim olayımız bu zaten.Annelik yapabilmek yanısıra yavaştan da olsa kilo verebilmek. Bebeklerimiz yüzünden inişlerimiz çıkışlarımız olacak.Ben verdigim 800 gr i almisim malesef. Kizim dis cikaracak cok ama cok huysuz. Kendimee bakamadim buldugumu yedim. Ya inş toparlamaya calisicam
Merhabalar yarın diyetisyenden randevu aldım evdeki terazimde 93 kilo geldim bende aranıza katılabilir miyim ?Ve 3. Haftanın listesi;
Eki Görüntüle 1942309
Sıralama;
1.askbahcem; %1,180
2.ozbulat; %1,122
3.meleksinsen; %1,056
4.sherrysherrylady; %0,963
5.yeos; %0,915
6.zayıfla; %0,877
7.fulya3535; %0,836
8.ingver; %0,485
ebruliki; %-0,244
Emziren ve kilo vermek isteyen anneler her cuma 15:00 a kadar
-geçen hafta
-Bu hafta
-Fark
Olacak şekilde kilomuzu bildirelim. Hergün menümüzü paylaşalım ve bir birimizi motive edelim. Emzirmemizi de etkilemeyecek şekilde sağlıklı biçimde kilolarımızı verelim
İki hafta üstüste kilo bildirimi yapmayan listeden çıkartılacaktır.
Aramıza katılmak isteyen emziren anneler varsa;
-Kilo
-1.Hedef kilo
-2.hedef kilolarını bildirsinler...
Bol zayıflamalı günlerimiz olsun...
7,5 aylık bebeği olan ve en az 20 kilo fazlası olan emziren bir anneyim. bebeğim 1,5 aylıkken diyetisyene gittim. sütümün azalmayacağı şekilde zayıflamam için diyet listesi istedim. fakat yeni uygulamaya başlıyorum. onun dışında bugün aktardan anason, rezene, ısırgan, funda yaprağı aldım. umarım bunlar sütümü arttırmakta faydalı olur.
buradan fikirlerimizi, öğünlerimizi, nasıl zayıflayıp aynı zamandada sütümüzü korumamız için neler yaptığımızı paylaşalım. zayıflarken sütümüzün azalmaması çok önemli. yapacağımız öneriler faydalı olacaktır diye ümit ediyorum. En önemli etken motivasyon olduğundan birbirimizi motive edelim ve fazlalıklarımızdan kurtulalım… gitsin artık şu kilolar...
Hoşgeldin yasemin. Hepimizin bebeği farklı aylarda .Sütümüzü azaltmadan zayıflamaya çalışıyoruz.Birbirimize destek olarak daha kolay oluyor bu grupta. Senin bebğin ne kadarlık?Merhabalar yarın diyetisyenden randevu aldım evdeki terazimde 93 kilo geldim bende aranıza katılabilir miyim ?
Hoşbuldum bebeğim 4 aylık 29 eylül dogumlu. Bende sütüm azalmadan Zayıflamak icin bi uzmandan yardım almak istedim o yüzden iyi bi diyetisyen buldum. Ondan aldığım yararlı bilgileri de sizlerle paylaşmak isterim. Desteğe cok ihtiyacım var pes etmek istemiyorumHoşgeldin yasemin. Hepimizin bebeği farklı aylarda .Sütümüzü azaltmadan zayıflamaya çalışıyoruz.Birbirimize destek olarak daha kolay oluyor bu grupta. Senin bebğin ne kadarlık?
Hoşgeldin Can'ım. Boy yaş ve hedeflerini de paylaşır mısın Yarın bakalım ne önericek sana Dr.Hoşbuldum bebeğim 4 aylık 29 eylül dogumlu. Bende sütüm azalmadan Zayıflamak icin bi uzmandan yardım almak istedim o yüzden iyi bi diyetisyen buldum. Ondan aldığım yararlı bilgileri de sizlerle paylaşmak isterim. Desteğe cok ihtiyacım var pes etmek istemiyorum
Bencede canım sadece diyetisyene gitmekle iş bitmiyor. İnsanın kendisiyle aynı durumda olan başkalarıyla sıkıntısını paylaşıp beraber aşmaya çalışması büyük bir destek bence.Kendi adıma kilom bir noktada takıldı normalde olsa boşvermiştim diyeti. Ama kızlara cuma günü ne diyeceğim düşüncesiyle tutuyorum kendimi.Hoşbuldum bebeğim 4 aylık 29 eylül dogumlu. Bende sütüm azalmadan Zayıflamak icin bi uzmandan yardım almak istedim o yüzden iyi bi diyetisyen buldum. Ondan aldığım yararlı bilgileri de sizlerle paylaşmak isterim. Desteğe cok ihtiyacım var pes etmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?