- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.809
- 83
Cok.iyi bence. Ben 3aydir 3kiloyu zor verdim. Diyet yapamiyorum .. demin sinirimden gozum dondu ve 1paket ikram biskuvi yedim..Hanimlar acilen motivasyona ihtiyacim var :/
1 ay once dogum yapan arkadasimla konustum nerdeyse eski kgsuna donmus ama yemiyorum diyo sutu bile azalmis. Bense 5ay oldu hala siskoyum :/ 5haftada 2.2kg verdim iyi mi kotu mu :/
Bende öyleyim bazen bana birşey oluyor doymuyorum işin kötüsüCok.iyi bence. Ben 3aydir 3kiloyu zor verdim. Diyet yapamiyorum .. demin sinirimden gozum dondu ve 1paket ikram biskuvi yedim..
Yaa bende iki öğün besleniyorum kahvaltıyı on civarı akşamda 7 gibi eşimle yiyoruz ama dediğin gibi arada gözüm dönüyorBen 2 öğün yedigim için ara uzun oluyo meyve altinbasak kuruyemis fln gecistirince akşama gözüm dönüyor o yüzden az once 4 yk taze fasulye ve 1dlm tam tahilli ekmek yedim.onu yemesem meyveye fln saldiriyorum ustelik doymadigim icin aksama 1 tabak yerine 2 tabak yiyorum.
Benim saatler de ayni esim 5te geliyor sonra hazirlamasi yemesi 6yi buluyor o da en erken.Yaa bende iki öğün besleniyorum kahvaltıyı on civarı akşamda 7 gibi eşimle yiyoruz ama dediğin gibi arada gözüm dönüyor
Aynen öyle canım ancak benim eşinde 6 da geliyor sonuç aynıBenim saatler de ayni esim 5te geliyor sonra hazirlamasi yemesi 6yi buluyor o da en erken.
Ay cok sanslisiniz ,benim esim 8 9 gibi geliyorBenim saatler de ayni esim 5te geliyor sonra hazirlamasi yemesi 6yi buluyor o da en erken.
Eşim öğretmen erken gelir o yüzden. 8 9 gelse bekleyemezdim heralde.Ay cok sanslisiniz ,benim esim 8 9 gibi geliyor
bizimki özel sektör 6 gibi işi bitiyor canım sen bekliyor Musun eşiniAy cok sanslisiniz ,benim esim 8 9 gibi geliyor
Elim mahkum bekliyorum bazen .. esim gelmeden yiyemiyorum ki.. bebekle zor oluyo hazrlayamiyorum . Agzima tepistirip bi anda cikiyorum cogu zaman da mutfaktan. Yada hic yemek yapamamissam esimi beklemek zorunda kaliyorum. Bi de o saatte yemek hazirliyorum yani dusununbizimki özel sektör 6 gibi işi bitiyor canım sen bekliyor Musun eşini
Yooo spor sayilir. Sadece sıkilasmak icin degil,kalori yakmak icin spor yapmissin gibi olmus bence :)Sabah
Misir gevregi sut
Ara
1 armut
1muz
5 cig badem
Yesil cay
Öğle diyebilirim buna :)
4 yk taze fasulye
1dilim tm tahilli ekmek
Aksam
1kase corba
4 yk taze fasulye
Biraz beyaz ekmek yedim kendi ekmegim bitmisti
Bikac parca da kavun
Yatmadan yeşil cay.bi de gec saatte biraz daha kavun yedim cope gitmesinler diye :/
Su 2lt
Spor yapmadim ama yaptim sayilir.oglum bugun uyumayinca 45dk kucagimda ileri geri gittim geldim epey terletti kerata :)
Disarida islerim vardi carsiya kadar epey tempolu yurudum sonrası magazalara gir cik ama totalde 1,5saat yurudum aksam ustu.
Aman spor fln yok da kendimi kandiriyom iste
Valla işin zor o zaman arkadaşım diyetin en önemli kismi yemek isini erkenden bitirmek zaten.Elim mahkum bekliyorum bazen .. esim gelmeden yiyemiyorum ki.. bebekle zor oluyo hazrlayamiyorum . Agzima tepistirip bi anda cikiyorum cogu zaman da mutfaktan. Yada hic yemek yapamamissam esimi beklemek zorunda kaliyorum. Bi de o saatte yemek hazirliyorum yani dusunun9 10 gibi yiyorum yani cogunluklar..
Geç gelmesi sıkıntılı Bebek’i emri durmuyor mu hiç ayni oyuncak felan akşam içim biraz oyalanıp yesen sen arada gerçi bendede bebek var aynı durumdayımElim mahkum bekliyorum bazen .. esim gelmeden yiyemiyorum ki.. bebekle zor oluyo hazrlayamiyorum . Agzima tepistirip bi anda cikiyorum cogu zaman da mutfaktan. Yada hic yemek yapamamissam esimi beklemek zorunda kaliyorum. Bi de o saatte yemek hazirliyorum yani dusunun9 10 gibi yiyorum yani cogunluklar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?