- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Vucut bazen oyun oynuyor canim sen inatla diyetini bozma o zaman hizli vermeye basliyorsun. Aynisini bende yasadim. Yalniz birde yediklerinin kalorisini az sanip cok kalorili yemis olabilirsin. Mesela yesil mercimek yemegi bir tabak 160 cal civari. Ayni miktar kuru fasulye 250 cal.Yahu kızlar ben her gün tartiliyorum.2 gündür arti cikiyorum ustelik sifir kacamak sebebi ne olabilir ki.Regl daha 2 hafta var.
Şu haftasonunu da bozmadan atlatirsam biseyler rayina oturacak gibi hissediyorum.Vucut bazen oyun oynuyor canim sen inatla diyetini bozma o zaman hizli vermeye basliyorsun. Aynisini bende yasadim. Yalniz birde yediklerinin kalorisini az sanip cok kalorili yemis olabilirsin. Mesela yesil mercimek yemegi bir tabak 160 cal civari. Ayni miktar kuru fasulye 250 cal.
Yahu kızlar ben her gün tartiliyorum.2 gündür arti cikiyorum ustelik sifir kacamak sebebi ne olabilir ki.Regl daha 2 hafta var.
O yuzden hergun tartilmamak lazim ama dayanamiyoruz. Bu hafta ben cumaya kadar tartilmamayi dusunuyorum. Bu arada ne zaman geliyorsunuzŞu haftasonunu da bozmadan atlatirsam biseyler rayina oturacak gibi hissediyorum.
Ben de dayanamıyorum hic tartiliyorum.O yuzden hergun tartilmamak lazim ama dayanamiyoruz. Bu hafta ben cumaya kadar tartilmamayi dusunuyorum. Bu arada ne zaman geliyorsunuz
Eskisehire
Gitme canim cok tanidigim var giden hicbir sonuc alamayan. Arkadasin zaten verecekmis iradesi gucluymus.Hanimlar bugun bir arkadasla gorustum kendisi bundan 5 ay once 70 kiloydu su an 53kg, nasil oldu diye sordum akapuntura gitmis. Benimde aklima biraz yatti ama daha arastirim dedim sizinde gorusmerinizi almak istiyorum bilgisi olan var mi
Benim arkadasim da gitmisti ama hizla geri aldi.Hanimlar bugun bir arkadasla gorustum kendisi bundan 5 ay once 70 kiloydu su an 53kg, nasil oldu diye sordum akapuntura gitmis. Benimde aklima biraz yatti ama daha arastirim dedim sizinde gorusmerinizi almak istiyorum bilgisi olan var mi
Evet ama birakinca o istah geri geliyo :) koruma potansiyeli olmasi lazim insanda.yani ebrulikinin dedigi gibi irade şart.Hmm cunku galiba istahi baya azaltiyomus
canım kendin yemeyeceksin net yani zayıflamanın yüzde 70 aç kalmak yüzde 30 spor bu ikisini yapınca gayet güzel kilo veriyor insanGitme canim cok tanidigim var giden hicbir sonuc alamayan. Arkadasin zaten verecekmis iradesi gucluymus.
Kesinlikle calistigim yerde arkadaslarim cesit csit yontem deniyorlar. Her yil yeni bir uzmana ggidiyorlar yeni bir sey moda oluyor. Ama tek bir ortak yon var sen ac kaliyorsun senin iraden lazim. Yenggem midesinin yarisini aldirdi. Once cok kilo versi. Simdi ggeri aliyor cunku mide eski haline donuyor ve is yine iradeye kaliyor.canım kendin yemeyeceksin net yani zayıflamanın yüzde 70 aç kalmak yüzde 30 spor bu ikisini yapınca gayet güzel kilo veriyor insan
Bu aynen öyle dengeli ve sağlıklı yaşam bir biçimi oluşturmak lazım. Yemeolayı yedikçe yiyesi geliyor insanın. Eski insanlar doğal besleniyor ve çok çalışıyorlarmış yediklerini. Fazlasıyla yakıyorlar. Bizim onlar gibi bedensel çalışmıyoruz ama yiyoruz. O yüzden kalıyor tabii şimdi fastfood olayı da varKesinlikle calistigim yerde arkadaslarim cesit csit yontem deniyorlar. Her yil yeni bir uzmana ggidiyorlar yeni bir sey moda oluyor. Ama tek bir ortak yon var sen ac kaliyorsun senin iraden lazim. Yenggem midesinin yarisini aldirdi. Once cok kilo versi. Simdi ggeri aliyor cunku mide eski haline donuyor ve is yine iradeye kaliyor.
Gecmis olsun..ben de ya ac kaliyorum ya ne olursa yiyorum ..ne bulursam..Günaydın kızlar. Cunartesiyi uzun süre aç kalarak dünü gereksiz cisslarla gecirerek yeme acisindan kötü bir haftasonu gecirdim.
Oğlum hasta oldu uykusuz huysuz nefesi zor aliyo yavrum biraz rahat uyusa diye ugrasiyorum haliyle ben de felaket yorgunum baş ağrısı çekiyorum bogazim aciyo ben de hasta oluyorum sanirim. Rabbim korusun hepimizin miniklerini hasta olmasinlar.Havalar bi garip bi iyi bi kötü dikkat edin hepiniz de.
Ben motivasyonumu kaybettim :_( hic biseye vakit bulamaz oldum.. sesim kesileli cok oldu yani,yazmyorum fazla.. :/Kızlar neden sesiniz cikmiyor kac gündür
Menum
Sabah
Misir gevregi sut
10 tane cig badem
Ara
1 elma
1 armut
1 paket altinbasak
Aksam
Bulgut pilavı nohut ve salata vardi ama ara uzun oluyo esimi beklerken cok acikip cok yiyorum kotu oluyor.
Simdi 1 mandalina 1 elma
Su cok kotu 2 litre bile olmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?