Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Merhaba hosgeldin aramiza :) hemen hemen ayni boydayiz. Benimde kizim 7aylik hedefim 53kg
1 ay icinde cok iyi kg vermissin

Merhaba hosgeldin aramiza :) hemen hemen ayni boydayiz. Benimde kizim 7aylik hedefim 53kg
1 ay icinde cok iyi kg vermissin

teşekkürler hoşbulduk :) ilk kilolar kolay gidiyo umarım bu şekilde devam eder hepimiz istediğimiz kilomuza kavuşuruz inşallah

Bugun ki menum
Kahvalti
1.5 dilim tb ekmegi
10 zeytin
Krem peynir
Salatalik
2 yumurta

Ara
Bi avuc fistik
Ve trabzon hurmasi

Ogle
1 tabak bugday yemegi
Bi dilim kek

Bende menü vereyim.
Sabah 1 haslanmış yumurta, 60 g beyaz peynir, domates, 7 zeytin, 1 dilim ekmek
Ara 2 türk kahvesi
Öğle hindi, 4 yk pilav
Ara 2 türk kahvesi, 1 kupa şekersiz sütlü kahve, +112 kalorilik çikolata
Akşam 5 köfte 3 , yoğurtlu kereviz salatası, 1 dilim ekmek, 2 kepçe yoğurt çorbası
Ara 1 türk kahvesi, 50 kalorilik bir çikolata

Sabah tulum peyniri 1 haşlanmış yumurta 1poğaça
Öğlen 1 kase çorba salata 1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam 2 ızgara köfte düşünüyorum salata şalgam

11.00 sabah : 4 kepekli bisküvi , domates , salatalık,peynir,2 haşlanmış yumurta,1 tatlı kaşığı bal , 1 bardak yeşil çay
17.00 akşam: 2 kaşık börülce yemeği,5-6 kaşık ıspanak yemeği,yoğurt ve salata

leslie 3 mil yaptım 2 litreye yakın su içtim.

Sabah
1.5 dilim tb ekmegi
Nutella :/
Krem peynir
6 zeytin
1 yumurta

Ara
Bir avuc fistik

Ogle
2 kase bugday corbasi

Ara
Trabzon hurmasi

Aksam davetliyiz saglikli ne varsa onlardan yemeyi dusnuyorum.

Sabah
Bi kase granola

Ogle
Bir kase kisir ve bir kase yogurt

Merhabalar Kızlar büyük kuzum hastaydı yavaş yavaş toparlanıyor görevler çok yoğun malum gündemden dolayı acayip Yorgun’um benimde hislerime tercüman olmuşsun ebruliki bende bi süre tartılmadan devam edicem sanırım zaten kilo bildirimi veren YÖK gibi grubumuz dağılmasın lütfen
Birde Kızlar küçük kızımın 1 yaş kan tahlillerini vermiştim sadece d vitamini eksikliği çıkmıştı yalnız boyu biraz kısa olunca tsh hormon testi yapmıştık biraz yüksek çıktık doktor biraz panikletti bizi yarın sabah üniversite hastanesine gidicez test tekrarı için dua edin bize bir

içini ferah tut canım bişey çıkmaz sanmam. dua edicem inş

İyi akşamlar kızlar
Bizimki üst dişleri çıkarıyor dördüncüde patlamak üzere yorgunluktan ve uykusuzluktan giremedim nedir bu annelerin çektiği

İyi akşamlar kızlar
Bizimki üst dişleri çıkarıyor dördüncüde patlamak üzere yorgunluktan ve uykusuzluktan giremedim nedir bu annelerin çektiği

Aa kiyamam insallah en kisa zamanda cikarir. Bebeginiz 7 aylik mi ? Benim kizimda 7 aylik ama daha bitane disi yok :)

İyi akşamlar kızlar
Bende ayni senin gibi dusunuyorum canim annelik ne zor bizimki de tam 1 yasinda su an 2 si azi ve biride on diskerden birini yani 3 disi cikariyor azinin birisi ve on disi cikti biride yeni yeni cikiyor azinin geceleri cok zor geciyor 15 dakikada bir mizirdaniyor bu ara bitmis bir haldeyim on tane disimiz oldu ama bende bittim

Aa kiyamam insallah en kisa zamanda cikarir. Bebeginiz 7 aylik mi ? Benim kizimda 7 aylik ama daha bitane disi yok :)
Onu değiştirmeyi unutmuşum ilk dişini yedi aylıkkken çıkardı biranda şişmeye başladı zaten şimdi dokuz aylık

Ön dişler çıkıyor azı beni de korkutuyor valla bekliyorum bir sonraki onlar galiba şimdi gece yanımızda uyuyor yerine koyuyorum hemen mızırdanıyor. Uykuya dalması çok geçikiyor o uyuyunca benim üstümden yır geçmiş gibi oluyorum

Günaydın herkese
Bugün itibari ile 21 günlük şeker orucuna başlamaya karar verdim.
Kahvaltım 1 yumurta haşlanmış bir dilim süzme peynir 10 zeytin 1 yk lor
Tabii sonuçlarım inşallah

Günaydın herkese
Bende bugun niyetlenmistim 21 gunluk seker orucuna gayet de kararliydim sabah yememem gereken biseyi yedim ama oglen basardim yani oglen basladim bende

Günaydın herkese
Azilar gercekten zormus bizimkide aramizda yatiyor maalesef ust uste 3 saat uyusam super olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…