Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu sabah 66 çıktım ben de ay sonuna hedef koyayım 63 olsun. Çok çalışmam gerek çoook

Simdi durumuna dikkat ettim sende baya kg vermissin nerdeyse 10 kg
Tam olarak neler yapiyosun ve ne kadar surede verdin ?

Simdi durumuna dikkat ettim sende baya kg vermissin nerdeyse 10 kg
Tam olarak neler yapiyosun ve ne kadar surede verdin ?
Ben Mart ayında dikkat etmeye başladım hamur işi ekmek falan yememeye. Haşlanmış tavuk yumurta ağırlıklı besleniyordum. Protein sütü en çok artıran şeylerdenmiş. Su içmeye çalışıyordum içmem normalde pek. Lesli yapıyordum arada. Bir kaç aydır pek veremiyorum ağustostan beri pek savsakladım 65 66 arası gidip geliyorum arada 64 ü görür görmez düğmeye basılmış gibi tekrar kilo alıyorum

Her gören hamile misin diye sormaya başladı acayip sinir oluyorum

Sabah ıspanaklı yumurta çok az tulum peyniri 2 çeri domates 1 dilim ekmek 2 bardak şekersiz çay
Öğlen 3 mandalina 1 latte 1 minik kek
Akşam ızgarada 4 adet tavuk köfte soğan salatası, mevsim salata turşu 2 dilim ekmek

İyi akşamlar kızlar yine bi bulanım dönemindeyim modum çok fena düştü artılardayım bari borç oruçlarımı tutayım dedim artık kilo bildirimi yapmaya yüzüm yok ama burası olmadan danolmuyor aklım hep burda ben yinede bugün şöyle bi geçmiş yapıp listeyi temize çekeyim artık silkelenmek gerek
Bugün ikinci günüm yatmadan bişeyler atıştırıp gece de su içip niyetleniyorum şimdilik iyi gidiyor toplamda 2 ay kadar borcum var bunay ful tutmam lazım bi aksilik olmazsa hem nefsime de kilit vurmanın zamanı gelmişti baktım akşamları halsizlik olmuyor sporada başlarım inşallah

Bende 83 ü görmüştüm ne güzel sanki biri düğmeye bastı ve ben yine 86 Ları gördüm

pentagram42 bizi bırakma son mesajlara bakıyorum benimkiler var düşün durumun vehemiyetini :)
Bugün dışarıdayım kahvaltı yapamadım 1 küçük poğaça
Öğlen ızgara balık salata ekmeksiz :)
Akşam 1 kase şehriyeli tavuk çorbası 2 dilim ıspanaklı börek
Ara 2 mandalina

Emzirmeye bıraktın mı canım

Bu arada listeyi güncelleyin diye bilgisayarın başına oturdum güncelleme varmış yarım saattir bekliyorum azmettim bekliyorum

Günaydın kızlar dün protein diyetine başladım hafta sonu baya kaçamak yapmıştım onu telafi edeyim dedım bugun 2. Gunun İnş bu sefer 3 gün yapabilirim

Selamlar kızlar listeyi güncelledim dün bugün niyetlenmedim mide bulantım vardı sabah karbonhidrat yüklemesi yaptım öğlende öyle olacak gibi eski düzenimi çöm özledim

Gunaydin hanimlar
Bugunki kahvaltim
1.5 dilim tb ekmegi
Krem peynir
1 yumurta
1 salatalik
7 zeytin

Menumun geri kalanî yazmiyim en iyisi cunku berbat
2 haftada yiyebilecegim kadar tatli yedim bugun
Bu aralar esimle aramiz limoni bende yemeye sariyorum :/
Millet cani skkn oldu mu yemeden icmeden kesilir masallah ben devamli yemek isterim

Kızlar günaydın . Ben bu ara bildirim yapamıyacağım.sizler için de uygun olursa. Çünkü veremiyorum. Ve moralim bozuluyor. Tartılmamakta karar verdim. Onun yerine uzun süre diyet yapıp tartılmadan iletmeyi planlıyorum.

günaydın hanımlar :) Bende emziriyorum aranıza katılıp motive olmak istiyorum 13 aylık bi kızım var

boy:1.60
kilo:61.0
1.hedef:58
2.hedef:55

yaklaşık 1 aydır diyetteyim 65.4 başlamıştım kızım uyudukca leslie 3 mil yapmaya çalışıyorum.

Senin zayıflama ihtiyacın hemde emzirirken yok gibi canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…