Bazen kilo takılıyor o zaman direnmek gerek sonrasında gidiyor kilolar o yüzden direnmen gerekBen şubat ayında 77.4 le başladım. Şimdi 65 lerdeyim. Çok çok yavaş gidiyor 2 aydir hatta gitmiyor desem yeridir. Hamilelikten once 58 dim. Ilk hedefim 70 ikinci 65ti . 60 ı hayal bile edememisim ki çakılı aldım 65 te :)
Çok teşekkür ediyorum canım yaşlanıyoruz :))) bu kp hep böyle yaa çoçuğa oyuncak niye vermiş tehlikeli canımzezeozge dogum günü n de olur o kadar canim. Kutlu olsun yeni yasin.
Kizlar tartimin pili bitmek uzere .dun carsiya gidecek diye kayinpederime verdim. Kendi 100 turlu isini yapmis bana bir pil almayi unutmus. Birde eski pillerimi ogluma oyuncak olarak vermis onlarda kayip tartilamiyorum yani. Bugun kendim alabilirsem yarina soliyeyim kilomu
Günaydın canım teşekkür ediyorum
4saat cok fazla bence. Eger sadece meme emiyorsa tabi.. benimki de yarimsaatte 1saatte emer. ,Bilmiyorum ama acikcasi burdaki dr la pek guvenliyorum yurt disindayim. 4 saate bir beslenmeyi denicem bakalim devam edicek mi
Heyooo dogumgunun kutlu olsun canim... yeni girdim yeni okuyabildim :)Canım senin bebeğin küçük zaten ödemini ancak atmışsındor biraz dikkat et yeter üst üste karbonhidrat alma bence
Ay kızlar teşekkür ediyorummutlu ettiniz beni hep bberaber fit anneler olalım dün rüyamda tartıya çıkıyordum ve 60,2 idim artık rüyalarıma giriyor
teşekkür ederimHeyooo dogumgunun kutlu olsun canim... yeni girdim yeni okuyabildim :)
4saat cok fazla bence. Eger sadece meme emiyorsa tabi.. benimki de yarimsaatte 1saatte emer. ,
Belki reflu vardir bebeginde
Kizlar kilo paylasimi yapanlar pentagram arkadasimizin ismiyle paylasirsa liste daha kolay olur sanirim. Bu arada kayinpederim almis pil yarin sabah bildirim yapicam
Yazarken kime yaziyorsan @Riviera12 seklinde basina @ getirirsen kisiye gidiyor canimNasil yapiliyo gecen gun yapmak istedim yapamadim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?