Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugun ki menu

1 yumurta
2 minik sosis aslinda yemezzm daha iyi islenmis gida
1 tb ekmegi

Ara 20 badem

Ara ufak muz

Aksam 5 kasik pirinc pilavi
Bi lase kuru fasulye

2 biskuvi

Aralarda kahve iciyorm toplam 3 latte etti :/
Emziren bi anne icin cok az bu menu.Hani senin kahvaltida yesilligin domates salataligin peynirin 1 yumurta neye yetecek aksama kadar da yemek yememissin.
Aksam biskuvi yerine badem yiyip sut icebilirdin.

Emziren bi anne icin cok az bu menu.Hani senin kahvaltida yesilligin domates salataligin peynirin 1 yumurta neye yetecek aksama kadar da yemek yememissin.
Aksam biskuvi yerine badem yiyip sut icebilirdin.

A pardon sabah peynir de yedim normalde hergun salatalik yiyorum bugun yemedim. Ya ama simdiye kadar 3 ogun yiyodum ama gitmiyi kglar bu menuyle cokta zorlanmadim yani asiri acikmadim. Insallah sutumda azalma olmaz

A pardon sabah peynir de yedim normalde hergun salatalik yiyorum bugun yemedim. Ya ama simdiye kadar 3 ogun yiyodum ama gitmiyi kglar bu menuyle cokta zorlanmadim yani asiri acikmadim. Insallah sutumda azalma olmaz
İnşallah olmaz ama daha önce de söylemiştim öğün azaltnak belki basta vucudu sasirtacagi icin kg verdirir ama uzun vadede cok da saglikli degil

Kizlar amacimiz saglikli beslenmek olmali. Yarin hedefe ulasinca diyeti biraktik diye kilolari geri alacak sekilde ac kalip lendimizi kasmayalim. Yasam duzeni haline getirebilecegimiz bir hal almali beslenmemiz diye dusunuyorum.

Dogumgununu nasil yapicaksin karar verdinmi.. benim kafamda sekillendi biraz. Anne kiz kombin.nerden bulabilirim diye bakiniyorum aslinda.. :/
Canım ilk kızımda arı maya yapmıştım tütü kıyafeti saç bandı da dahil duruyo tekrar masraf yapmaktansa ugakndokunışlarla onunyaparım herhalde bende sarı bi üst giyerim sarı-siyah puantiyeli balonlar masa örtüsü falan hediyelik filan Alcam bende araştırma aşamasındayım bakıyorum öyle hediye olarak ne düşünüyorsun sen ben sabun yada kolonya düşünüyorum

Bende menümü vereyim
Sabah 1 dilim tb ekmeği 1 haşlanmış yumurta 2 kaşık lor peynir yeşillik
Ara şade kahve 5 fındık
Öğle 2 kepçe yayla çorba 2 kaşık türlü 2 kaşık bulgur pilavı
Ara Yarım muz yarım bardak kefir
Akşam 1 kase şehriye çorba 2 kaşık taze fasülye 4 kaşık ıspanak kavurması yoğurt yarım dilim ekmek
Ara çay+bir avuç çerez
İlk gine göre çok Yedim yavaş yavaş azaltacam Regl de iştahbyapıyo bende

Bu arada yaşadığım şehirde bifit açıldı eski müşterisi olduğum için 1 hafta deneme süresi verdiler yarın ufaktan başlıyorum öğle arası gidicem 1 saat öğlen yemeği arada kaynamasın diye şimdi kendime yulaf lapası pişirecem saklama kabında götürücem

günaydın kızlarr

ben de dünkü menümü vereyim

sabah çeri domates salatalık süzme peynir 3 dilim ve bi parça tb ekmek bi de btki çayı

öğle 3 küçük dilim ince hamurlu peynirli pizza sırf ppeynr vardı) ve akdenz salata 1 bardak ayran

akşam 7 gibi de 6 yk z.yağlı bamya bi diim tb ekmek bol kuru soğan ve biraz yoğurt
sonra mutfak kapandı sadece bitki çayı içtim

grip oldum bol bol ıhlamur içiyorum

Geçmiş olsun wc arasında gider gelirsin

Günaydın herkese
Dünkü menüm
Kahvaltı 6 zeytin 1 kk peynir 1 kaşık lor yeşillik domates salatalık

Öğlen bir karnıyarık bir dilim ekmek
Akşam
Hamsi vardı 13 civarı yemişimde. Bir kase çorba salata ve bir dilim ekmek
Ayın yanına 3 küçük tuzlu kurabiye yedim yemesem iyiydi

Ama sinirlerim bozuldu kv akşam yemeğinden bebeğe limon verdi birde bak bak nasıl yiyor diyor bend bebeği emzirdim yatırdım bir öksürüyordu bir geldim kusuyor gelmesem bogulacaktı kızım sabahı sonra nasıl ettim bilmiyorum. Beden zorla herşeyi vermek istiyorlar bilmiyorum herşeyin bir zamanı var

ahahaaaa zaten genelde wcde yaşıyo sayılırım böbreklerim normalde de çalışkandırlar ama bu ara su canım istemiyo ya zorla içiyorum
Olsun su çok faydalı insanı tok tutuyor içmeye devam. Yaş ilerledikçe daha da sıklaşıyor

Bu arada listeyi güncelledim kızlar dereceye girenleri kilo veren herkesi tebrik ederim veremeyenler üzülmeyelim bende dahil verdiğim 2 kiloyu tkrar almak moral bozucu ama kaldığım yerden devam gideek Bu yağlar yeni gelen arkadaşımız B Bonibon33 hoşgelsin bebeğin henüz çok minik aramıza daha sık katılırsan neler yapman gerektiğini konuşuruz bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…