Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sütüm daha öncesi etkilendi canim stres üzüntüden şimdi geri getirme çabaları
O zaman seni mutlu edecek şeyler yap kendine ve bebeğin için daha çok küçük zaten fazla kilon yok onlar yavaş yavaş gider zaten

O zaman seni mutlu edecek şeyler yap kendine ve bebeğin için daha çok küçük zaten fazla kilon yok onlar yavaş yavaş gider zaten

Yok kilodan değil oğlum prematüre doğdu ve yoğun bakımda yattı cıktı tekrar sarılıktan yattı yani strest sıkıntıdan gitti süt oğlumda emme yutma refleksi gelişmediği için tutmadı bir sürü şey üst üste gelince kesildi şimdi yeniden uğraşıyorum bakalım

İyi akşamlar kızlar yarın cuma dimi ya bu hafta daha bi hızlı geçti sanki dün misafirim vardı bugünde misafirlikteydim hayır demeyi öğrenemedim gitti bu hafta sporda yapmıştım nr güzel yarın artı çıkılan kesin poff sabah güzel başlayıp akşam batırmalarda birinci olurum kesin
@ebruliki o program bende de var canım ama porsiyon ayarını yapamıyorum bi türlü mesela 2 dilim peynir kaç gr yapar bilmiyorum

Sabah 1 bardak süt yarım simit
Öğle 1 kase sütlü yulaf bir ayran içtim
Arada 1 kupa sütle latte yarım elma 3 kuru kayısı 1 avuç üzüm
Akşam haşlanmış tavuk göğsü 3 kaşık taze fasulye 2 kaşık bulgur pilavı

Kizlar myfitnesspal diye bir program indirdim tele bu kotu gidisime bugun saglam bir dur demis oldum. Insallah surdurebilirim. Sporumu da yapabildim program sayesinde
ücretli mi nasıl bir program

Evet bu hafta çok hızlı geçti ben ablamdayım Bursa tartı yok Cumartesi sabahı bildirim yapsam kızmasın dimi:)

Ben pek sık giremedim bu aralar mesajlara da dönüp bakamadım . artık liste olmaması kararı mı alındı? Yoksa zamansızlıktan mı? (hepimizin sorunu tabi zamanın yetmeyişi) yine de liste iyi oluyordu yüzleşmemizi sağlıyordu sanki

Canim ugrastim baya. Benim evde kucuk mutfak tartimvar. Oraya gore tartip kaydettim. Hatta hep yaptigim ogunleri hazir kalip olusturdum. Yarin direk ogun olarak ekliyecegim tek tek girmeyecegim

Canim ugrastim baya. Benim evde kucuk mutfak tartimvar. Oraya gore tartip kaydettim. Hatta hep yaptigim ogunleri hazir kalip olusturdum. Yarin direk ogun olarak ekliyecegim tek tek girmeyecegim

Günaydın kızlar herkese bol eksili cumalar
dijital tartım yok yaklaşık olarak yazıyorum
Geçen hafta 62.1
Bu hafta 62.0
Fark 100 gr
Yüzde 0,161

Ucretli bolumu de var ama ben bedavacilardanim. Ucretsiz kismini kullaniyorum simdilik.yedigin herseyi kaydediyorsun yaptigin sporu ictigin suyu o sana ne kadar kalori almaliydin sen ne kadar aldin vs bir duzen kuruyor
o zaman güzelmiş yazarak yiyorsun bir nevi inşallah faydasını görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…