3 3bucuk normal ama doktor daha iyi bilir tabi . Ben 2 buçuk 3 saate bir emziriyorum hala. 10 buçuk aylık. Bebek reflusu olabilir değildir inşallah. Çok geçmiş olsun.Merhaba hanimlar benim bebegim5 aylik olcak, son bir haftadir emdikten hemen sonra fiskirarak kusuyo. Bugun dr a gittim cok sk besliyosun dedi normalde 3-3.5 saate bir emziyorum, en az 4 saat bir dedi. Siz nasil yapiyosunuz ?
3 3bucuk normal ama doktor daha iyi bilir tabi . Ben 2 buçuk 3 saate bir emziriyorum hala. 10 buçuk aylık. Bebek reflusu olabilir değildir inşallah. Çok geçmiş olsun.
Kizlaaar..
Oncelikle sagolun,dis isimi merak etmissiniz.. @pentagram42
zezeozge TanGO
Disim bekledigimden daha kolay gecti.neyse ki. Bebegim cok fazla mizmizlanmadi. Yani bekledigim kadar cildirmadi. Aslinda dis hekimim dedi, 6.ile birlikte 5.yi de yapiyim bak.onun da dolgusu eskimis vs vs. Ama.istemem dedim. Isim cabuk.bitsin diye..
Anesteziden 2saat sonra gogsumu sagdim,sonra artik aglayp zirlayan ve mamalara hayir diyen.uyumak.icin memeye muhtac haldeki bebegime verdim memeyi.. sol memeyi sagmistim bitek. Gece boyunca da onla idare ettik. Sabaha karsi 5te,nolur nolmaz dedim sagi da gene de sagdim. Onu da oyle verdim.
Bi sorun yasamadik cok sukur..
Ama kizlar soyle bi durum var. Ben cok fenayim ya. Depresyona mi.girdim.noldum. yedikce yiyorum. Kendimi.kotu hissediyorum.. bebegim pek bi zayif. 9aylik 7200 mu ne.. ona kilo aldrym derken yemek.yedrmeye alistrcam derken, sinirden stresten.ben.yer oldum., ona muhallebi yapiyorum ben yiyorum. Biskuvili pasta yapmstm yemedi ben.yedim ..
Ya neyse de stres oldum bu ara. Bebegim pek sevmyo yemek yemeyi. Acaba demiri eksk ondan mi.ki dedim..
Demir damlasi.kullanmyodum. aradtrdkm ferromixin aldim falan. Ona basladik. Dis icin ayri bi gergindim..
Esim bu aralar hasta gibi bebek.tamamiyle.bana.kaldi.
Resmen.yemek yemekte buluyorm kacisi..
Napcam.ben ya..
Motive edin beni
Ha bi de huysuz bi bebek, cok yorucu..
İyi ki doğdunki Doğum günün olacaktır kadar bende 5 ekim Doğum günüm ikimizde terazi burcuyuz pastadan kaçmışsın yaa osüper
Canım senin bebeğin küçük zaten ödemini ancak atmışsındor biraz dikkat et yeter üst üste karbonhidrat alma benceGunaydin kizlar dun benim acimdan felskettti annemdeydim ve asure yaptik birqz fazla yedim o yetmrzmis gibi aksamada el acmasi borek yapTik ondan da yedim ama cok sukkur tartida aabarti cikmadim bugun biraz karbonhidrati az yicem
Sekerportakalim dogum gunun kutlu olsun nice yillar :) unutmadim cunku bugunde esimin dogum gunu bu hafta bol pastali oldu hic eksi beklemiyorum
zezeozge dogum gunun kutlu olsun nice yillara sglikla huzurla inss
Ben şubat ayında 77.4 le başladım. Şimdi 65 lerdeyim. Çok çok yavaş gidiyor 2 aydir hatta gitmiyor desem yeridir. Hamilelikten once 58 dim. Ilk hedefim 70 ikinci 65ti . 60 ı hayal bile edememisim ki çakılı aldım 65 te :)Kizlar bende tartildim. 68.8 olmus. 74 ile baslamistim. Ama uzun zamanda oldu. Temmuz ayinda basladim. Aslinda yavas verdim ama olsun.. Gitsin kilolar.. Hedefe 6 kilo kaldi. Sizler ne alemdesiniz
Uyku arkadaşı gibi birşey demeden canımİyi geceler kızlar bu sefer de ben hastalandım kusuyorum. Yarın tartıda 1 kilo falan farkeder muhtemelen ama kustugum için sayılmaz. Haftaya doğru kilom ortaya çıkar
Kizlar benim bebiş bütün gece beni emiyor artık dayanacak gücüm kalmadı ondan hasta oldum muhtemelen göğsüm açık kalıyor bütün gece. Emerek uyumayı nasıl bıraktırabilirim bir fikri olan var mı perişan haldeyim hastalıktan heryerim kırılıyor ağrıyor hale emziriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?