Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Of ya akşama kadar çok güzel beslenip çayın kahvenin yanında cozutuyorum
Sabah 2 dilim tb ekmeği 1 yumurta ve iki kaşık lordan yapılmış yağsız omlet domates salatalık
Ara şade kahve 1 kuru kayısı 2 ceviz
Öğle etli nohut yoğurt
Ara 1 çaybardağı süte 1 kaşık yulaf yarım muz tarçın
Akşam 1 kepçe mercimek çorba bir tabak taze fasülye salata
Şimdi ne siz sorun ne ben söyliyim çok pişmanım keşke şu Karatayı uygulayabilsem acayip mantıklı geliyo bana sürekli midem kazınıuo aç değilim ama yeme isteği oluyo
Bu arada öğle arası 45 dakika bifit ye spor yapıldı

İyi geceler hanımlar
Bugünkü menüm

Sabah
2 dilim tb ekmeği
1 domates
2 salatalık
1 dilim beyaz peynir
2 dilim hellim peyniri
3 4 parça kasar
10 tane zeytin
1 bardak kefir
Helva

Öğlen
1 muz

Akşam
Tel şehriye çorbası
3 tane dolma
2 dilim tb ekmeği
Salata
Yoğurt

Su 2,5 Lt

Ay bizde çamaşır büyük sorunsal yazlık ayakkabılar yıkanıyor şimdi kışlık botlar çıkıp ayakkabılık temizlenecek bitmiyordu işler
aynen ben daha yazlıkları kaldıramadım hastalıktan bir hafta sonu artık sadece onu yapacam kadınlara Hep yük yaa

Moralim bozuk
Kizlar sag mememde areola bolgesinde yani koyu halka yerinde kucuk bi morluk farkettim dun
Siyahlik bile diyebilirim,koyu bi morluk.. nerden cikti nasil oldu hic bilmiyorum
Bebegim bu aralar meme.yerken bi yandan da cimcikliyodu mememi,hatta alt kisimlar tirnak izi nokta nokta kirmiziliklarim var.. ama ust kismi cimciklemiyordu.. yada oyle bile olsa morarir mi da,sanmiyorum
Hadi kotu biseyse

Hemen doktora gitmeye de korkuyorum..
Bakiyorum elimle bi kitle falan bisey yok. Ama urkuttu beni o morluk
Hastaneye gidersem.direkt mamografi mi derler ki.. o da radyasyonlu birsey bildigim.kadariyla.. ee sute de gecicek. Sut bezleri etkilenicek.
Belki kizimi.memeden kesmem bile gerekicek napcam ben,.
Sizde de oluyo mu boyle seyler?

Ben çıkmış olabilir mi acaba hiç köyü düşünme insan korkuyor ama en doğrusu dr gitmek en azından git bir genel Bilgi nile olsa öğren kafanada bir soru işareti ile kalma varsa bir durum en önemli şey erken tanı ki bence köyü birşey yok

Canım yanlış anlama ama akşam tam karbonhidrat olmuş ekmek şehriye ve dolma bizde kaçırıyoruz ama en azından dolma varsa ekmek tüketmemeye çalış naçizane önerim

Bazen ağrı oluyo bendede sanki çekiiyo gibi bi ara bende gitmeyi düşündüm sonda geçti bikaç gün daha izle Duruma göre doktor kontrolüne git hemen aklına kötü şeyler getirme

Nasıl ekleyecegımı bilmiyorum doğum yapaşı iki buçuk ay oldu emziriyorum
Hoşgeldin canım ilk sayfadaki bilgileri paylaşman gerekiyo bebeğin daha çok minik şimdilik katı diyet listeleri yerine hamurişi kızartma abur cuburu kesip protein ve sebze ağırlıklı beslenmende fayda var

canım korkma hemen ben de oluyo öyle benm oğlan ısırıyo mıncıklıyo hatta bazen memenin başka yerlerini vakumluyo uyku sersemi o da morartıyo bence korkma ama bi dr.a göster

canım korkma hemen ben de oluyo öyle benm oğlan ısırıyo mıncıklıyo hatta bazen memenin başka yerlerini vakumluyo uyku sersemi o da morartıyo bence korkma ama bi dr.a göster
Hah evet bazen benim de meme ucunu degil baska yeri vakumluyo ciyakliyorum resmen ne bicim.aciyor. Kendine de bi ogurme geliyo eehhgghh olup birakiyo zaten hemen. Acaba oyle bisey mi.oldu ki.. cunku ucuna yakin bi bolgede.

pentagram42 zezeozge ObseSif-annee
Internetten arastirdim,doktorsitesinde bi bayan sormus doktora, morluk var diye, o da 10gun icinde morluk gecmezse gidin bi doktora demis.
Acaba boyle kotu durumlarda morluk gecmiyo mu ki :/ yada tekrarlar falan mi acaba..
Yetmedi,ingilizce olarak bile aradim. Bruisted areola yazdim falan. Cat pat okudum biseyler. Yazanlar olmus,onlar da benim gibi direkt kotu seylerden korkmuslar hatta. Ama soyle bisey var,yazanlarin.bebekler 2 3 4haftalik. Yani emzirmeyi yeni yeni ogreniyorlar.O ara olmus olabilir ne bilym :/

günaydın kızlar dünkü menümü vereyim :)

sabah bir domates biraz yayla tulumu kuşburnu marmelatı bi kaç çatal ve ekşi maya tb ekmek bi dilim

ara fıstıklı muska pestil ama dışı şerbetli diil

öğle bi tabak etli k.fasülye 3 yk pilav bol domates soğan söğüş biraz da lahana turşusu

akşam 6 buçukta 2 orta boy bir küçük boy bulgurlu etli biber dolma bir kase yoğurt

sonra mutfak kapandıı 1 bardak bitki çayı

kızlar dün tartıldım 52.7 olmuşum eşim kızdı dr.a gittik kan verelim nye hala zayflıyon diyor gittik çok şükür bütün değerlerim çok güzel maşallah ama uykusuzum bence ondan gidiyo biraz da kilo

canım bence bebiş vakumlamıştır benm ilk yanlış yeri vakumladığında bağırmıştım hiç unutmam, annem nooldu dedmişti dedim byle byle.. demişti ki orası şimdi bi de morarır oluyo yani ama baktn geçmedi büyüdü faan dr.a git yada içim rahat etmiyo diyosan hemen git ama ama korkmaa bi de internete bakma ona kalsa başın ağrısa bile kansersin töbe töbe

Canim bende kizlara katiliyorum korkma insallah bisey yoktur benim oglumda memede uyuyor ve cok vakumluyor ucunu gorsen mosmor banada emmeden olmustur gibi geldi insallah ciddi bisey degildir endiselenme

Damar olabilir canım hemen kötüye yorma

Canım yanlış anlama ama akşam tam karbonhidrat olmuş ekmek şehriye ve dolma bizde kaçırıyoruz ama en azından dolma varsa ekmek tüketmemeye çalış naçizane önerim
canım annemdeyim şimdi o ne yaparsa onu yiyorum ama dediğin gibi en azından ekmek yemeyebilirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…