Bende izin almistim ama yarin bildirim yapicam yoksa saliyoruz kendimiziEn iyisi uzun lafin kisasi ben tekrardan geleyim araniza artik..
zezeozge Mavikus_ pentagram42
glglsn TanGO ebruliki @ObseSif-annee
buralarda misiniz.
Buralarda gibiyiz ama yok gibiyizEn iyisi uzun lafin kisasi ben tekrardan geleyim araniza artik..
buralarda misiniz.
Kiz ben salmayi da gectim. Anormal bi bicimde kilom fazla cikti..Bak dun degil evelki sabah 63.8 miydim neydim.. dun sabah 64.3 ciktim hadi olablr dedim. Bugun de 65.0...Bende izin almistim ama yarin bildirim yapicam yoksa saliyoruz kendimizi
Buralarda gibiyiz ama yok gibiyizhoşgeldin biz de seninle beraber toparlanırız inşallah[/QUOTE
Aah ah toparlansak keske. Anormal sekilde kilo aldim. Bobregim agriyi bi de su saatte kalkp dayanamadim agri kesici ictim artik..
Ay bence su tuzlu tursu suyu mahvetti beni. Hem kg aldrdi hem bobregimi agritti. Ne pis agri bu..
Yoksa sistit enfeksiyonhm mu yayildi ama 1gunde mi yayilcak canim..
Sismiş olabilirsin canın iki günde 3 kilo alamazsın yaaKiz ben salmayi da gectim. Anormal bi bicimde kilom fazla cikti..Bak dun degil evelki sabah 63.8 miydim neydim.. dun sabah 64.3 ciktim hadi olablr dedim. Bugun de 65.0...
Ve gun icinde 66ya dogru gittim.
Ben de uzak kaldım sapıttım ne güzel 60 kiloya düşmüştüm şımardım galiba kilo almışımEn iyisi uzun lafin kisasi ben tekrardan geleyim araniza artik..
buralarda misiniz.
Ben de uzak kaldım sapıttım ne güzel 60 kiloya düşmüştüm şımardım galiba kilo almışımbugün oğulcuğumun doğum günü güya bugün 58 olacaktım 61.8 çıktım
Benimkinin dogumgunu gecen haftaydi ama bu haftasonu yapicam bakalim.. valla aile arasnda pasta kesicez . Ama gene de minnosa sekerhamurlu pasta siparis verdim. Hic modum yok falan ama cocuk da 1yasina 1kere giriyor aman :)Ben de uzak kaldım sapıttım ne güzel 60 kiloya düşmüştüm şımardım galiba kilo almışımbugün oğulcuğumun doğum günü güya bugün 58 olacaktım 61.8 çıktım
Ay bilmjyorum insallah sismisimdir. Hadi 1kilo aliyim da.. 63lerden 66lara atlamak nedir. Oturup deve de yemedim. Abartmadim da bu aralarm gecen hafta abartmistim ve onda da 500 gr anca oynamisti 1haftada..Sismiş olabilirsin canın iki günde 3 kilo alamazsın yaa
Sizinkinin de nice mutlu uzun yaşları olsun. Valla benim de hiç modum yok aslında. Aynı şekilde aile arasında pasta kesicez. Resimler ona büyüyünce hatıra kalır diye düşünüyorumBenimkinin dogumgunu gecen haftaydi ama bu haftasonu yapicam bakalim.. valla aile arasnda pasta kesicez . Ama gene de minnosa sekerhamurlu pasta siparis verdim. Hic modum yok falan ama cocuk da 1yasina 1kere giriyor aman :)
Ben bu haftasonu da yerim..sonra diyetik beslenmeye tekrar donerim insallah..
Bu arada nice guzel yaslari olsun bebisinizin.
Çok teşekkür ederimAaa dogum gununuz kutlu olsun nice saglik mutlu yaslara :)
Olcak insallah zamanla hedefinizz ulasacaksiniz
Nice sağlıklı bir ömür sürsün annesiBenimkinin dogumgunu gecen haftaydi ama bu haftasonu yapicam bakalim.. valla aile arasnda pasta kesicez . Ama gene de minnosa sekerhamurlu pasta siparis verdim. Hic modum yok falan ama cocuk da 1yasina 1kere giriyor aman :)
Ben bu haftasonu da yerim..sonra diyetik beslenmeye tekrar donerim insallah..
Bu arada nice guzel yaslari olsun bebisinizin.
Aynen bende o yüzden ugrasamicamAslında güzel de birde bunların hazırlanması var asıl problem o ben evdeyim bizimki şimdi diş çıkarıyor ev savaş alanı gibi uyusada dinlensem diye dört gözle bekliyorum(
Canim sen az daha takipta kal bebegin kucukBende katılabilir miyim 2bucuk aylık oğlum var emziriyorum.77kiloyum 65olmak hedefim.179boy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?