tebrik ederim:)Hafta sonu felan karmaşa içinde gidiyor artık yemiyor gittiğim yerde geri çeviriyorum meğer ne çok şey atıştırıyormuşumOnu anladım
Yok canım bizim kadro verdi bildirim tamamen senşn başarınAy ben birinci olmuş olamam çok şaşırdım :) valla inşallah böyle devam eder. Birde bildirimi herkes yapmamış herhalde ondan oldu :))
Hay hadi inş darısı bizim başımızaYok canım bizim kadro verdi bildirim tamamen senşn başarın
Bu arada ikinci mezunumuzu vericezTanGO darısı başımıza inşallah
Haklısın bugűn en azından ne yediğimi biliyorumişe başlayınca inan daha düzenli oluyosun yoruluyosun ama en azından sistemli oluyosun yemeklerini kahvaltını akşamdan hazırlayıp yanına al ilk iş gününde başarılarr dilerim
Çocuk olunca parça parça oluyor ama çok iyi geliyoSelam kızlar 45 dk leslie parça parça yaparak tamamlayabildim bacak basen karın hareketleride tamam
Bu hafta olmazsa önümüzdeki hafta diye düşünüyorumYok canım bizim kadro verdi bildirim tamamen senşn başarın
Bu arada ikinci mezunumuzu vericezTanGO darısı başımıza inşallah
AZmin bizlere de bulaşsın bizden çok sonra katılıp kurtuldun çok şükür gerçi kendi adıma konuşayım benim hedefim 20 kg vermekti 10 u gitti 10 u kaldı kalan 10 kiloyu da yaza kadar vericem inşallah kendime söz verdim izne gidip geleyim salona yazılımdan tekrar sende spor yapmak istediğini söylüyorsun sanki umarım ucundan başlarsın İnan başlayınca sürekli yapmak istiyorsunBu hafta olmazsa önümüzdeki hafta diye düşünüyorum
Ben de buraya katıldığımdan beri 10 kilo verdim canım aynı yani toplamda 14 kilo verdim biraz dikkat edince veriyorum aslında. Basen ölçüm 113.5di şimdi 102.biraz da göbek var. Şuan bekarkenki ama spor yapmadığım zamanki halimdeyim o yüzden spor lazım ama bi başlayamadım.AZmin bizlere de bulaşsın bizden çok sonra katılıp kurtuldun çok şükür gerçi kendi adıma konuşayım benim hedefim 20 kg vermekti 10 u gitti 10 u kaldı kalan 10 kiloyu da yaza kadar vericem inşallah kendime söz verdim izne gidip geleyim salona yazılımdan tekrar sende spor yapmak istediğini söylüyorsun sanki umarım ucundan başlarsın İnan başlayınca sürekli yapmak istiyorsun
Teşekkür ederim canım ceviz yemeye çalışıyorum açıkçası çok sevmiyorum cevizimerhaba menünüz çok iyi.
sadece fındık yerine ceviz tercih ederseniz daha iyi.fındık annesütünden bebeklere dokunuyor.bizzat yaşadım hemde dıyetısyen tavsıyesı .sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?