Merhaba canim ayy bu sabah tartilmistim bi ara. Yazamadim kaldi unuttum kusura bakma :/Bu arada eksikler var @ebrulikilightpinklady Mavikus_ nerelerdeydiniz Kızlar listeyi yapıp yatayım diyordum sabah 7 de işe gidicem ama eksikler olunca içime sinmedi
Yeni gelen arkadaşlardan çok azından bildirim alabiliyoruz bir hafta gelip sonra kayboluyolar
@Huzurvermeyolunda G Gunayfur @salt @Melegiimm22
Canım o kadar yoğunum ki cumadan cumaya girip cuma programına zor yazıyorum. Burası tamamen çıkmış aklımdan.Bu arada eksikler var @ebrulikilightpinklady Mavikus_ nerelerdeydiniz Kızlar listeyi yapıp yatayım diyordum sabah 7 de işe gidicem ama eksikler olunca içime sinmedi
Yeni gelen arkadaşlardan çok azından bildirim alabiliyoruz bir hafta gelip sonra kayboluyolar
Canım o kadar yoğunum ki cumadan cumaya girip cuma programına zor yazıyorum. Burası tamamen çıkmış aklımdan.Bu arada eksikler var @ebrulikilightpinklady Mavikus_ nerelerdeydiniz Kızlar listeyi yapıp yatayım diyordum sabah 7 de işe gidicem ama eksikler olunca içime sinmedi
Süpersin devamı gelir artıkKızlarr günaydın bu sabah tartılma 78.8 geldim çok şükür 79 lardan kurtuldum
Teşekkür ederim İnş gelicekkSüpersin devamı gelir artık
Canim ben on bes tatile erken girdim memleketteyim tartilamadim o yuzden kusura bakma ama vermemisimdir maalesefBu arada eksikler var @ebrulikilightpinklady Mavikus_ nerelerdeydiniz Kızlar listeyi yapıp yatayım diyordum sabah 7 de işe gidicem ama eksikler olunca içime sinmedi
Sıcak bir banyo iyi geliyor evin sıcaksa yaptıra bilirsinÇok şűkűr banyo yaptım bıcırık kaldı hasta banyo yaptırsam mı bilmiyorum çok ta kirlendi artık bi çorba içeyim
Yaptırmış o da rahatladı bendeSıcak bir banyo iyi geliyor evin sıcaksa yaptıra bilirsin
işe başlayınca inan daha düzenli oluyosun yoruluyosun ama en azından sistemli oluyosun yemeklerini kahvaltını akşamdan hazırlayıp yanına al ilk iş gününde başarılarr dilerimKızlar bűtűn haftam çocuklarla geçti daha kahvaltıda yapamadım Adam gibi beslenemiyorum işin kőtűsű bende hastalanıyorum ve yarın işe gidecem banyo yapamıyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?