Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ogle
4 minik kizarmis tavuk
4 kasik lahana salatasi mayonezli
Malesef disardayim en sagliksi bu oldu :/

Ara
Bir avuc badem ve yerfisitgi karisik
Bir findikli yogurt

Aksam
Haslanmis et
Bruksel lahanasi ve salata

Aralarda her zmn ki gibi latte ictim, su 2lt iciyorum gunde

Selam kizlar int paketim bittigi icin aksamlari girebiliyorum esimden malesef bugunde duzeni oturtqmadim ama yarin cok cok duzenli olucam inss
Gecen hafta 1.ci olmusum hu hafta 200 gr eksi cikarsam iyi

BENDE menümü bereyim
Sabah 2 dilim tbbekmeğiö1 kaşık lor peyniri 1 haşlanmış yumurta domates salatalık yeşillik
Ara sade kahve 5 fındık
Öğle tavuk şiş 1 inçe dilim lavaş salata
Ara yarım porsiyon yulaf lapası (öğle yemeği için yapmıştım ama spor sonrası arkadaşlarla yemeğe gidince böyle oldu)
Akşam 1 kepçe yayla çorbası 1 koca tabak pırasa yemeği salata
Ara ikisi bir arada kahve bir avuç
Çerez
Spor bifite başladım acayip iyi geldi öğle araları gidicem yarın akşamda zumba varmış eşim erken gelirde miniğe bakarsa gitmeyi düşünüyorum
Kızlar sizin menülere bakınca çok yiyorum gibi geliyo azaltsammıki anlamadım bayağıdır kaloride hesaplamıyorum benim kuzum herşeyden yiyo ama fazlasıyla emiyoda o yüzden riske atamıyorum hala sadece pilavı bırakmaya çalışıyorum bide akşam yemekten sonra nişey yemesem tam olacak oldu olacak biraz da Leslie yapayım diyorum bakalım

Günaydın hanimlar..
Geçen hafta başlayacaktim sözde ama yapamadım bebek görmeye gelenler olunca diyet felan kalmadı ben de
Bu hafta başladım tam anlamıyla olmasa da

Sabah
bir kase k fleks
Ara öğün iki börek bir kase yoğurt
Öğlen haşlanmış makarna üstüne biraz kaşar
İkindi
Bir porsiyon meyve ve dondurma
Akşam
Fırında tavuk ve bol salata

Spor zaman ayırabilirsen çık iyi olur. Baya faydasını görürsün sulularımla için spor şart

Hanimlar dun geceden beri kizim ishal ne yapmam gerek :/

Sabah ki menum

1tb ekmegi
1 kase yogurt
1 yumurta

Ara badem

Oglen

1 tabak Yogurtlu ve tavuklu makarna

Ara badem ve findikli yogurt

Aksam 4 kasik bulgur pilavi ve bi tabak etli sebze yemegi

1 kurabiye

Günaydınlar nu arada dün hem işte hem evde acayip yoğun bi gün geçirdim menülerim sağlıklıydı bugünde bomba gibiyim bu hafta adapte haftam olduğu için eksi fazla göremezsem üzülmek yok

Günaydınlar nu arada dün hem işte hem evde acayip yoğun bi gün geçirdim menülerim sağlıklıydı bugünde bomba gibiyim bu hafta adapte haftam olduğu için eksi fazla göremezsem üzülmek yok
Çok güzel. Darısı başınıza benim kızda diş çıkarıyor ve öksürük var gece uykusuzluklarım başladı

Kızlar benimde alirmisiniz aranıza
32 yaşındayım 1.60 boyum 65.6 kilom hedefim 54 kilo.
6 aylık bir oğlum var emiyor.
Geçen hafta diyete başladım 1 haftada 2.5 kilo verdim.ama dün akşam misafirlikte 2 kurabiye 1 dilim pasta 1 tane baklava yedim çok pişmanım

Günaydınlar...
Sabah:
1 kaşe k-fleks sütle
1 fincan sade kahve
Öğlen
Bir kase çorba iki dilim kepek ekmek
Ara
Bir dilim meyveli kek minnacık..
Akşam
Bir kase çorba ve patates yemeği
Ara
Mandalina ve hurma
Gece acıktım bir bardak süt içtim

Merhabalar hoşgeldin öyle abartı bi kilon yok. Gibi boyuna göre bir haftada 2,5 kilo emziren ki anneye göre fazla geldi bana biz burda haftada 500 gr hedefleyiyoruz bide senin bebeğin ek gıdaya bişe geçmemiştir tabiki tatlı hamur işi kesmek gerekiyor ama emziren anne olarak katı diyetleri uygun bulmuyoruz grup olarak

Merhaba canım naçizane tavsiyem bebeğin daha 3 aylıktı sanırım menülerinde sebze et yumurta göremiyorum özellikle kahvaltıyı k-flesks le geçiştirmek kilo vermeyi geçtim bebeğin gelişimi içinde sıkıntılıbolabilir tabiki herkesin beslenme düzeni ayrıdır ama biz diğer gruplardan biraz farklıyız önceliğimiz bebeklerimiz

Çok güzel. Darısı başınıza benim kızda diş çıkarıyor ve öksürük var gece uykusuzluklarım başladı
Gece uyanma bizde hala var 2 yaşına kadar sürecek sanırım bazen gece kalkıp bişeyler yemek istiyorum stresten yarım bardak süt içip geçiştiriyorum

Canım dikkatin için çok teşekkür ederim..
Mutlaka protein alıyorum aslında bu konuda özenliyim yani.yumurta peynir vs yiyemiyorum kuzum alerjim var doğum sonrası her yerim kurdeşen döküyor bebeğim de yüzünde kızarıklık oluyor Dr tavsiyesi ile ara verdim bebekte alerji oluyor diye..
Tabiki bebeğim önemli onun için gerçekten beslenmeye dikkat ediyorm tekrar teşekkür ederim

Benimde süt ve yumurta alerjim cikti alerji testinde ama cok abartmadan yiyebilecegimi soylemisti doktor benim.oglumunda yuzunde ara sira kizariklil oluyor siz nasil anladiniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…