Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın hayırlı cumalar olsun inşallah bugün ki kilom 81 9. Günüm bugün benim ilk 85.600 başlamıştım kahvaltida haşlanmış yumurta yedim canım pek bişe çekmedi bugün

Kilo bildirimi geçen hafta 66 bu hafta 66.4 fark +400 gram. Dikkat etmemenin sonucu

Kahvalti
2 yumurta ve peynirle omlet
1 dilim ekmek

Ara 1 ufak cikolata :/
Ogle
Bir kase bugday yemegi
Ara bir avuc fistik

Evet dereotu gerçekten fayda ediyor süt içmek te bana iyi gelmişti şu an herşeyi yediği için çok farkedemiyoeum geceleri daha çok emiyor ama senin aylardayken protein ağırlıklı beslendiğimde sütüm iyi olurdu et süt peynir yoğurt yumurta

Hasta mı olacaksın acaba neden böyle oldu spor da yapıyorsun
Evet canım benim şişlinlik 10 gün önce başlıyo bide spor kasları şişiriyor ama ben çok takılmıyorum aynada gördüğüm Benin için daha önemli sonuçta yapdan vermek daha önemli ödemler gider

menümü de vereyim Kızlar daha yeni eve geldim
Sabah 2 dilim tb ekmeği 1 haşlanmış yumurta 2 dilim süzme peynir
Ara yok
Öğle yemeğim vardı ama kurumda tavuk haşlama olunca onu yedim 2 kaşık bulgur pilavı ve yoğurt ile
Ara 2 kare bitter
Akşam kumanya maalesef dürüm
Yoğunluktan haZırlayamadım
Ara yapmadım spor da yapamam sanırım bugün sağ kolum ve ayağımda uyuşmalar var bilmiyorum neden ya spordan ya da sinir sıkışması ilk fırsatta nörolojiye gidiem

Kahvaltım
1 yumurta 1kk peynir 1dilim ekmek 4 zeytin çeri domates
Ara 12-13beyaz leblebi 1 bardak ayran
Öğle 6 kaşık yoğurt 1 rende havuç çörekotı 5 adet küçük galeta 6 çiğ fındık
Ara 12 leblebi 1 bardak ayran

Ara 1 armut 1kk peynir 6 adet küçük galeta

Akşam 6 kaşık kuru fasulye
2 kaşık pilav
1 kase yoğurt kuru biber

3 tatlı kaşığı irmik helvası

Ara 1 bardak sütlü kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…