Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 domates 1 salatalık 1 dilim yarım yağlı beyaz peynir 7-8 siyah zeytin 2 bardak şekersiz çay
Arada 2 kuru kayısı 1 bardak rezene

Öğlen 1 kase tavuk çorbası 1 büyük kase peynirli zeytinli salata turşu

Ara 1 sıcak çikolata

Akşam 1 kase tavuk çorbası ve salata 4 kaşık makarna
Soda

Merhaba hanimlar benim bebegim5 aylik olcak, son bir haftadir emdikten hemen sonra fiskirarak kusuyo. Bugun dr a gittim cok sk besliyosun dedi normalde 3-3.5 saate bir emziyorum, en az 4 saat bir dedi. Siz nasil yapiyosunuz ?
3 3bucuk normal ama doktor daha iyi bilir tabi . Ben 2 buçuk 3 saate bir emziriyorum hala. 10 buçuk aylık. Bebek reflusu olabilir değildir inşallah. Çok geçmiş olsun.

3 3bucuk normal ama doktor daha iyi bilir tabi . Ben 2 buçuk 3 saate bir emziriyorum hala. 10 buçuk aylık. Bebek reflusu olabilir değildir inşallah. Çok geçmiş olsun.

Bi kac gun denicem 4 saate bir emzirmeyi gecmezse tekrar giderim. Insallah ciddi bisey degildir

Kızlar ben bugün yemek açısından çok kötü bi.gün gecirdim.Saat 2 ye kadar bişey yiyip icme firsati bulamadim.O saatten sonra o aclikla da ne vulursam yedim..Aksam da misafirim car ciss da yedim onlarla. Yarın kesin artida cikcam.Zaten kac gundur 1 gub duzgun yapabildim..Boyle giderse yani gidemezse bi diyetisyenden yardim almam gerekecek sanırım.

Gunaydin kizlar dun benim acimdan felskettti annemdeydim ve asure yaptik birqz fazla yedim o yetmrzmis gibi aksamada el acmasi borek yapTik ondan da yedim ama cok sukkur tartida aabarti cikmadim bugun biraz karbonhidrati az yicem

Kac gundur menude paylasamadim bugun paylasmaya baslicam artik inss

öncelikle geçmiş olsun canım :) moralini bozma bebeğin için dr. sağlıklı dediyse kilosunu kafaya takmamaya çalış çnkü onlar da bizim gibi yapıları farklı farklı benm oğlum çok tombikti o aylarda da nooldu diş işi başladı nası zayıfladı..
kendini de düşün biraz sonuçta kilo da sağlık için veriliyo hem beden hem ruh sağlığı iiçin.. sen kilo verince hem daha hafif olcan hem moralin motivasyonun artacak mutlu annenin bebeği de mutlu olur sağlıklı olur unutma.. bebeğin için kendini ihmal etme

ay kızlar dün bi yemek uydurdum çok kolay ve lezzetli oldu gerçi tam olarak uydurma denmez bilindik bişey çok lezzetli ve hafifti sizle paylaşayım istedim :)
gözünüze kestirdiğiniz derin bi sunum kabının tabanını kaplayacak kadar tb ekmek dilimleyin ve yağsız soteleyin kıtırlaşsınlar
sonra bikaç yeşil biber kapya biber bi soğan bi domates bi diş sarımsakla ve biraz z.yağyla bi sebze sote hazırlayın baharatlar zevkinize kalmış ben kimyon karabiber tatlı toz biber ve kaya tuzu kullandım sonra bu sote bi tabakta biraz ılıtın
o arada aynı tavaya beğendiğinz bi markanın et dönerini atın pişirin (ben bimdekini seviyorum:))
sonra hemen bi süzme yoğurt çırpın
sonra tabağınızdaki kıtır ekmeklerin üzerine sebze soteyi yayın, üstüne döneri yayın, en üstünü yoğurtla kaplayın :) isteğe göre yağ yakabilrsinz en üstüne bi kaç damla

sebzeli bodrum dönerinin iskenderi gibi oldu kızlar ama ekmeği tblı ve daha az yağlı bişi oldu valla evdekiler bayıldı baya da tok tutuyor bir porsiyonu :)

İyi ki doğdun ki Doğum günün olacaktır kadar bende 5 ekim Doğum günüm ikimizde terazi burcuyuz pastadan kaçmışsın yaa osüper

Sekerportakalim dogum gunun kutlu olsun nice yillar :) unutmadim cunku bugunde esimin dogum gunu bu hafta bol pastali oldu hic eksi beklemiyorum

