Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar ben artık eskisi gibi aktif degilim burda emzirmiyorum diye.cuma yarismalarina katildim.Daha kati ilerliyorum.bubhafta 1.4 cermisim 79.9 olnusum en ucundan da olsa 7leri gormek iyi geldi

Kizlar gecen hafta kactim hatirlamiyorum ama 100 200 gr ancak farketti galiba bu civarlardaydim.
Bu hafta 64.9

Ya aslinda hafta icinde bi ara 64.4 de olmustum ama.. bi gum yaspasta,bi gun de pilav yiyince.. arada da cips alinca bilac tane ..boyle oldum..

Merhaba emziren anneler :) hamileyken geleceğim demiştim ve buradayım. 84 ile hamile kaldım, 8 kilo alarak 92 ile doğuma girdim. Bebeğim 2700 gr normal doğum ile dünyaya geldi ama benden 2 kilo gitti doğum sonu. Şu an bebeğim 50 günlük ve ben hamilelikte yemediği kadar yiyorum. Bebeğimle yapışık gibiyim o yüzden hep basit yiyeceklere kayıyor elim sonuç hüsran yani.. En son 88 kiloydum. Tavsiyeleriniz nelerdir emziren anne olarak ? Bekarken diyetle 57 kiloya düşmüştüm ama şimdi herşey daha zor geliyor... Taze anne var mı grupta ??

Günaydın kızlar
Bu hafta 73
Geçen hafta 71.60
Fark +1,40
Yaa iki günde bu kadar kilo almamışsımdır herhalde sonuç sok etti beni ebruliki bende mi alsam programdan başlasam yaa sinirlerim bozuldu artık yedile dem kurtulmak istiyorum

Geçen hafta 66.3 bu hafta 65. 5 fark 800gram yüzde hesaplamayı sürekli unutuyorum

Aynen varya su 69 i ucundan bile goremedim

Seni cok.iyi anliyorum, bebegim dogdugundan beri biz de yapisiktik. Wc.ye gitsem,cikarken daha aglamasini duyardim. Kosardim.. bi gun dedim ki,millet nasil birakiyo ben de hemen kosmayim yanina da aglar susar belki.. sesi kesildi bi baktim ki cocuk katilmis kalmis ondan sonra valla.her isimi kosarak,yada uyuyosa nefesimi tutarak gelip kulak kabartp geri giderek yaptim..
Ama buyudukce de dedim ki,vay be eski halleri daha cok zaman yaratiyomus meger bana. En azindan kanepeye yatagina koyup cikabliyordum... su an onu yapamyorum. Emekliyor heryere pesimden geliyor. Prizler bizim yere cok yakin,onlara uzanmaya calisiyor,cekmecelere parmagini skistirabiliyor falan.. masallah diyeyim,hareketli galiba biraz.. ama inan su an hic biseye zamanim yok. Evim hep daginik,cogu zaman da pis de oluyor. Bulasiklar bazen 2gun beklyo . Hirsimdan aglyorum hic biseye yetisemiyormusum giibi hissediyorum.
Ama o biyerden dusunce falan,yada hastalaninca..aglayinca... herseyi bosveriyorum. O onemli,saglikli olsun da varsn biseye yetisemeyim diyorum..
Ben de abur cubur cok yedim ilk baslarda. 4ay kadar. Hatta cikolata,puding pasta borek vs yemezsem sutum cidden etkilenmisti . Bunu gercekten denedkm 2 3 ay ara ara,hepsnde azaldi. Ben de zorlamadim. Yedim ama ölculu oldum,yedim ama hareket yaptim evde vs..
Sonralari spora vakit bulamaz hale geldim.
Su aralar cok ac kaliyorum,bulursam da birden cok fazla yiyorum ,ki kendime hazirlycak vaktim de olmuyo.
Gene hazir seyler yiyorum cogu zaman. Ama ne yapiyim. Duzensizim,menu paylasimi.yapmaya yuzum yok. Yaspasta da yiyorum,ertesi gun ac da kaliyorum sonra pilav ekmek ne olursa gene yiyorum. Kesinlikle iyi beslenemiyorum ama ne yapiyim..
:/
Bence sutunu azaltmamak.ilk dikkat edecegin sey olsun. Bebegin.kucuk daha. Giden zaman gelmiyor. Bebegin icin.sut cok onemli. Sen sonra da zayiflarsn.
Kendini sikma,ceviz badem findik vs ye, sut ic peynir ye,baklagil ye et ye.. saglikli beslenmeye calis. Abur cuburu eve alma mumkunse. Olunca insanin gozu donuyo paketi acip catir cutur yiyiveriyo :/

