Moral bozmak yokKilo bildirimi yapayım
Bu hafta 71,40
Geçen hafta 71,60
-200
Oysa salı 70.90 görmüştün
Acayip moralim bozuldu
Kilonu yaşını boyunu ve bebeğin kaç aylık yazarsan birdeBeni de aranıza alın
OH ne güzel ailece diyetSelam kizlar esim bugun diyetisyene gitti cok sukur bundan sonra daha duzenli olucam inss en azinda tatli falan isteyn olmucak evde bende bu yuzden daha dikkatli olurum
Zaten bu ev işi bitmiyor ve çamaşır resmen sürekli üretiyoruz sanki kolay gelsinGünaydınlar mutlu pazarlar dün yoğun bi görev vardı 1 haftadır onun stresiyle uğraştım artık daha düzenli spor ve sağlıklı beslenme inşallah kızımı tiyatroya götürücem Evi topluycam pazara gidicem çok işim bar çok
Günaydın ben de oğlumun doğum gününe kadar ilk hedefime ulasmak istiyorum.Gunaydin kizlar yine bir pazartesi ve yine yeni yeniden bir diyet baslangici
Oglumun dogum gunune 1.5 ay var insallah o zamana kadar 67 i görürüm
Aynen bende 3 aralik oglumun dogum gunu hedefime olmasada 5 kilo vermek istiyorum o gune kadar. en azindan eski kiyafetlerimi giyebilirim insallah artikGünaydın ben de oğlumun doğum gününe kadar ilk hedefime ulasmak istiyorum.
Benim daha cooookkk yolum var :) 25 eylülde 85.1le basladim yarim yamalak.Hamile kalmadan önce 71dim o da evlendikten sonra kilo almış halimdi.Aynen bende 3 aralik oglumun dogum gunu hedefime olmasada 5 kilo vermek istiyorum o gune kadar. en azindan eski kiyafetlerimi giyebilirim insallah artik
Bende ayni canim 57 kilo evlendim evlenince 66 oldum hamile kaldim 80 ile dogum yaptim simdi 72 kiloyum hedefim en az 60 kilo olmak insallah daha 12 kilom var vermem gereken ama en azindan dogum gununde biraz daha ince olmak istiyorum bu arada bir ayda 4 kilo cok iyi benceBenim daha cooookkk yolum var :) 25 eylülde 85.1le basladim yarim yamalak.Hamile kalmadan önce 71dim o da evlendikten sonra kilo almış halimdi.
Ben emzirmiyorum canım o yüzden size göre yediklerimi daha fazla kisabiliyorum.Cuma takimlarindan birine de girdim gaza geldim cok fena :)Bende ayni canim 57 kilo evlendim evlenince 66 oldum hamile kaldim 80 ile dogum yaptim simdi 72 kiloyum hedefim en az 60 kilo olmak insallah daha 12 kilom var vermem gereken ama en azindan dogum gununde biraz daha ince olmak istiyorum bu arada bir ayda 4 kilo cok iyi bence
Ayy ne guzel darisi bana gaza gelmek icin ben hic gelemiyorum ve cok.yiyorum maalesefBen emzirmiyorum canım o yüzden size göre yediklerimi daha fazla kisabiliyorum.Cuma takimlarindan birine de girdim gaza geldim cok fena :)
Ben de diyete basladim dedim ama ilk 3 hafta pastalar börekler dondurmalar ooooo diyet ama nasil diyet.Surda 1 hafta önce basladim tam anlamiyla diyet yapmaya.Ayy ne guzel darisi bana gaza gelmek icin ben hic gelemiyorum ve cok.yiyorum maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?