Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar moralim bozuk. Dun netten kiyafet soyledim geldi. Cok hevesle solemistim neneme benzedim. Hic guzel durmadi. Netteki manken 38 beden ben 42 beden ayni durur mu tabi ama iste cok icime oturdu.

Kizlar moralim bozuk. Dun netten kiyafet soyledim geldi. Cok hevesle solemistim neneme benzedim. Hic guzel durmadi. Netteki manken 38 beden ben 42 beden ayni durur mu tabi ama iste cok icime oturdu.
Bozma moralini canım bazı kıyafetlerin kalıbı dar oluyo nette göründüğü gibi durmuyo sen çok güzel kilolar verdin çok yol katettin aslında ne zamandır söyliycem yazamıyorum senin ihtiyacın olan şey spor bence sıkılaşmak incelmek yoksa az değil verdiğin kilo bak ben 85 kiloyum 42 beden giyiyorum tamam çoğu kıyafet bana da yakışmıyor ama aynaya bakarken içime siniyo bazı kıyafetler çevrende okulun yakınlarında böyle öğle araları gidebileceğin bi salon varsa bütçenide sarsmazsa spora yazılmanı tavsiye ederim bifit özellikle çok işe yarıyor ben 1 haftadır yapıyorum tartıda çok farketmiyor ama bakalım 1 ay sonra ölçülerde anlıycaz incelme varmı

öğlen yine gittim 45 dakika 3 tur bifit yaptım nasıl rahatladım sporun yanında beslenmede önemli şu akşam yeme işini bitirmek lazım pilavı makarnayı bitirdim gibi sadece kurumda bulgur çıkınca 2 kaşık alıyorum o da ekmek yerine

Moralini bozma canım kaliplar birbirine uymuyor. pentagram42 nin de dedigi gibi bence de senin spora ihtiyacin var.

Dünkü kadar olmasada yine bişeyler yedim maalesef of of
Sabah 1 dilim tb ekmeği 1 haşlanmış yumurta 2 kaşık lor peynir domates yeşillik
Ara şade kahve 2 kuru kayısı
Öğle et biftek yoğurt 2 kaşık bulgur pilavı
Ara 3 kaşık ev yoğurdu içine 1 elmayı doğradım üzerine tarçın
Akşam tavuk sote 2 kaşık pilav cacık
Ara ikisi bir arada kahve bir avuç çerez 1 parça çikolata
Sporumu yazmıştım 45 dakika bifit

Bencede spor sart haklisiniz kizlar. Yuzmeye niyetliydim bir türlü acilmadi havuz.5 dak eve. Artik arada yuruyuse cikicam en iyisi
Spor şart kızlar şu jillian çok etkili tavsiye ediyorum ben 72 kiloyum nerdeyse 40 beden giyiyorum baya faydası var yaa

Spor şart kızlar şu jillian çok etkili tavsiye ediyorum ben 72 kiloyum nerdeyse 40 beden giyiyorum baya faydası var yaa
Canim ne kadardir yapiyorsun jillian i sikilastiriyor mu kilo vermeyede yardimci oluuyor mu acaba

Ü
Canim ne kadardir yapiyorsun jillian i sikilastiriyor mu kilo vermeyede yardimci oluuyor mu acaba
brn Bayadır yapıyorum kesinlikle sıkılaştırıyor şiddetle tavsiye ederim

lightpinklady korkma canım yavrun emerken yapmistir farketmemissindir bikac gün bekle azalma olmazsa ya da artis gorursen ihmal etmeden doktora gidersin.
Dun sey farkettim. Benim zipir artik ben otururken ustume tuneyip agzna memeyi tutup sokmaya falan calisiyo. O ara o mor kismimi da cekistrdgini gordum. Sanirim dedigin gibi. Ay insallah oyledir. Cok kotu hissettim kendimi

Ben de bu aralar cicilere bakiyorum netten. Soyleyim diyorum da cesaret edemiyorum ben kutuk gibiyim. Sirtim belim zarif degil,yanlarim firtliiycak falan.. vazgeciyorum.
Spora baslamadan adama donmem heralde ama,uff mememde bi morluk belirdi ona takiyorum kafayi :/

Evet haklisin. Bi ara karin agrim vardi baktigimda bagirsak kanseri cikiyodum :-O

Kiz gene obsesifligin tuttu 52ye dusuceksin iyce,zayiflama artik yeter. Sen 2 ileri 1geri falan.yap.hatta.. ye biraz kilo al.sonra tekrar dikkat et falan,almazsn da vermezsin de ..
Ama masallah dyorum gene de,cok.iyi verdin :)

Kiz gene obsesifligin tuttu 52ye dusuceksin iyce,zayiflama artik yeter. Sen 2 ileri 1geri falan.yap.hatta.. ye biraz kilo al.sonra tekrar dikkat et falan,almazsn da vermezsin de ..
Ama masallah dyorum gene de,cok.iyi verdin :)

tuhaf olanı kendime aşırı zayıfmışım gbi gelmiyo ama kocama sorsan kurudun diyo

Korkma canim ya onemli birsey oldugunu sanmam bakle bir sure gecmezse gorunursun doktora

Iyi aksamlar hanimlar
Suan turkiyedeyim ipin ucu iyice kacti cok duzensiz yiyorum elimden geldigi kadar dikkat edicem ama zor gibi. Bakalim dondugmde tarti sonucunu cok merak ediyorum

Canim bende kizlara katiliyorum korkma insallah bisey yoktur benim oglumda memede uyuyor ve cok vakumluyor ucunu gorsen mosmor banada emmeden olmustur gibi geldi insallah ciddi bisey degildir endiselenme
Ayy insallah.. bakalim bikac gun izliycem tekrarlayan bisey olmaz da umarim.. doktora gtmeme gerek.kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…