- 2 Mart 2009
- 1.269
- 1.559
- 133
- 39
Ay bizde çamaşır büyük sorunsal yazlık ayakkabılar yıkanıyor şimdi kışlık botlar çıkıp ayakkabılık temizlenecek bitmiyordu işlerZaten bu ev işi bitmiyor ve çamaşır resmen sürekli üretiyoruz sanki kolay gelsin
Eki Görüntüle 2056107
Sıralama;
1.guziss35; 0,717
2.lightpinklady; %0,613
3.;ebruliki%0,432
Eki Görüntüle 2040666
Eki Görüntüle 2044518
spor birincimiz sekerportakalım tebrik ediyoruz kendisini
Emziren ve kilo vermek isteyen anneler her cuma 23:00 a kadar
-geçen hafta
-Bu hafta
-Fark
-Yüzde
Olacak şekilde kilomuzu bildirelim. Hergün menümüzü paylaşalım ve bir birimizi motive edelim. Emzirmemizi de etkilemeyecek şekilde sağlıklı biçimde kilolarımızı verelim
İki hafta üstüste kilo bildirimi yapmayan listeden çıkartılacaktır.
Aramıza katılmak isteyen emziren anneler varsa;
-Kilo
-1.Hedef kilo
-2.hedef kilolarını bildirsinler...
lütfen devamlılık sağlayacak arkadaşlar aramıza katılsınlar
Bol zayıflamalı günlerimiz olsun...
buradan fikirlerimizi, öğünlerimizi, nasıl zayıflayıp aynı zamandada sütümüzü korumamız için neler yaptığımızı paylaşalım. zayıflarken sütümüzün azalmaması çok önemli. yapacağımız öneriler faydalı olacaktır diye ümit ediyorum. En önemli etken motivasyon olduğundan birbirimizi motive edelim ve fazlalıklarımızdan kurtulalım… gitsin artık şu kilolar...
aynen ben daha yazlıkları kaldıramadım hastalıktan bir hafta sonu artık sadece onu yapacamAy bizde çamaşır büyük sorunsal yazlık ayakkabılar yıkanıyor şimdi kışlık botlar çıkıp ayakkabılık temizlenecek bitmiyordu işler
Ben çıkmış olabilir mi acaba hiç köyü düşünme insan korkuyor ama en doğrusu dr gitmek en azından git bir genel Bilgi nile olsa öğren kafanada bir soru işareti ile kalma varsa bir durum en önemli şey erken tanı ki bence köyü birşey yokHemen doktora gitmeye de korkuyorum..
Bakiyorum elimle bi kitle falan bisey yok. Ama urkuttu beni o morluk
Hastaneye gidersem.direkt mamografi mi derler ki.. o da radyasyonlu birsey bildigim.kadariyla.. ee sute de gecicek. Sut bezleri etkilenicek.
Belki kizimi.memeden kesmem bile gerekiceknapcam ben,.
Sizde de oluyo mu boyle seyler?
Canım yanlış anlama ama akşam tam karbonhidrat olmuş ekmek şehriye ve dolma bizde kaçırıyoruz ama en azından dolma varsa ekmek tüketmemeye çalış naçizane önerimİyi geceler hanımlar
Bugünkü menüm
Sabah
2 dilim tb ekmeği
1 domates
2 salatalık
1 dilim beyaz peynir
2 dilim hellim peyniri
3 4 parça kasar
10 tane zeytin
1 bardak kefir
Helva
Öğlen
1 muz
Akşam
Tel şehriye çorbası
3 tane dolma
2 dilim tb ekmeği
Salata
Yoğurt
Su 2,5 Lt
Bazen ağrı oluyo bendede sanki çekiiyo gibi bi ara bende gitmeyi düşündüm sonda geçti bikaç gün daha izle Duruma göre doktor kontrolüne git hemen aklına kötü şeyler getirmeHemen doktora gitmeye de korkuyorum..
Bakiyorum elimle bi kitle falan bisey yok. Ama urkuttu beni o morluk
Hastaneye gidersem.direkt mamografi mi derler ki.. o da radyasyonlu birsey bildigim.kadariyla.. ee sute de gecicek. Sut bezleri etkilenicek.
