Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bazen kilo takılıyor o zaman direnmek gerek sonrasında gidiyor kilolar o yüzden direnmen gerek

zezeozge dogum günü n de olur o kadar canim. Kutlu olsun yeni yasin.
Kizlar tartimin pili bitmek uzere .dun carsiya gidecek diye kayinpederime verdim. Kendi 100 turlu isini yapmis bana bir pil almayi unutmus. Birde eski pillerimi ogluma oyuncak olarak vermis onlarda kayip tartilamiyorum yani. Bugun kendim alabilirsem yarina soliyeyim kilomu

Gunaydin kizlar dunku menumde aksam salata yiyrmedim spor yapamadim cunku oglum durmadi surekli vizik vizik ti gece 1 egeliyodu uyudugunda ben uyudum tabi

Gecen haftayla bu hafta arasinda gram fark yok.O kadar çok kacamak yaptim ki bunu normal görüyorum. Bana anormal gelen dün dogru dürüst yediğim yeme isini erken bitirdigim belki de tek gündü de dünden bugüne niye artı çıktım :)

Gecen hafta 84.0
Bu hafta 83.7
Fark 300 gr
Gram gram da olsa eksi olmak guzel ins devami gelicek asla vazgecmiycemhedefime ulasana kadar saglikli beslenme ve elimden geldigince spora devam edicem

Çok teşekkür ediyorum canım yaşlanıyoruz :))) bu kp hep böyle yaa çoçuğa oyuncak niye vermiş tehlikeli canım

zezeozge nice güzel yaşlara canımm
bu arada günaydın kızlaaaar :)) hayrlı cumalarrr :)
Günaydın canım teşekkür ediyorum

Günaydın kızlar o kadar dün pasta olayı ister istemez oldu
Bu hafta 72
Geçen hafta 71.90
+100 çıktım burada şükür

Bilmiyorum ama acikcasi burdaki dr la pek guvenliyorum yurt disindayim. 4 saate bir beslenmeyi denicem bakalim devam edicek mi
4saat cok fazla bence. Eger sadece meme emiyorsa tabi.. benimki de yarimsaatte 1saatte emer. ,
Belki reflu vardir bebeginde

Heyooo dogumgunun kutlu olsun canim... yeni girdim yeni okuyabildim :)

Kizlar gecen hafta 65.3musum valla.listeden baktim hatirlamiyordum..
Bugun 65.1 ciktim :) aah ah 2hafta once 64leri gormustum ama olsun buna da sukur :)

Kizlar kilo paylasimi yapanlar pentagram arkadasimizin ismiyle paylasirsa liste daha kolay olur sanirim. Bu arada kayinpederim almis pil yarin sabah bildirim yapicam

Kizlar kilo paylasimi yapanlar pentagram arkadasimizin ismiyle paylasirsa liste daha kolay olur sanirim. Bu arada kayinpederim almis pil yarin sabah bildirim yapicam

Nasil yapiliyo gecen gun yapmak istedim yapamadim :)

Menü verip kacayim.Oğlum hasta oluyo cok huysuz burnu tikanip duruyo bub
yuzden de maksimum yarim saat uyuyo dün geceden beri.10 dakikada bir uyandigi bile oldu.simdi de uyur uyanık halde.Ben çok yorgunum yesil cay icecektim ama kalkip onu yapmaya bile halim yok.uyumak istiyorum.

Emzirmedigimi tekrar hatirlatiyorum

Sabah
Tam tahilli ekmek ve beyaz peynirle tost
15 zeytin
2 kucuk salatalik
Ara
2si1 arada kahve
1 salkım üzüm biraz kavun
10 tane cig badem
1 paket altinbasak biskuvi
(2 öğün yediğim ve eşim de bugün geç geldiği icin arada fazla şey yedim)
Aksam
1 tabak karnabahar yemegi
2 3 catal da 1 kasik yagla kizarmis patates
Ve isi asıl bozan kisim 3 dilim ekmek!!!
Su 2.5 litre oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…