Senin zayıflama ihtiyacın hemde emzirirken yok gibi canim.
günaydın hanımlar :) Bende emziriyorum aranıza katılıp motive olmak istiyorum 13 aylık bi kızım var
boy:1.60
kilo:61.0
1.hedef:58
2.hedef:55
yaklaşık 1 aydır diyetteyim 65.4 başlamıştım kızım uyudukca leslie 3 mil yapmaya çalışıyorum.
Merhaba hosgeldin aramiza :) hemen hemen ayni boydayiz. Benimde kizim 7aylik hedefim 53kg
1 ay icinde cok iyi kg vermissin
içini ferah tut canım bişey çıkmaz sanmam. dua edicem inşMerhabalar Kızlar büyük kuzum hastaydı yavaş yavaş toparlanıyor görevler çok yoğun malum gündemden dolayı acayip Yorgun’um benimde hislerime tercüman olmuşsunebruliki bende bi süre tartılmadan devam edicem sanırım zaten kilo bildirimi veren YÖK gibi grubumuz dağılmasın lütfen
Birde Kızlar küçük kızımın 1 yaş kan tahlillerini vermiştim sadece d vitamini eksikliği çıkmıştı yalnız boyu biraz kısa olunca tsh hormon testi yapmıştık biraz yüksek çıktık doktor biraz panikletti bizi yarın sabah üniversite hastanesine gidicez test tekrarı için dua edin bize bir
İyi akşamlar kızlar
Bizimki üst dişleri çıkarıyor dördüncüde patlamak üzere yorgunluktan ve uykusuzluktan giremedim nedir bu annelerin çektiği
Bende ayni senin gibi dusunuyorum canim annelik ne zor bizimki de tam 1 yasinda su an 2 si azi ve biride on diskerden birini yani 3 disi cikariyor azinin birisi ve on disi cikti biride yeni yeni cikiyor azinin geceleri cok zor geciyor 15 dakikada bir mizirdaniyor bu ara bitmis bir haldeyim on tane disimiz oldu ama bende bittimİyi akşamlar kızlar
Bizimki üst dişleri çıkarıyor dördüncüde patlamak üzere yorgunluktan ve uykusuzluktan giremedim nedir bu annelerin çektiği
Onu değiştirmeyi unutmuşum ilk dişini yedi aylıkkken çıkardı biranda şişmeye başladı zaten şimdi dokuz aylıkAa kiyamam insallah en kisa zamanda cikarir. Bebeginiz 7 aylik mi ? Benim kizimda 7 aylik ama daha bitane disi yok :)
Ön dişler çıkıyor azı beni de korkutuyor valla bekliyorum bir sonraki onlar galiba şimdi gece yanımızda uyuyor yerine koyuyorum hemen mızırdanıyor. Uykuya dalması çok geçikiyor o uyuyunca benim üstümden yır geçmiş gibi oluyorumBende ayni senin gibi dusunuyorum canim annelik ne zor bizimki de tam 1 yasinda su an 2 si azi ve biride on diskerden birini yani 3 disi cikariyor azinin birisi ve on disi cikti biride yeni yeni cikiyor azinin geceleri cok zor geciyor 15 dakikada bir mizirdaniyor bu ara bitmis bir haldeyim on tane disimiz oldu ama bende bittim
Bende bugun niyetlenmistim 21 gunluk seker orucuna gayet de kararliydim sabah yememem gereken biseyi yedim ama oglen basardim yani oglen basladim bendeGünaydın herkese
Bugün itibari ile 21 günlük şeker orucuna başlamaya karar verdim.
Kahvaltım 1 yumurta haşlanmış bir dilim süzme peynir 10 zeytin 1 yk lor
Tabii sonuçlarım inşallah
Azilar gercekten zormus bizimkide aramizda yatiyor maalesef ust uste 3 saat uyusam super olucakGünaydın herkese
Bugün itibari ile 21 günlük şeker orucuna başlamaya karar verdim.
Kahvaltım 1 yumurta haşlanmış bir dilim süzme peynir 10 zeytin 1 yk lor
Tabii sonuçlarım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?