5 aylık olduğu için katıldım canım bu grubu bilmiyordum.. Sorun olmaz sanırım. :) grup bilgilerine bakıyorum.Hoşgeldin ilk sayfadaki bilgileri paylaşman gerekiyor öncelikle grubumuz biraz sakin bu aralar ama canlanıcaz paylaşımlarını bekliyoruz bide cuma gruplarına emziren anneleri almıyorlar diye biliyordum ama çünkü onların listeleri ve kuralları çok katı biz emzirmeden dolayı daha esneğiz
Bunu da deniyeyim canim bu sadece egzersiz icin degil miBe fıt 21 diye bi program var arkadaşlar Egzersizlerle dolu Güzel günlük kolay orta zor şeklinde ilerliyor. Bende size bu programı tavsiye ediyorum :) ben baya sıkılaştım bu program sayesinde
Ewt canım sadece egzersiz diğer programlara baktım en çok bunu beğendim ben. Eşim bilr geçen gün diyo incelmişsin sen sevindim yani :))Bunu da deniyeyim canim bu sadece egzersiz icin degil mi
Bende daha once indirmistim bu prog sonra sildim baska yukledim bugun soz deyince tekrar indirdim az oncede uyguladim gayet guzel ins faydasini gorururumEwt canım sadece egzersiz diğer programlara baktım en çok bunu beğendim ben. Eşim bilr geçen gün diyo incelmişsin sen sevindim yani :))
Benim belim ince az göbek bol basen var basen eritmeye çalılıyorum genellikle güne uyuyorum o programda bir de kendi antrenmanım var oradan istediğim bölgeyi çalıştırıyorum :) Bugün 20 dk yaptım daha yeni yeni alışıyorum bana kâfi geldi :)
Tamam dur ekliycem canım haftaya yapacaksın zaten yüzdeyi cumaya yaniYaş :26
Boy: 159
Kilo:67
1.hedef: 60
2.hedef:55
Bebeğim 5 aylık
Kilo yüzdesi nasıl hesaplanıyor kızlar?
Canım ben geçen cuma tartıldığım da 65.9 çıkmıştım bunu baz alalım. 67 den hesap edersek çol fazla bi kilo vermişim gibi olacak sanki geçen hafta pazartesi günü 67 çıkmıştım..Tamam dur ekliycem canım haftaya yapacaksın zaten yüzdeyi cumaya yani
İnş görürsün canım ben çok motive oldum bu program sayesinde :)Bende daha once indirmistim bu prog sonra sildim baska yukledim bugun soz deyince tekrar indirdim az oncede uyguladim gayet guzel ins faydasini gorururum
EVet canım konyalıyım gitmesek ye görmesektse oralıyım başka bi şehirde büyüdüm şu anda daha başka bi şehirde yaşıyorum ama insan toprağını özlüyo demekki
Menün Harika canım bizlere de örnek olsun tam bir emziren anne günlüğüMrb arkadaşlar
Sabah
7 tane zeytin
2 dilim ince kaşar
1 domates
1 salatalık
3 kaşık kültür mantarı
Ara
Süt artırıcı çay
3 tane ceviz
Öğlen
2 kepçe çorba
5 kaşık yumurtalı ıspanak
Küçük kase yoğurt
Ara yok
Akşam
3 kaşık patlıcan oturtması
Küçük kase yoğurt
1 dilim ekmek
Spor 20 dk bi fıt 21
Akşam erken yediğim için acıktım 1.5 kepçe çorba
2 bardak çay
1 sb süt artırıcı çay
Bugünü kapattım böyle :)
Günaydın canım. Menüm de genelde az ama o anda ne varsa onu yiyorum.Menün Harika canım bizlere de örnek olsun tam bir emziren anne günlüğü
Suan telefonumda yer yok ama telefonun icini boşaltıp bende hemen denemek istiyorum bu programiEwt canım sadece egzersiz diğer programlara baktım en çok bunu beğendim ben. Eşim bilr geçen gün diyo incelmişsin sen sevindim yani :))
Benim belim ince az göbek bol basen var basen eritmeye çalılıyorum genellikle güne uyuyorum o programda bir de kendi antrenmanım var oradan istediğim bölgeyi çalıştırıyorum :) Bugün 20 dk yaptım daha yeni yeni alışıyorum bana kâfi geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?