Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam arkadaşlar. Bebişlerin mutlu, annelerin huzurlu, uykuların kararında, bol sütlü ve bol eksili bir haftamız olsun :)
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 ince dilim beyaz peynir, çok az helva, domates ve salatalık
Öğlen yarım tabak kuru bamya, 2haşlanmış içli köfte

Selamlar kızlar öğle yemeğinden sonra bi atıştırma krizi tuttu Allahtan yanımda yiyecek bişey yok suya devam
Hepimize az kalorili bol sporlu bir hafta diliyorum

Ay ben birinci olmuş olamam çok şaşırdım :) valla inşallah böyle devam eder. Birde bildirimi herkes yapmamış herhalde ondan oldu :))
Yok canım bizim kadro verdi bildirim tamamen senşn başarın
Bu arada ikinci mezunumuzu vericez TanGO darısı başımıza inşallah

teşekkürler kızlar
Kahvaltım
7 zeytin 1 yk lor 1 d beyaz peynir 2 dilim ekmek domates salatalık
Ara
1 kayısı 3 ceviz
7 sarma

İmdaaaat kızım uyumuyor bu dişler mahvetti bizi hızlıca menünü bereyim spor yapamadım bugün
Sabah 2 dilim tb ekmeği 2 dilim süzme peynir 2 inçe dilim salam sandivich
Ara yok
Öğle 6 kaşık susuz etli nohut 3 kaşık pilav salata
Ara yok
Akşam 1 kase tarhana çorba 1 tabak etli pırasa yemeği salata
Ara pişmanım bir küçük kase tuzsuz çekirdek birkaç rulokat 1 de zencefil ıhlamur karışımı sanırım hasta olucam bende boğazım fena halsizlikte var sün sporu biraz abartmıştım bugün yok zaten kızımda uyumuyor

zezeozge haklsıın canım bende gündüz ara yapmadığımda eskiden ne kadar atııştırdığımı anlıyorum mideme çöplük gibi davranmışım şimdi en azından sağlıklı seçimler yapmaya çalışıyorum bazen başarısız olsam da

Bu hafta olmazsa önümüzdeki hafta diye düşünüyorum
AZmin bizlere de bulaşsın bizden çok sonra katılıp kurtuldun çok şükür gerçi kendi adıma konuşayım benim hedefim 20 kg vermekti 10 u gitti 10 u kaldı kalan 10 kiloyu da yaza kadar vericem inşallah kendime söz verdim izne gidip geleyim salona yazılımdan tekrar sende spor yapmak istediğini söylüyorsun sanki umarım ucundan başlarsın İnan başlayınca sürekli yapmak istiyorsun

Ben de buraya katıldığımdan beri 10 kilo verdim canım aynı yani toplamda 14 kilo verdim biraz dikkat edince veriyorum aslında. Basen ölçüm 113.5di şimdi 102.biraz da göbek var. Şuan bekarkenki ama spor yapmadığım zamanki halimdeyim o yüzden spor lazım ama bi başlayamadım.

Günaydın kızlar bugun menünün vereyim
Aç karnına ılık limonlu su
Kahvaltı
1 yumurta
1kk penir
1 dilim ekmek
4 zeytin

Ara 1 elma ya da 1 armut

Öğle 1 dilim ekmek
4 ymk kaşığı yoğurt
6 ymk kaşığı kıymalı bamya

Ara 1 bardak sütlü kahve
3 hurma
5 çiğ fındık

Akşam
5 kaşık tavuk sote
Yağsız salata
1 dilim ekmek

Ara 1 bardak tarçınlı süt
1 kuru kayısı 1 hurma
En az 2.5 lt su

Sunu menu de gayet dengeli besledim kaçamak yok

Kızlar benım birde defterim var her gün sabahtan yazıyorum o gunun neler yiyeceğimi baya iyi oluyor benım için

merhaba menünüz çok iyi.
sadece fındık yerine ceviz tercih ederseniz daha iyi.fındık annesütünden bebeklere dokunuyor.bizzat yaşadım hemde dıyetısyen tavsıyesı .sevgiler

merhaba menünüz çok iyi.
sadece fındık yerine ceviz tercih ederseniz daha iyi.fındık annesütünden bebeklere dokunuyor.bizzat yaşadım hemde dıyetısyen tavsıyesı .sevgiler
Teşekkür ederim canım ceviz yemeye çalışıyorum açıkçası çok sevmiyorum cevizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…