Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öğle sebze yemeği yapamadım bu şekilde yemek zorunda kaldım

Merhaba canim ayy bu sabah tartilmistim bi ara. Yazamadim kaldi unuttum kusura bakma :/
63.0 ciktim ..
63lerde takili kaldim yahu ben :-O

Kızlar ben işe başlayınca oğlumun huyları değişti resmen hiç yanımdan ayrılmıyor sűrekli kucağımda onu bıraktığım gibi çığlıgı basıyordu bu yűzden Ben hiçbir iş yapamıyorum hareketsiz hayat ve tatlılatı yiye yiye şiştim pzrt tekrar işe başlıycam artık daha hareketleri olmam gerekiyor yoksa bu kilolar gitcek gibi değil

Canım o kadar yoğunum ki cumadan cumaya girip cuma programına zor yazıyorum. Burası tamamen çıkmış aklımdan.
Güncel 60.8 oldum şuan... Hayırlı geceler

Canım o kadar yoğunum ki cumadan cumaya girip cuma programına zor yazıyorum. Burası tamamen çıkmış aklımdan.
Güncel 60.8 oldum şuan... Hayırlı geceler

Sabah kahvaltı
1 haşlamış yumurta 7 zeytin 1 d peynir iki çatal menemen 3 d ekmek
Öğlen iki haşlanmış patates
Akşam
2 adet kıymalı börek

slm kızlar.
benım menu yıne aynı:) haftasonu saatler kaysada menuler değişmiyor..

Kızlar bűtűn haftam çocuklarla geçti daha kahvaltıda yapamadım Adam gibi beslenemiyorum işin kőtűsű bende hastalanıyorum ve yarın işe gidecem banyo yapamıyorum yaaa

Çok şűkűr banyo yaptım bıcırık kaldı hasta banyo yaptırsam mı bilmiyorum çok ta kirlendi artık bi çorba içeyim

iyi geceler kızlar liste tamamdır kilo veren herkesi tebrik ederim..ben 3 gündür çok yoğundum zaten söylemiştim paylaşım yapamam diye saatler kaydı tabi çok ta kötü geçmedi inşallah bu hafta daha düzenli olucam sizlerde kendinize verdiğiniz sözü unutmayın sabah görüşmek üzere malum yarın iş var ben biraz spor yapıp ter atayım kızlarım uyumuşken

Kızlar bűtűn haftam çocuklarla geçti daha kahvaltıda yapamadım Adam gibi beslenemiyorum işin kőtűsű bende hastalanıyorum ve yarın işe gidecem banyo yapamıyorum yaaa
işe başlayınca inan daha düzenli oluyosun yoruluyosun ama en azından sistemli oluyosun yemeklerini kahvaltını akşamdan hazırlayıp yanına al ilk iş gününde başarılarr dilerim

Hafta sonu felan karmaşa içinde gidiyor artık yemiyor gittiğim yerde geri çeviriyorum meğer ne çok şey atıştırıyormuşum Onu anladım

Ay ben birinci olmuş olamam çok şaşırdım :) valla inşallah böyle devam eder. Birde bildirimi herkes yapmamış herhalde ondan oldu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…