- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Ay 74 ile dogum yapip 59a dusmussun bacim daha neye dusucen acaba :)
3 aylik hem daha bebisin birazcik buyusun. Sutun etkilenir kendini.kisitlarsan...
O zaman seni mutlu edecek şeyler yap kendine ve bebeğin için daha çok küçük zaten fazla kilon yok onlar yavaş yavaş gider zatenSütüm daha öncesi etkilendi canim stres üzüntüden şimdi geri getirme çabaları
O zaman seni mutlu edecek şeyler yap kendine ve bebeğin için daha çok küçük zaten fazla kilon yok onlar yavaş yavaş gider zaten
Insallah tekrarlayan bisry olmaz canim buyudukce bebekler daha bir etkili emiyorlar sanki ondan dolayi morariyor benceAyy insallah.. bakalim bikac gun izliycem tekrarlayan bisey olmaz da umarim.. doktora gtmeme gerek.kalmaz
Bence deAy 74 ile dogum yapip 59a dusmussun bacim daha neye dusucen acaba :)
3 aylik hem daha bebisin birazcik buyusun. Sutun etkilenir kendini.kisitlarsan...
ücretli mi nasıl bir programKizlar myfitnesspal diye bir program indirdim tele bu kotu gidisime bugun saglam bir dur demis oldum. Insallah surdurebilirim. Sporumu da yapabildim program sayesinde
Evet bu hafta çok hızlı geçti ben ablamdayım Bursa tartı yok Cumartesi sabahı bildirim yapsam kızmasın dimi:)İyi akşamlar kızlar yarın cuma dimi ya bu hafta daha bi hızlı geçti sanki dün misafirim vardı bugünde misafirlikteydim hayır demeyi öğrenemedim gitti bu hafta sporda yapmıştım nr güzel yarın artı çıkılan kesin poff sabah güzel başlayıp akşam batırmalarda birinci olurum kesin
@ebruliki o program bende de var canım ama porsiyon ayarını yapamıyorum bi türlü mesela 2 dilim peynir kaç gr yapar bilmiyorum
Ben pek sık giremedim bu aralar mesajlara da dönüp bakamadım . artık liste olmaması kararı mı alındı? Yoksa zamansızlıktan mı? (hepimizin sorunu tabi zamanın yetmeyişi) yine de liste iyi oluyordu yüzleşmemizi sağlıyordu sankiİyi akşamlar kızlar yarın cuma dimi ya bu hafta daha bi hızlı geçti sanki dün misafirim vardı bugünde misafirlikteydim hayır demeyi öğrenemedim gitti bu hafta sporda yapmıştım nr güzel yarın artı çıkılan kesin poff sabah güzel başlayıp akşam batırmalarda birinci olurum kesin
@ebruliki o program bende de var canım ama porsiyon ayarını yapamıyorum bi türlü mesela 2 dilim peynir kaç gr yapar bilmiyorum
Canim ugrastim baya. Benim evde kucuk mutfak tartimvar. Oraya gore tartip kaydettim. Hatta hep yaptigim ogunleri hazir kalip olusturdum. Yarin direk ogun olarak ekliyecegim tek tek girmeyecegimİyi akşamlar kızlar yarın cuma dimi ya bu hafta daha bi hızlı geçti sanki dün misafirim vardı bugünde misafirlikteydim hayır demeyi öğrenemedim gitti bu hafta sporda yapmıştım nr güzel yarın artı çıkılan kesin poff sabah güzel başlayıp akşam batırmalarda birinci olurum kesin
Canim ugrastim baya. Benim evde kucuk mutfak tartimvar. Oraya gore tartip kaydettim. Hatta hep yaptigim ogunleri hazir kalip olusturdum. Yarin direk ogun olarak ekliyecegim tek tek girmeyecegimİyi akşamlar kızlar yarın cuma dimi ya bu hafta daha bi hızlı geçti sanki dün misafirim vardı bugünde misafirlikteydim hayır demeyi öğrenemedim gitti bu hafta sporda yapmıştım nr güzel yarın artı çıkılan kesin poff sabah güzel başlayıp akşam batırmalarda birinci olurum kesin
Ucretli bolumu de var ama ben bedavacilardanim. Ucretsiz kismini kullaniyorum simdilik.yedigin herseyi kaydediyorsun yaptigin sporu ictigin suyu o sana ne kadar kalori almaliydin sen ne kadar aldin vs bir duzen kuruyorücretli mi nasıl bir program
o zaman güzelmiş yazarak yiyorsun bir nevi inşallah faydasını görürsünUcretli bolumu de var ama ben bedavacilardanim. Ucretsiz kismini kullaniyorum simdilik.yedigin herseyi kaydediyorsun yaptigin sporu ictigin suyu o sana ne kadar kalori almaliydin sen ne kadar aldin vs bir duzen kuruyor
Insallah canim bugunde iyi gidiyor gibi. Haftaya cumaya sonuc gorurum inso zaman güzelmiş yazarak yiyorsun bir nevi inşallah faydasını görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?