KatılıyorumGunaydin hanimlar
Ya noluyo grup son bir iki haftadir cok cok sessiz boyle olunca herkesin motivasyonu dusuyo ve kg gitmiyo. Hadi toparlanalim
Bu sabah 66 çıktım ben de ay sonuna hedef koyayım 63 olsun. Çok çalışmam gerek çoook
Ben Mart ayında dikkat etmeye başladım hamur işi ekmek falan yememeye. Haşlanmış tavuk yumurta ağırlıklı besleniyordum. Protein sütü en çok artıran şeylerdenmiş. Su içmeye çalışıyordum içmem normalde pek. Lesli yapıyordum arada. Bir kaç aydır pek veremiyorum ağustostan beri pek savsakladım 65 66 arası gidip geliyorum arada 64 ü görür görmez düğmeye basılmış gibi tekrar kilo alıyorumSimdi durumuna dikkat ettim sende baya kg vermissin nerdeyse 10 kg
Tam olarak neler yapiyosun ve ne kadar surede verdin ?
Bende 83 ü görmüştüm ne güzel sanki biri düğmeye bastı ve ben yine 86 Ları gördümBen Mart ayında dikkat etmeye başladım hamur işi ekmek falan yememeye. Haşlanmış tavuk yumurta ağırlıklı besleniyordum. Protein sütü en çok artıran şeylerdenmiş. Su içmeye çalışıyordum içmem normalde pek. Lesli yapıyordum arada. Bir kaç aydır pek veremiyorum ağustostan beri pek savsakladım 65 66 arası gidip geliyorum arada 64 ü görür görmez düğmeye basılmış gibi tekrar kilo alıyorum
Emzirmeye bıraktın mı canımİyi akşamlar kızlar yine bi bulanım dönemindeyim modum çok fena düştü artılardayım bari borç oruçlarımı tutayım dedim artık kilo bildirimi yapmaya yüzüm yok ama burası olmadan danolmuyor aklım hep burda ben yinede bugün şöyle bi geçmiş yapıp listeyi temize çekeyim artık silkelenmek gerek
Bugün ikinci günüm yatmadan bişeyler atıştırıp gece de su içip niyetleniyorum şimdilik iyi gidiyor toplamda 2 ay kadar borcum var bunay ful tutmam lazım bi aksilik olmazsa hem nefsime de kilit vurmanın zamanı gelmişti baktım akşamları halsizlik olmuyor sporada başlarım inşallah
Yok canım şu aralar iyi giden tek şey o maşallahı var emiyor özellikle geceleri zaten ben işten geldiğimde orucu açmış oluyorum sütü etkilemedi yani burayı bırakmak mı aslaEmzirmeye bıraktın mı canım
Ellerine sağlık canımSelamlar kızlar listeyi güncelledim dün bugün niyetlenmedim mide bulantım vardı sabah karbonhidrat yüklemesi yaptım öğlende öyle olacak gibi eski düzenimi çöm özledim
Senin zayıflama ihtiyacın hemde emzirirken yok gibi canim.günaydın hanımlar :) Bende emziriyorum aranıza katılıp motive olmak istiyorum 13 aylık bi kızım var
boy:1.60
kilo:61.0
1.hedef:58
2.hedef:55
yaklaşık 1 aydır diyetteyim 65.4 başlamıştım kızım uyudukca leslie 3 mil yapmaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?