Belki kizimi.memeden kesmem bile gerekiceknapcam ben,.
Sizde de oluyo mu boyle seyler?
Hoşgeldin canım ilk sayfadaki bilgileri paylaşman gerekiyo bebeğin daha çok minik şimdilik katı diyet listeleri yerine hamurişi kızartma abur cuburu kesip protein ve sebze ağırlıklı beslenmende fayda varNasıl ekleyecegımı bilmiyorum doğum yapaşı iki buçuk ay oldu emziriyorum
Moralim bozuk
Kizlar sag mememde areola bolgesinde yani koyu halka yerinde kucuk bi morluk farkettim dun
Siyahlik bile diyebilirim,koyu bi morluk.. nerden cikti nasil oldu hic bilmiyorum
Bebegim bu aralar meme.yerken bi yandan da cimcikliyodu mememi,hatta alt kisimlar tirnak izi nokta nokta kirmiziliklarim var.. ama ust kismi cimciklemiyordu.. yada oyle bile olsa morarir mi da,sanmiyorum
Hadi kotu biseyse
Hah evet bazen benim de meme ucunu degil baska yeri vakumluyo ciyakliyorum resmen ne bicim.aciyor. Kendine de bi ogurme geliyo eehhgghh olup birakiyo zaten hemen. Acaba oyle bisey mi.oldu ki.. cunku ucuna yakin bi bolgede.canım korkma hemen ben de oluyo öyle benm oğlan ısırıyo mıncıklıyo hatta bazen memenin başka yerlerini vakumluyo uyku sersemi o da morartıyobence korkma ama bi dr.a göster
Hah evet bazen benim de meme ucunu degil baska yeri vakumluyo ciyakliyorum resmen ne bicim.aciyor. Kendine de bi ogurme geliyo eehhgghh olup birakiyo zaten hemen. Acaba oyle bisey mi.oldu ki.. cunku ucuna yakin bi bolgede.
pentagram42 zezeozge ObseSif-annee
Internetten arastirdim,doktorsitesinde bi bayan sormus doktora, morluk var diye, o da 10gun icinde morluk gecmezse gidin bi doktora demis.
Acaba boyle kotu durumlarda morluk gecmiyo mu ki :/ yada tekrarlar falan mi acaba..
Yetmedi,ingilizce olarak bile aradim. Bruisted areola yazdim falan. Cat pat okudum biseyler. Yazanlar olmus,onlar da benim gibi direkt kotu seylerden korkmuslar hatta. Ama soyle bisey var,yazanlarin.bebekler 2 3 4haftalik. Yani emzirmeyi yeni yeni ogreniyorlar.O ara olmus olabilir ne bilym :/
Canim bende kizlara katiliyorum korkma insallah bisey yoktur benim oglumda memede uyuyor ve cok vakumluyor ucunu gorsen mosmor banada emmeden olmustur gibi geldi insallah ciddi bisey degildir endiselenmeMoralim bozuk
Kizlar sag mememde areola bolgesinde yani koyu halka yerinde kucuk bi morluk farkettim dun
Siyahlik bile diyebilirim,koyu bi morluk.. nerden cikti nasil oldu hic bilmiyorum
Bebegim bu aralar meme.yerken bi yandan da cimcikliyodu mememi,hatta alt kisimlar tirnak izi nokta nokta kirmiziliklarim var.. ama ust kismi cimciklemiyordu.. yada oyle bile olsa morarir mi da,sanmiyorum
Hadi kotu biseyse
Damar olabilir canım hemen kötüye yormaMoralim bozuk
Hadi kotu biseyse
canım annemdeyim şimdi o ne yaparsa onu yiyorum ama dediğin gibi en azından ekmek yemeyebilirdimCanım yanlış anlama ama akşam tam karbonhidrat olmuş ekmek şehriye ve dolma bizde kaçırıyoruz ama en azından dolma varsa ekmek tüketmemeye çalış naçizane önerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?