Spor zaman ayırabilirsen çık iyi olur. Baya faydasını görürsün sulularımla için spor şartBENDE menümü bereyim
Sabah 2 dilim tbbekmeğiö1 kaşık lor peyniri 1 haşlanmış yumurta domates salatalık yeşillik
Ara sade kahve 5 fındık
Öğle tavuk şiş 1 inçe dilim lavaş salata
Ara yarım porsiyon yulaf lapası (öğle yemeği için yapmıştım ama spor sonrası arkadaşlarla yemeğe gidince böyle oldu)
Akşam 1 kepçe yayla çorbası 1 koca tabak pırasa yemeği salata
Ara ikisi bir arada kahve bir avuç
Çerez
Spor bifite başladım acayip iyi geldi öğle araları gidicem yarın akşamda zumba varmış eşim erken gelirde miniğe bakarsa gitmeyi düşünüyorum
Kızlar sizin menülere bakınca çok yiyorum gibi geliyo azaltsammıki anlamadım bayağıdır kaloride hesaplamıyorum benim kuzum herşeyden yiyo ama fazlasıyla emiyoda o yüzden riske atamıyorum hala sadece pilavı bırakmaya çalışıyorum bide akşam yemekten sonra nişey yemesem tam olacak oldu olacak biraz da Leslie yapayım diyorum bakalım
Muz keser derler ama eğer hala devam ediyorsa doktora götürmende fayda var benim kızın her diş çıkarma döneminde ishal olurduHanimlar dun geceden beri kizim ishal ne yapmam gerek :/
bolbol emzir ama dr götür ishal riskli yani bol sıvı alması lazımHanimlar dun geceden beri kizim ishal ne yapmam gerek :/
Çok güzel. Darısı başınıza benim kızda diş çıkarıyor ve öksürük var gece uykusuzluklarım başladıGünaydınlar nu arada dün hem işte hem evde acayip yoğun bi gün geçirdim menülerim sağlıklıydı bugünde bomba gibiyim bu hafta adapte haftam olduğu için eksi fazla göremezsem üzülmek yok
Merhabalar hoşgeldin öyle abartı bi kilon yok. Gibi boyuna göre bir haftada 2,5 kilo emziren ki anneye göre fazla geldi bana biz burda haftada 500 gr hedefleyiyoruz bide senin bebeğin ek gıdaya bişe geçmemiştir tabiki tatlı hamur işi kesmek gerekiyor ama emziren anne olarak katı diyetleri uygun bulmuyoruz grup olarakKızlar benimde alirmisiniz aranıza
32 yaşındayım 1.60 boyum 65.6 kilom hedefim 54 kilo.
6 aylık bir oğlum var emiyor.
Geçen hafta diyete başladım 1 haftada 2.5 kilo verdim.ama dün akşam misafirlikte 2 kurabiye 1 dilim pasta 1 tane baklava yedim çok pişmanım
Merhaba canım naçizane tavsiyem bebeğin daha 3 aylıktı sanırım menülerinde sebze et yumurta göremiyorum özellikle kahvaltıyı k-flesks le geçiştirmek kilo vermeyi geçtim bebeğin gelişimi içinde sıkıntılıbolabilir tabiki herkesin beslenme düzeni ayrıdır ama biz diğer gruplardan biraz farklıyız önceliğimiz bebeklerimizGünaydınlar...
Sabah:
1 kaşe k-fleks sütle
1 fincan sade kahve
Öğlen
Bir kase çorba iki dilim kepek ekmek
Ara
Bir dilim meyveli kek minnacık..
Akşam
Bir kase çorba ve patates yemeği
Ara
Mandalina ve hurma
Gece acıktım bir bardak süt içtim
Gece uyanma bizde hala var 2 yaşına kadar sürecek sanırım bazen gece kalkıp bişeyler yemek istiyorum stresten yarım bardak süt içip geçiştiriyorumÇok güzel. Darısı başınıza benim kızda diş çıkarıyor ve öksürük var gece uykusuzluklarım başladı
Merhaba canım naçizane tavsiyem bebeğin daha 3 aylıktı sanırım menülerinde sebze et yumurta göremiyorum özellikle kahvaltıyı k-flesks le geçiştirmek kilo vermeyi geçtim bebeğin gelişimi içinde sıkıntılıbolabilir tabiki herkesin beslenme düzeni ayrıdır ama biz diğer gruplardan biraz farklıyız önceliğimiz bebeklerimiz
Benimde süt ve yumurta alerjim cikti alerji testinde ama cok abartmadan yiyebilecegimi soylemisti doktor benim.oglumunda yuzunde ara sira kizariklil oluyor siz nasil anladiniz acabaCanım dikkatin için çok teşekkür ederim..
Mutlaka protein alıyorum aslında bu konuda özenliyim yani.yumurta peynir vs yiyemiyorum kuzum alerjim var doğum sonrası her yerim kurdeşen döküyor bebeğim de yüzünde kızarıklık oluyor Dr tavsiyesi ile ara verdim bebekte alerji oluyor diye..
Tabiki bebeğim önemli onun için gerçekten beslenmeye dikkat ediyorm tekrar teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?