Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hanimlar acilen motivasyona ihtiyacim var :/
1 ay once dogum yapan arkadasimla konustum nerdeyse eski kgsuna donmus ama yemiyorum diyo sutu bile azalmis. Bense 5ay oldu hala siskoyum :/ 5haftada 2.2kg verdim iyi mi kotu mu :/
Cok.iyi bence. Ben 3aydir 3kiloyu zor verdim. Diyet yapamiyorum .. demin sinirimden gozum dondu ve 1paket ikram biskuvi yedim..

Dunku menum,
Kahvalti
Yumurta,zencefil cayi,bi parca tahinli corek

Ara
1avuc leblebi, 1avuc kadar da fistik,badem karisik kuruyemis

Ogle
1kase sehriye corbasi,
3 catal tavuk yemegi

Ara
Yarim dido

Aksam
2dilim ekmek, patlicanli tavuk yemegi,salata

Bugunku menum..
Kahvalti
Domates,yesil biber,beyaz peynir,
Ekmekle tereyagi ve gul receli
Zencefil cayi

Ara
2kuru incir,biraz kuruyemis
Ve uykusu olup da uyumamak icin inatlasan ,her daim aglayan bebegimden dolayi sinirlerim gerildi ve bi hirsla paketi actim.. 1paket ikram biskuvi yedim biraz once..

Ogle yemegi
Bi zahmet yemiycem bisey..

Aksam
Tavuk sote yada firinda kofte

:/

Not ..gene moralim yok siskoyum napcam. Sporsuz bi halta benzemiyorum bingil bingilim

Günaydın dünkü menüm
Kahvaltı
7zeytin 1 kk peynir 3 dişim ekmek bir dilimi bak ve tereyağı sürdüm domates salatalık

Ara
9-10 tane fındık

Akşam
Bir tabak nohut yemeği 6 kaşık bulgur pilavı bir avuç kadar et
Sonra içimdeki Tazmanya uyandı taze ceviz vardı 7-8 tane Yedim üstüne nar yedim birde üstüne bir avuç çekirdek yedim

Verdiğim kilolarıda akacağım galiba

Ben 2 öğün yedigim için ara uzun oluyo meyve altinbasak kuruyemis fln gecistirince akşama gözüm dönüyor o yüzden az once 4 yk taze fasulye ve 1dlm tam tahilli ekmek yedim.onu yemesem meyveye fln saldiriyorum ustelik doymadigim icin aksama 1 tabak yerine 2 tabak yiyorum.

Yaa bende iki öğün besleniyorum kahvaltıyı on civarı akşamda 7 gibi eşimle yiyoruz ama dediğin gibi arada gözüm dönüyor

Oglen ki menum

2 kofte
2 kasik pirinx pilavi
Yarim kase corba

Ara

Findikli yogurt

Aksam

Kucuk bi balik
Lahana salatasi icinde mayonez var :/
Belki 2-3 kasik pilav

Selam hanımlar
Ben de geldim ..motivasyona ihtiyacım var acil ..
Bebeğim 3 aylık sayılır..doğumdan eve geleli bayağı indim ama artık yavaş yavaş veriyorum kiloları moralim yerlerde..
Boy 1.70
Yaş 33
Kilo 82
İlk hedef 79
İkinci hedef 70

Bügün kü menüm
Kahvaltı
7 zeytin ve haşlanmış yumurta 1 kk beyaz peynir 2 dilin ekmek domates 1 tatlı kaşığı bal

Ara 2 dilim su böreği 10 adet fındık 2 hurma

Akşam
4 kaşık bulgur 6 kaşık nohut yemeği bir kase çorba

Akşam arkadaş Doğum günü vardı bir dilim yedim (

Sabah
Misir gevregi sut

Ara
1 armut
1muz
5 cig badem
Yesil cay

Öğle diyebilirim buna :)
4 yk taze fasulye
1dilim tm tahilli ekmek

Aksam
1kase corba
4 yk taze fasulye
Biraz beyaz ekmek yedim kendi ekmegim bitmisti
Bikac parca da kavun

Yatmadan yeşil cay.bi de gec saatte biraz daha kavun yedim cope gitmesinler diye :/

Su 2lt
Spor yapmadim ama yaptim sayilir.oglum bugun uyumayinca 45dk kucagimda ileri geri gittim geldim epey terletti kerata :)
Disarida islerim vardi carsiya kadar epey tempolu yurudum sonrası magazalara gir cik ama totalde 1,5saat yurudum aksam ustu.
Aman spor fln yok da kendimi kandiriyom iste

Kizlar gunaydin. Dun adet olmusum. Artik duzenim sasti iyice gibi geliyor. Dun okul nobet kurs hepsi bir aradaydi cok yorulmustum ustune bir de adet olmusum eve gelince fark ettim. Bakalim bu durum tartiya nasil yansiyacak.

bizimki özel sektör 6 gibi işi bitiyor canım sen bekliyor Musun eşini
Elim mahkum bekliyorum bazen .. esim gelmeden yiyemiyorum ki.. bebekle zor oluyo hazrlayamiyorum . Agzima tepistirip bi anda cikiyorum cogu zaman da mutfaktan. Yada hic yemek yapamamissam esimi beklemek zorunda kaliyorum. Bi de o saatte yemek hazirliyorum yani dusunun 9 10 gibi yiyorum yani cogunluklar..

Yooo spor sayilir. Sadece sıkilasmak icin degil,kalori yakmak icin spor yapmissin gibi olmus bence :)

Valla işin zor o zaman arkadaşım diyetin en önemli kismi yemek isini erkenden bitirmek zaten.

Geç gelmesi sıkıntılı Bebek’i emri durmuyor mu hiç ayni oyuncak felan akşam içim biraz oyalanıp yesen sen arada gerçi bendede bebek var aynı durumdayım ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…