Bozma moralini canım bazı kıyafetlerin kalıbı dar oluyo nette göründüğü gibi durmuyo sen çok güzel kilolar verdin çok yol katettin aslında ne zamandır söyliycem yazamıyorum senin ihtiyacın olan şey spor bence sıkılaşmak incelmek yoksa az değil verdiğin kilo bak ben 85 kiloyum 42 beden giyiyorum tamam çoğu kıyafet bana da yakışmıyor ama aynaya bakarken içime siniyo bazı kıyafetler çevrende okulun yakınlarında böyle öğle araları gidebileceğin bi salon varsa bütçenide sarsmazsa spora yazılmanı tavsiye ederim bifit özellikle çok işe yarıyor ben 1 haftadır yapıyorum tartıda çok farketmiyor ama bakalım 1 ay sonra ölçülerde anlıycaz incelme varmıKizlar moralim bozuk. Dun netten kiyafet soyledim geldi. Cok hevesle solemistim neneme benzedim. Hic guzel durmadi. Netteki manken 38 beden ben 42 beden ayni durur mu tabi ama iste cok icime oturdu.
Moralini bozma canım kaliplar birbirine uymuyor.Kizlar moralim bozuk. Dun netten kiyafet soyledim geldi. Cok hevesle solemistim neneme benzedim. Hic guzel durmadi. Netteki manken 38 beden ben 42 beden ayni durur mu tabi ama iste cok icime oturdu.
Spor şart kızlar şu jillian çok etkili tavsiye ediyorum ben 72 kiloyum nerdeyse 40 beden giyiyorum baya faydası var yaaBencede spor sart haklisiniz kizlar. Yuzmeye niyetliydim bir türlü acilmadi havuz.5 dak eve. Artik arada yuruyuse cikicam en iyisi
Canim ne kadardir yapiyorsun jillian i sikilastiriyor mu kilo vermeyede yardimci oluuyor mu acabaSpor şart kızlar şu jillian çok etkili tavsiye ediyorum ben 72 kiloyum nerdeyse 40 beden giyiyorum baya faydası var yaa
brn Bayadır yapıyorum kesinlikle sıkılaştırıyor şiddetle tavsiye ederimCanim ne kadardir yapiyorsun jillian i sikilastiriyor mu kilo vermeyede yardimci oluuyor mu acaba
Dun sey farkettim. Benim zipir artik ben otururken ustume tuneyip agzna memeyi tutup sokmaya falan calisiyo. O ara o mor kismimi da cekistrdgini gordum. Sanirim dedigin gibi. Ay insallah oyledir. Cok kotu hissettim kendimilightpinklady korkma canım yavrun emerken yapmistir farketmemissindir bikac gün bekle azalma olmazsa ya da artis gorursen ihmal etmeden doktora gidersin.
Ben de bu aralar cicilere bakiyorum netten. Soyleyim diyorum da cesaret edemiyorumKizlar moralim bozuk. Dun netten kiyafet soyledim geldi. Cok hevesle solemistim neneme benzedim. Hic guzel durmadi. Netteki manken 38 beden ben 42 beden ayni durur mu tabi ama iste cok icime oturdu.
Evet haklisin. Bi ara karin agrim vardi baktigimda bagirsak kanseri cikiyodum :-Ocanım bence bebiş vakumlamıştır benm ilk yanlış yeri vakumladığında bağırmıştım hiç unutmam, annem nooldu dedmişti dedim byle byle.. demişti ki orası şimdi bi de morarıroluyo yani ama baktn geçmedi büyüdü faan dr.a git yada içim rahat etmiyo diyosan hemen git ama ama korkmaa bi de internete bakma ona kalsa başın ağrısa bile kansersin töbe töbe
Kiz gene obsesifligin tuttu 52ye dusuceksin iyce,zayiflama artik yeter. Sen 2 ileri 1geri falan.yap.hatta.. ye biraz kilo al.sonra tekrar dikkat et falan,almazsn da vermezsin de ..günaydın kızlar dünkü menümü vereyim :)
sabah bir domates biraz yayla tulumu kuşburnu marmelatı bi kaç çatal ve ekşi maya tb ekmek bi dilim
ara fıstıklı muska pestil ama dışı şerbetli diil
öğle bi tabak etli k.fasülye 3 yk pilav bol domates soğan söğüş biraz da lahana turşusu
akşam 6 buçukta 2 orta boy bir küçük boy bulgurlu etli biber dolma bir kase yoğurt
sonra mutfak kapandıı 1 bardak bitki çayı
kızlar dün tartıldım 52.7 olmuşum eşim kızdı dr.a gittik kan verelim nye hala zayflıyon diyor gittik çok şükür bütün değerlerim çok güzel maşallah ama uykusuzum bence ondan gidiyo biraz da kilo
Kiz gene obsesifligin tuttu 52ye dusuceksin iyce,zayiflama artik yeter. Sen 2 ileri 1geri falan.yap.hatta.. ye biraz kilo al.sonra tekrar dikkat et falan,almazsn da vermezsin de ..
Ama masallah dyorum gene de,cok.iyi verdin :)
Korkma canim ya onemli birsey oldugunu sanmam bakle bir sure gecmezse gorunursun doktoraBen de bu aralar cicilere bakiyorum netten. Soyleyim diyorum da cesaret edemiyorumben kutuk gibiyim. Sirtim belim zarif degil,yanlarim firtliiycak falan.. vazgeciyorum.
Spora baslamadan adama donmem heralde ama,uff mememde bi morluk belirdi ona takiyorum kafayi :/
Ayy insallah.. bakalim bikac gun izliycem tekrarlayan bisey olmaz da umarim.. doktora gtmeme gerek.kalmazCanim bende kizlara katiliyorum korkma insallah bisey yoktur benim oglumda memede uyuyor ve cok vakumluyor ucunu gorsen mosmor banada emmeden olmustur gibi geldi insallah ciddi bisey degildir endiselenme
Ay 74 ile dogum yapip 59a dusmussun bacim daha neye dusucen acaba :)74 ile 3 ay önce doğum yaptım 59 güncel hedef 50
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?