Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benimde süt ve yumurta alerjim cikti alerji testinde ama cok abartmadan yiyebilecegimi soylemisti doktor benim.oglumunda yuzunde ara sira kizariklil oluyor siz nasil anladiniz acaba

Şöyle ki deri dokuntusu ve kaşıntı şikayeti ile Dr a gittim dr da alerji testi yaptı ve süt ürünleri vs alerjisi var dedi.bir süre tüketmeyin bebeğiniz 6 aya gelinceye kadar dedi.en azından sindirim sistemi düzenlenir öyle deneriz dedi.protein sadece yumurtada yok ki ya da kalsiyum sadece peynir de..sonra çocuk Dr ile görüştüm ve bazı bebeklerin inek sütüne alerjisi olabilir dedi deneme yanılma yöntemini kullan dedi .Süt ve yoğurt tüketiyorum abartmadan . Ama yumurta yediğimde bebeğin suratı kıpkırmızı lekelere doluyor yani fayda değil zarar oluor ..

Kizlar cok üzgünüm.
Gecen hafta 69.2
bu hafta 70.3
Ya yoruluyorum yoruldukca yiyeceklere sariliyorum. Okulun kantinine dadandim bir de. Kendimce onlemler almaya calisacagim ama zarardayim baya. Ceza veriyorduk spor cezasi ben hemen basliyorum.

Anladim canim cok gecmis olsun

Eski kilom 71.2
Bu hafta 72.2
Fark + 1 kilo
On bes gundur bebegim hastaydi hic yemedi sadece emdi bende sutum artsin diye yedim durdum sukur duzeldi iki uc gundur spor cezasi oluyordu sanirim aliyim cezami hak ettim

Gecen hafta 64.9
Bu hafta 64.8
100 gramcik.. yani kilo verdim sayilamaz bence ama soyle bi durum var, 2 kase asureyle 1kilo almis adamim ben gectigimiz hafta
Neyse ki gitti aman oh be..
Bi uye demisti, matematik61 di sanirim.. cabuk gelen cabuk gider diye,oyle oldu.. sen miydin ay onu diyen :)

Eski kilom 71.2
Bu hafta 72.2
Fark + 1 kilo
On bes gundur bebegim hastaydi hic yemedi sadece emdi bende sutum artsin diye yedim durdum sukur duzeldi iki uc gundur spor cezasi oluyordu sanirim aliyim cezami hak ettim
Olsun aman. Bebegin iyi mi.simdi .. o onemli. Hasta oldugunda gormussundur ,en.onemli seyin onun sagligi oldugunu ,diyetin zayiflamanin bos oldugunu
Bebislerimiz iyi olsun da.. yani.kendi adima konusuym kilo vermesem de olur..

Kaç gündür kızımın huysuzluğunu aşıdaydık diyordum meğer diş çıkarıyormuş ilkini şükür çıkarmış büğün fark ettim çok mutlu oldum dün yoktu :))
Ooo hayirli olsun. Masallah :)
Bizimki cenesinin.oralarda alt taraflarda. Uste cikamadi nerdeyse 2 aydir :)

1haftafa 2.5 kilo cok fazla. Bebegin de daha kucukmus. O kadar yuklenme kendine ..

Gunaydin kizlar bende cezami alayim
Gecen hafta 83.1
Bu sabah 83.8
+700 gr malesef hic dusen oturtamadim bu hafta spor sa yapanadim bugunden itibaren silkelenip duzenime baslicam inss

Olsun aman. Bebegin iyi mi.simdi .. o onemli. Hasta oldugunda gormussundur ,en.onemli seyin onun sagligi oldugunu ,diyetin zayiflamanin bos oldugunu
Bebislerimiz iyi olsun da.. yani.kendi adima konusuym kilo vermesem de olur..
Tabiki sana katiliyorum o yuzden bende sut olur diye yedim de yedim sadece sütle duruyor ac kalmasin diye. onlardan degerlisi yok tabi sukur iyi simdi istahimiz normale döndü hem hastalikdi hem disdi zayıfladı bile maalesef

Gecen hafta 65.6
2 hafta once 65.3
Bu hafta 64.5
Aslinda fark -800g cunku gecen hafta artidaydim
Dun aksam yemegini 5te yedim onun faydasi galiba

Hanimlar pazartesinden itibaren beni izinli sayarmisiniz turkiye ye gidiyoruz 10 gunlugune firsat buldukca yazarim insallah

Evet canim ben demiştim :)

Geçen hafta:82.2
Bu hafta: 81.3
Fark:0,9
Kizlar birayi cok ihmal etmeye basladim ben.Emzirmedigim icin menulerim size hic uygun değil.

O kadar yoğunumki kilo bildirimi yapamadım kızlar ancak gelebildim dün menümüzde paylaşamadım iş ev bide spora gidiyorum öğle araları bugün gidemedim ama Pazartesi’den sonra gergin inşallah
Geçen hafta 86,3
Bu hafta 85,5
Fark 800 gr
Haftaya hedefim 85 inaşşalh regl bitti sporda olunca bu ay artık 82 leri görmeliyim

Geçen hafta 62.7
Bu hafta 62.1
Fark 600
% 0.956

Yediğim aşureleri vücudumdan atmışım neyseki
Kizlar buraya 68le başladım ama esas başlangıcım 72 toplamda 10 kilo verdim yani
Kaldı 4 kilo
Pazar günü yolculuk var annemlerin yanına gidiyoruz. Dijital tartı yok kilomu yaklaşık olarak ölçebilicem

Ooo hayirli olsun. Masallah :)
Bizimki cenesinin.oralarda alt taraflarda. Uste cikamadi nerdeyse 2 aydir :)
Yaa kiminin baya uzun sürüyormuş bizimkide iki aydır sürekli dişlerini kaşıyordu zaten çıksada rahatlasalar

1haftafa 2.5 kilo cok fazla. Bebegin de daha kucukmus. O kadar yuklenme kendine ..
Abartı birşey yapmadim ki hiç aç kalmadim ama çok hareketliyim ona bağlıyorum ben ekmek yemiyorum hatta kendime ayrı diyet yemeği bile yapmadım eşime ne pisirdiysem ondan yedim az yedim bol salatayla ve çorbayla.aşure bile yedim .

Kilo bildirimi yapayım
Bu hafta 71,40
Geçen hafta 71,60
-200

Oysa salı 70.90 görmüştün
Acayip moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…