Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar hatırlayanlar vardır rebel diye bir arkadaşımız vardı. Sıkı bir diyeti vardı diyetisyenin verdiği. Uygulayıp istediği kiloya düşmüştü. Onun diyet listesini kaydetmiştim. Ben başaramam ama aksama fırsat bulunca buradan aticam. Uygulayan uygulasın.

Bu arada bugün dahil 3 hafta var . Yılbaşına sizden ricam tabiiki kendimden de 3 hafta dikkatli davranıp yeniyila hedefe daha yakın girelim.

Bu arada bugün dahil 3 hafta var . Yılbaşına sizden ricam tabiiki kendimden de 3 hafta dikkatli davranıp yeniyila hedefe daha yakın girelim.
Aslında doğru diyorsun su listeyi paylaş bakalım benim kilo vermem resmen durdu kış diye mi acaba

Kaç yasına kadar sürüyor valla bizde perişan oluyoruz bebeklerle
2 yasina kadar suruyor diye biliyorum ama degisiyordur herhalde mesela bizimki 6 ayda 10 dis cikardi bazisi 1 yasina kadar cikarmiyor dis ama geneli 2 yas sanirim

2 yasina kadar suruyor diye biliyorum ama degisiyordur herhalde mesela bizimki 6 ayda 10 dis cikardi bazisi 1 yasina kadar cikarmiyor dis ama geneli 2 yas sanirim
Çekicez yani zaten iki yaş sendromu sonra bekliyor bizi

Sabah

1 kase granola

Ara bir ufak serbetli tatli :/

Ogle
4 k bulgir pilavi
7 k tavuk sote
Domates tursusu

Ara bir avuc fistik

Kahvaltı 08.00 haftada 2 gün kase yoğurt içine meyve rendesi bir tutam tarçın
Diğer günler bir dilim tb ekmek 3 zeytin bir dilim beyaz peynir yada 2 kaşık lor domates salatalık yeşillik bir haşlama yumurta
Ara öğün 11.00 2 yk yoğurt yada 3 hurma
Öğlen 13.30 haftada 3 gün ızgara yada sote tavuk iki kepçe çorba (kesinlikle pirinçsiz ve şehriyesiz) yeşil salata
Haftada 2 gün 3 adet köfte üstüne salçalı sos nane dereotu kekik
Haftada 2 gün et sote cacık
Ara öğün 15.30bir porsiyon meyve yada 3 adet incir rezene çayı
Akşam 18.00 haftada 2 gün tavuk sote salata 2 yk yoğurt
Haftada 3 gün 8 yemek kaşığı sebze yemeği 2 yk yoğurt
Haftada 2 gün bezelye 5 yk (sadece bezelye yemeği değil) cacık
Araöğün 20.30 bir porsiyon meyve 2 yk yoğurt

DAHA ÖNCE BAHSETTİĞİM DİYET BİR İNCELEYİN KIZLAR. REBEL BAYA VERMİŞTİ BU DİYETLE.

iyi akşamlar arkadaşlar

sabah 9.30
2 yumurta,domates ,salatalık,1 tatlı kaşığı bal,peynir,zeytin, yeşil çay
ara 14.00
2 kuru kayısı , 2 çikolatalı form
akşam 18.00
4 k. patlıcan yemeği,4 kaşık barbunya yemeği,2kasık pirinç pilavı,yoğurt ,salata

2.5 litre su içtim 3 mil leslie yaptım

DAHA ÖNCE BAHSETTİĞİM DİYET BİR İNCELEYİN KIZLAR. REBEL BAYA VERMİŞTİ BU DİYETLE.
Aslında güzel de birde bunların hazırlanması var asıl problem o ben evdeyim bizimki şimdi diş çıkarıyor ev savaş alanı gibi uyusada dinlensem diye dört gözle bekliyorum(

Merhaba kizlar ..2 3hafta kadar gidiyim bi kendimi toparlayayim demistim cunku artik diyetten dolayi sinirli bisey olup ciktgimi dusunmeye baslamistim. Ustune tez yazimi, ustune kizimin ilk disleri ..ustune halam öldu..ustune sistit oldum.. 4gundur sirkeli sular bitki caylari, ev yapimi tursu sulari falan icip duruyorum.. kizimin dogumgununu haftasonu yapicam daha yapmadim. Aile icinde bi pasta kesicez. Parti vermekten vazgectim halamdan dolayi.. neyse iste..Daha 1 yas asisini da yaptirmadik.. ondan da korkuyorum gerginim. Pzt yapilcak
Demin bi tartilaym dedim 65.0 ciktim.. ki ben sabahlari 63.4 falan cikardim. hadi biraz onemsemedim 63.8-64.0 cikiyordum... ama dun oyleyken bugun birden 65 cikmak moral bozdu yani..acaba ictigim tursu sulari benj sisirmjs olabilir mi..

Burdan ayrildgm sure icinde sabahlari ekmek yedim, bebekten arta kalan 1 2cay kasigi kadar tahinpekmez yedim.. bu sistit icin de 4 gundur iyi geliyomus dye bal yiyorum habire.
Cikolata konusunda cok fena davrandim doya doya bikac gun boyunca cikolata yedim.. tezim icin geceleri 12de bebek uyutup 2saat de kendime ayirdigim zamanlar oldu o aralar nescafe ile ayakta durabildim..bi de strese cok girdim nasil yetistirixem diye. Ders calismam gerek resmen. Kullanacagim yontemlerj bilmiyorum. Okuldaymisim gibi ders calsmam ogrenmem lazim ustune onu uygulamam lazim tezin kabulu icjn..
Bir de ev gergindi benim bi aralar. Esimle aramizin kotu oldugu zamanlar oldu. Konu acmistim hatta merak edenler bakabilir...bebegim 12den once uyumamaya gun icjnde 1 kere uyumaya basladi. Dis cikariyor ..bir de istemedgu bisey olunca agliyor artik hep. Cileden cikiyorum iyice.
Sistit oldum. Ya hep cisim varmis hissiyleyim kafayi yiyorum. Tursu suyu ictigim zamanlar biraz iyi oluyorum sanki.. o da cok tuzlu acili falan galiba odem tuttum...
65 kilo olmak resmen kac ay geriye goturdu beni hareker yapcak vakit firsat bulamyorum. Bulsam bile uyuym dnleniym modundaym. Depresifim...

Sen depresyona mı gidiyorsun baya karmaşa gerçi bebek olunca kafa bulanıyor ister istemez sarıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…