Kizlar bugun cok sessiz burasi
Bugunku menumu yazayim
Sabah
1 yumurta
2 zeytin
1 dilim ekmek
4 ymk kadigi lor biber sarimsak ve domates 1 tatli kadigi yag ile kavurdum
Ara 8-9 adet findik 1 armut 1 bardak rezene ve ada cayi
Ogle
4-5 yemek kasigi yulafli makarna ile ton balikli salata hepsini bi kasede karistirdim
Ysrim kase asure
Ara 1 bardak tarcinli kahveli sut 3 hurma
Aksam
6 kadik kiymali bamya
2 ymk kasigi yogurt
Salata
1 dilim ekmek
Ara kefir

Su 2 litre icerim
Leslie 3 mil ve bacak karin hareketleri yapmayi dusunuyorum tabi ufaklik durursa

Gunaydin kizlar dun benim acimdan felskettti annemdeydim ve asure yaptik birqz fazla yedim o yetmrzmis gibi aksamada el acmasi borek yapTik ondan da yedim ama cok sukkur tartida aabarti cikmadim bugun biraz karbonhidrati az yicem
Canım senin bebeğin küçük zaten ödemini ancak atmışsındor biraz dikkat et yeter üst üste karbonhidrat alma bence
Sekerportakalim dogum gunun kutlu olsun nice yillar :) unutmadim cunku bugunde esimin dogum gunu bu hafta bol pastali oldu hic eksi beklemiyorum

zezeozge dogum gunun kutlu olsun nice yillara sglikla huzurla inss

Ay kızlar teşekkür ediyorum mutlu ettiniz beni hep bberaber fit anneler olalım dün rüyamda tartıya çıkıyordum ve 60,2 idim artık rüyalarıma giriyor

Şu an itibariyle mutfağı kapatmış olmayı umuyorum.
Sabah
Mısır gevregi süt
Ara
2si 1 arada kahve
1 salatalik
Öğle
5 tane sarma(normalde oglen yemegi yemiyordum ama halam gondermis)
Ara
Yarim muz
Ceyrek armut
Aksam(cok acikmistim biraz fazla kacti sanirim..)
1 büyük tabak zeytinyagli karnabahar yemegi
2 yk sebzeli köfte
3 dilim tam tahilli ekmek
Salata

Belki bundan sonra meyve yerim bi de yeşil cay icerim

Su 2 litreye yaklasti.

25 eylül pazartesi sabahı eşimle beraber tartildik o bu yaz zayifladiydi ben 85.1 o 80.9 çıktı. İlk hedefim senden zayif olmak dedim. Su an ona yaş pasta yediriyorum

Kizlar bende tartildim. 68.8 olmus. 74 ile baslamistim. Ama uzun zamanda oldu. Temmuz ayinda basladim. Aslinda yavas verdim ama olsun.. Gitsin kilolar.. Hedefe 6 kilo kaldi. Sizler ne alemdesiniz
Ben şubat ayında 77.4 le başladım. Şimdi 65 lerdeyim. Çok çok yavaş gidiyor 2 aydir hatta gitmiyor desem yeridir. Hamilelikten once 58 dim. Ilk hedefim 70 ikinci 65ti . 60 ı hayal bile edememisim ki çakılı aldım 65 te :)

Akşam yemeğinden sonra 1 armut ve bikac tane üzüm yedim.
Yarim saat leslie yaptim yesil cayimi ictim.Kacamaksiz bi gün oldu sonunda

İyi geceler kızlar bu sefer de ben hastalandım kusuyorum. Yarın tartıda 1 kilo falan farkeder muhtemelen ama kustugum için sayılmaz. Haftaya doğru kilom ortaya çıkar
Kizlar benim bebiş bütün gece beni emiyor artık dayanacak gücüm kalmadı ondan hasta oldum muhtemelen göğsüm açık kalıyor bütün gece. Emerek uyumayı nasıl bıraktırabilirim bir fikri olan var mı perişan haldeyim hastalıktan heryerim kırılıyor ağrıyor hale emziriyorum

İyi geceler kızlar ben bugün benim için Ela’ya ekstralarla doluydu normalde yemeyeceğim seyler bile yedim yaş pasta geldi üç tane farklı farklı arkadaşlarda. Hepsinden küçük dilim yedim yemesem olmayacaktı yarın ben kesin artıdayım ama yarın kaçamak felan yok bugünü telafisi bir haftaya mal olacak bana

Uyku arkadaşı gibi birşey demeden canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…