Emziren anneler haftada maksimum 500 gr vermeli sen gayet iyisin.Bak kendin yazmissin sutu bile azalmis diye.iyi mi yapmis yani cocugun rizkiyla oynamis.herkesin bunyesi farkli kimseyle kiyaslama kendini.Hanimlar acilen motivasyona ihtiyacim var :/
1 ay once dogum yapan arkadasimla konustum nerdeyse eski kgsuna donmus ama yemiyorum diyo sutu bile azalmis. Bense 5ay oldu hala siskoyum :/ 5haftada 2.2kg verdim iyi mi kotu mu :/
Emziren anneler haftada maksimum 500 gr vermeli sen gayet iyisin.Bak kendin yazmissin sutu bile azalmis diye.iyi mi yapmis yani cocugun rizkiyla oynamis.herkesin bunyesi farkli kimseyle kiyaslama kendini.
Bende de ayni problem var.bi de ben emzirmiyorum hemen vereyim istiyorum ama arada da kacirmaktan geri kalmiyorum.Aslinda uzun vadede dusunsem ayda 2 kilo senede 24 kilo yapar ama yok iste.Daha once vermis uzun sure de korumustum.ma o zamanki.motivazyonu bi türlü yakalayamiyorum.Sanirim aman nasilsa isteyince veriyorum kafasi olusuyo.Cok sabirsizim ya son haftalarda biraz sali verdim artik kendime gelme zamani
Bende de ayni problem var.bi de ben emzirmiyorum hemen vereyim istiyorum ama arada da kacirmaktan geri kalmiyorum.Aslinda uzun vadede dusunsem ayda 2 kilo senede 24 kilo yapar ama yok iste.Daha once vermis uzun sure de korumustum.ma o zamanki.motivazyonu bi türlü yakalayamiyorum.Sanirim aman nasilsa isteyince veriyorum kafasi olusuyo.
Yok canım ilk.Ama mesela benim kas oranim cok dusuk bu yuzden zor yag yakarim.61 kiloydum bibaralar ve kas yapmistim cok daha ince duruyodum 1.61 boya 61 kiloyla 38 beden giyiyodum.64 kiloyla evlendim onu da ilacla almistim.Evlendikten sonra 75 e kadar ciktim.Tam diyetisyene gitmeye vasladim 4 kilo vermistim ki hamile kaldim 71le.91le dogurdum.dogumdan sonra 79a kadar dusmustum ama emzirmeyi de birakinca 85 civarina geldim kaldim.yerlesneden kilolar vermek istiyorum.Aynen vallah ama zor oluyo cunku genelikle tum gun evdeyiz ben biraz canim skkn olsun hemen kendime yemege veririm. Bende emziriyorum kizim 1 yasina gelene kadar ideal kilomz ulassam cok iyi olcak. 2. Bebeginiz mi ?
Yok canım ilk.Ama mesela benim kas oranim cok dusuk bu yuzden zor yag yakarim.61 kiloydum bibaralar ve kas yapmistim cok daha ince duruyodum 1.61 boya 61 kiloyla 38 beden giyiyodum.64 kiloyla evlendim onu da ilacla almistim.Evlendikten sonra 75 e kadar ciktim.Tam diyetisyene gitmeye vasladim 4 kilo vermistim ki hamile kaldim 71le.91le dogurdum.dogumdan sonra 79a kadar dusmustum ama emzirmeyi de birakinca 85 civarina geldim kaldim.yerlesneden kilolar vermek istiyorum.
Emzirirken baslamistim buraya yazmaya :) inşallah canım.Aa pardon ben emziriyorum diye okudum :) hep beraber vericez insallah bu kilolari
aslında sürekli evde olmak insanı etkiliyor bence hele bu mevsim tam depresyon mevsimi valla onu anladımAynen vallah ama zor oluyo cunku genelikle tum gun evdeyiz ben biraz canim skkn olsun hemen kendime yemege veririm. Bende emziriyorum kizim 1 yasina gelene kadar ideal kilomz ulassam cok iyi olcak. 2. Bebeginiz mi ?
Senşn çorapların baya ağır canım artık çorapsız tartıl benceAy kizlar daha once soylemistim her gün tartiliyorum diye.tartim bazen kafayi yese de genelde doğru tartar.Bugün sabah coraplarla tartildim.sonra dedim corapsiz cikayim belki agirlik yapiyodur.yarım kilo fazla ciktim
Benim coraplar eksi yarim kilo bence hep corapli tartilayimSenşn çorapların baya ağır canım artık çorapsız tartıl bence
Aynen öyle yap ne güzel olur vallaBenim coraplar eksi yarim kilo bence hep corapli tartilayim
Günaydın :)Gunaydin hanimlar
matematik61 gecen haftaydi sanirim arti cikiyorum diyodun peki cuma gunu ekside mi ciktin, cunku bende suan 700gr fazla cikiyorum psikolojim bozuldu :)
Daha once basima geldi arti cikmak ama 300 gr flandi ve cumaya fazlasiyla gitmisti
Gunaydin kizlar valla bende bakiyorum kimse yazmamis menu falan bende yazmiyorum aslinda belkide hrpimiz kimse yazmiyo diye yazmiyodur o yizden hadi bugun yazmaya baslayalim ben start verwyim o zaman
Kahvalti
2 yumurtayi peynirle 1 tatli kasigi yag ile pisrdim
5 zeytin
1 tatli kasigi kahvaltilik sos
2 dilim ekmek
2 dilim sucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?