Bebeğinin 6 aylık olmasını bekle bence diyet için.. bende hala emziriyorum.. ilk aylar sütüm azdı bende helva kavurup yiyordum yatmadan önce sabaha kadar sütüm olsun diye.. böle böle 102yi gördüm.. sonra bebişim 6 aylık olunca diyete başladım.. boyum 175 74 kiloya düştüm şükür..

Ben cok memnunum canim 2 gunde kilo verdirdi. Bugun 3. Gun bakalim cumaya nereye varacak. Program ucretsiz zaten. Sadece biraz uygulamasi zor. Benim kalori sayma tecrubem cok ya ordan rahat kullaniyorum.

kendimi dİzginleyemezsem sonra daha uzu süre kilo veremeyeceğim gibi geliyo. Diyet listesine uyacak vaktim yok zaten tek derdim bugünler için pişman olmayayım..

Aynen varya su 69 i ucundan bile goremedim
yani benim için kırılma noktası ben hala adet olmadım oda sinir stres yapıyor belki
Ben cok memnunum canim 2 gunde kilo verdirdi. Bugun 3. Gun bakalim cumaya nereye varacak. Program ucretsiz zaten. Sadece biraz uygulamasi zor. Benim kalori sayma tecrubem cok ya ordan rahat kullaniyorum.
yani bir şekilde düzene sokmak gerekiyor yani en mantıklı şey kalori hesabı sonuç net en azından yendiğini görüyorsun

SELAM lar kızlar mutlu pazarlar yine artıdayım işin kötüsü hiçbirşeye yetişemiyorum ve herşeye az kalıyorum hissi var bu aralar vereceğime alıyorum 83 ü görmüşken Cuma 86 yı görmek hayal kırıklığı Doğum günü yaklaşıyor kızımın daha ortada hazırlık tok işler yoğun haftasonuda çalışıyorum ev desen kalk gidelim diyor hava gibi içimde kapalı bu aralar listeyi yaparım bugün dizinde motiveniz düşmesin diye giremiyorum kaç gündür yarından itibaren spora tekrar başlayıp bi düzen oturtmalıyım

Mrb arkadaşlar bende katılabilir miyim aranıza bebeğim 5 aylık.
Cuma zayıflama grubundayım göz atarken burayı gördüm ve geldim :)

Mrb arkadaşlar bende katılabilir miyim aranıza bebeğim 5 aylık.
Cuma zayıflama grubundayım göz atarken burayı gördüm ve geldim :)
Hoşgeldin ilk sayfadaki bilgileri paylaşman gerekiyor öncelikle grubumuz biraz sakin bu aralar ama canlanıcaz paylaşımlarını bekliyoruz bide cuma gruplarına emziren anneleri almıyorlar diye biliyordum ama çünkü onların listeleri ve kuralları çok katı biz emzirmeden dolayı daha esneğiz

Günaydınlar mutlu haftalar kızlar bol eksili olsun sütümüz azalmasın hareketli olalım su içmeyi ihmal etmeyelim her pazartrsi söz veriyorum umarım bu hafta böyle olmaz

Eklentiler

• 711CF0B0-9518-4B6E-815D-54B4CED4566D.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 39
Günaydın Kızlar
Sabah kahvaltı
10 zeytin 1 kk peynir omlet 2 dilim ekmek 1 tk bal ve tereyağ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…