Canım hedefe ulaşmak için önce paketli gıdaları bırak mesela bazen hepimiz motivasyonu kaybediyoruz ama yaza kadar hedefimize ulaşmakta için şartGunaydin hanimlar
Kahvaltim
2 yumurtayla peynir omlet yaptim
Bir dilim ekmek
Gittikce motivasyonumu kaybediyorum hatta son 2-3 gundur biskuvi cikolata dinlemiyorum yiyorum. Boyle oluncada hic menu felan paylasmiyorum :/
Bir an once su hedefimize ulasaydik ne guzel olurdu
Nerelerdesin yaaa biz bıraktığın yerden devam ediyoruz birşeyler yapmak için yaza kadar 10 kilo hedefi koydukmerabalr kızlar neler yapıyorsunuz ben koptum olaydan dönem çalışmaları yapıyorum.
Bebeğin daha küçük canım gece acıkmaları olacaktır illaki ama ekmek peynir yerine alternatif olara tarçınlı süt ve leblebi yiyrbilirsin hem daha az kalori hemde tok tutar uzun süreEvet dunde menumu yazamadım sabah
Yarım simit
ÖģLen 4-5 çabak makarna patlıcan yemeğim
Akşam bir tabak pırasa 1dilim tam buğday ekmeği ama gece bebeği emzirdim içim kıyıldı malesef ekmek peynir yedim
Bazen bende kaybediyorum ama önemli olan sonraki gün baştan başlamak İnan 1 günde tekrar almıyorsun verdiğin kiloyu yeterki battı balık yan gider demeyelim kaldığımız yerden devam edelimGunaydin hanimlar
Kahvaltim
2 yumurtayla peynir omlet yaptim
Bir dilim ekmek
Gittikce motivasyonumu kaybediyorum hatta son 2-3 gundur biskuvi cikolata dinlemiyorum yiyorum. Boyle oluncada hic menu felan paylasmiyorum :/
Bir an once su hedefimize ulasaydik ne guzel olurdu
bademde olur:)Teşekkür ederim canım ceviz yemeye çalışıyorum açıkçası çok sevmiyorum cevizi
Yarım dene bak ağrın felan var mıBilmem nasıl gitcek bu kilolar sezeryan olanı 7 ay oldu Mekik çeksem dikişlerime zarar verirmiyim
Günaydın canım benimde dengeleme günüm 2 gündür düzensiz beslenince spora yüklendim dün akşam 1 saat yaptım bugünde bol su ve akşama sebze öğle protein tartı öncesi kötü oldu ben bu hafa senden birincilik bekliyodumGünaydın kızlar malesef dun kaçamak yaptım menümü yazmıcaö bugun dengeleme yapıcam
Allah kabul etsin canım ben ara verdim izin dönüşü pazartesi perşembe olarak devam ederim inşallahDün niyetliydim
Akşam bir kase çorba salata ve 4 köfte
Mısır patlatmıştım az canım cekti yedim
İki kayısı 4 cevizi yoğurdun içine koydum bir dilim ekmek sahur yaptım 2,5 lt su içtim
Bugünde niyetliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?