Benimde süt ve yumurta alerjim cikti alerji testinde ama cok abartmadan yiyebilecegimi soylemisti doktor benim.oglumunda yuzunde ara sira kizariklil oluyor siz nasil anladiniz acaba
Anladim canim cok gecmis olsunŞöyle ki deri dokuntusu ve kaşıntı şikayeti ile Dr a gittim dr da alerji testi yaptı ve süt ürünleri vs alerjisi var dedi.bir süre tüketmeyin bebeğiniz 6 aya gelinceye kadar dedi.en azından sindirim sistemi düzenlenir öyle deneriz dedi.protein sadece yumurtada yok ki ya da kalsiyum sadece peynir de..sonra çocuk Dr ile görüştüm ve bazı bebeklerin inek sütüne alerjisi olabilir dedi deneme yanılma yöntemini kullan dedi .Süt ve yoğurt tüketiyorum abartmadan . Ama yumurta yediğimde bebeğin suratı kıpkırmızı lekelere doluyor yani fayda değil zarar oluor ..
Olsun aman. Bebegin iyi mi.simdi .. o onemli. Hasta oldugunda gormussundur ,en.onemli seyin onun sagligi oldugunu ,diyetin zayiflamanin bos oldugunuEski kilom 71.2
Bu hafta 72.2
Fark + 1 kilo
On bes gundur bebegim hastaydi hic yemedi sadece emdi bende sutum artsin diye yedim durdum sukur duzeldi iki uc gundur spor cezasi oluyordu sanirim aliyim cezami hak ettim
Ooo hayirli olsun. Masallah :)Kaç gündür kızımın huysuzluğunu aşıdaydık diyordum meğer diş çıkarıyormuş ilkini şükür çıkarmış büğün fark ettim çok mutlu oldum dün yoktu :))
Kızlar benimde alirmisiniz aranıza
32 yaşındayım 1.60 boyum 65.6 kilom hedefim 54 kilo.
6 aylık bir oğlum var emiyor.
Geçen hafta diyete başladım 1 haftada 2.5 kilo verdim.ama dün akşam misafirlikte 2 kurabiye 1 dilim pasta 1 tane baklava yedim çok pişmanım
Tabiki sana katiliyorum o yuzden bende sut olur diye yedim de yedim sadece sütle duruyor ac kalmasin diye. onlardan degerlisi yok tabi sukur iyi simdi istahimiz normale döndü hem hastalikdi hem disdi zayıfladı bile maalesefOlsun aman. Bebegin iyi mi.simdi .. o onemli. Hasta oldugunda gormussundur ,en.onemli seyin onun sagligi oldugunu ,diyetin zayiflamanin bos oldugunu
Bebislerimiz iyi olsun da.. yani.kendi adima konusuym kilo vermesem de olur..
Evet canim ben demiştim :)Gecen hafta 64.9
Bu hafta 64.8
100 gramcik.. yani kilo verdim sayilamaz bence ama soyle bi durum var, 2 kase asureyle 1kilo almis adamim ben gectigimiz hafta
Neyse ki gitti aman oh be..
Bi uye demisti,matematik61 di sanirim.. cabuk gelen cabuk gider diye,oyle oldu.. sen miydin ay onu diyen :)
Yaa kiminin baya uzun sürüyormuş bizimkide iki aydır sürekli dişlerini kaşıyordu zaten çıksada rahatlasalarOoo hayirli olsun. Masallah :)
Bizimki cenesinin.oralarda alt taraflarda. Uste cikamadi nerdeyse 2 aydir :)
Abartı birşey yapmadim ki hiç aç kalmadim ama çok hareketliyim ona bağlıyorum ben ekmek yemiyorum hatta kendime ayrı diyet yemeği bile yapmadım eşime ne pisirdiysem ondan yedim az yedim bol salatayla ve çorbayla.aşure bile yedim .1haftafa 2.5 kilo cok fazla. Bebegin de daha kucukmus. O kadar yuklenme kendine ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?