Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam ceviz suyu içebilirsin sabahları bi de 1 yaş aşısından hiç korkma ateş yapmıyo

Bende izin almistim ama yarin bildirim yapicam yoksa saliyoruz kendimizi
Kiz ben salmayi da gectim. Anormal bi bicimde kilom fazla cikti..Bak dun degil evelki sabah 63.8 miydim neydim.. dun sabah 64.3 ciktim hadi olablr dedim. Bugun de 65.0...
Ve gun icinde 66ya dogru gittim.

Kiz ben salmayi da gectim. Anormal bi bicimde kilom fazla cikti..Bak dun degil evelki sabah 63.8 miydim neydim.. dun sabah 64.3 ciktim hadi olablr dedim. Bugun de 65.0...
Ve gun icinde 66ya dogru gittim.
Sismiş olabilirsin canın iki günde 3 kilo alamazsın yaa

Ben de uzak kaldım sapıttım ne güzel 60 kiloya düşmüştüm şımardım galiba kilo almışım bugün oğulcuğumun doğum günü güya bugün 58 olacaktım 61.8 çıktım

Aaa dogum gununuz kutlu olsun nice saglik mutlu yaslara :)
Olcak insallah zamanla hedefinizz ulasacaksiniz

Selam kızlar gecen hafta kilo bildirimi yapmamıştım en son buraya 80.4 yazmışım sanırım 2 hafta önce
Bu hafta 79.9 sonunda ucundan da olsa 7 li rakamları gördüm sağlıklı beslenmeye devam

Ben de uzak kaldım sapıttım ne güzel 60 kiloya düşmüştüm şımardım galiba kilo almışım bugün oğulcuğumun doğum günü güya bugün 58 olacaktım 61.8 çıktım
Benimkinin dogumgunu gecen haftaydi ama bu haftasonu yapicam bakalim.. valla aile arasnda pasta kesicez . Ama gene de minnosa sekerhamurlu pasta siparis verdim. Hic modum yok falan ama cocuk da 1yasina 1kere giriyor aman :)
Ben bu haftasonu da yerim..sonra diyetik beslenmeye tekrar donerim insallah..
Bu arada nice guzel yaslari olsun bebisinizin.

Kilo bildirimini de yapayim.. en son 63.8 falandim sanirim 2hafta once..
Bu sabah 64.4 ciktim
600 gr fazlayim ..
Gene buna da sukur dun 66yi gormustum ..

Sizinkinin de nice mutlu uzun yaşları olsun. Valla benim de hiç modum yok aslında. Aynı şekilde aile arasında pasta kesicez. Resimler ona büyüyünce hatıra kalır diye düşünüyorum

Nice sağlıklı bir ömür sürsün annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…