Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlar bugün niyetliyim ben inşallah başım ağrımaz

Gunaydin hanimlar

Kahvaltim
2 yumurtayla peynir omlet yaptim
Bir dilim ekmek

Gittikce motivasyonumu kaybediyorum hatta son 2-3 gundur biskuvi cikolata dinlemiyorum yiyorum. Boyle oluncada hic menu felan paylasmiyorum :/
Bir an once su hedefimize ulasaydik ne guzel olurdu

Canım hedefe ulaşmak için önce paketli gıdaları bırak mesela bazen hepimiz motivasyonu kaybediyoruz ama yaza kadar hedefimize ulaşmakta için şart

Evet dunde menumu yazamadım sabah
Yarım simit
ÖģLen 4-5 çabak makarna patlıcan yemeğim
Akşam bir tabak pırasa 1dilim tam buğday ekmeği ama gece bebeği emzirdim içim kıyıldı malesef ekmek peynir yedim

Günaydınlar kızlar dün misafirim vardı az da olda kaçamak oldu yazamadım menümü o yüzden bide boğazım çok fena bugün kaldığım yerden devam kahvaltımı ettim su içmeye başladım işlere gömüleyim biraz sağlıklı bir gün olsun inşallah

Evet dunde menumu yazamadım sabah
Yarım simit
ÖģLen 4-5 çabak makarna patlıcan yemeğim
Akşam bir tabak pırasa 1dilim tam buğday ekmeği ama gece bebeği emzirdim içim kıyıldı malesef ekmek peynir yedim
Bebeğin daha küçük canım gece acıkmaları olacaktır illaki ama ekmek peynir yerine alternatif olara tarçınlı süt ve leblebi yiyrbilirsin hem daha az kalori hemde tok tutar uzun süre

Bazen bende kaybediyorum ama önemli olan sonraki gün baştan başlamak İnan 1 günde tekrar almıyorsun verdiğin kiloyu yeterki battı balık yan gider demeyelim kaldığımız yerden devam edelim

Günaydın kızlar dün kaçamak yok çok şükür 45 dk leslie tamamdır bugünün beslenmesinde yazdım defterime inş sıfır kaçamak olacak Ocak ayı hedefime ulaşıcam bu şekilde gidersem

Dün niyetliydim
Akşam bir kase çorba salata ve 4 köfte
Mısır patlatmıştım az canım cekti yedim
İki kayısı 4 cevizi yoğurdun içine koydum bir dilim ekmek sahur yaptım 2,5 lt su içtim

Bugünde niyetliyim

Kızlar resmen őlűyorum adetim 10 gűn gecikti dűn ağrıdan uyuyamıyordum sabah saat 4 gibi uydum sonra da işe gittim
sabah. kahvaltıda yapamadım midem kőtűsű öģLen. pilav kuru fasűlye yoğurt
Akşam azıcık patates kızartması ama su içimden spor deseniz bu çÇocukla. spor yapılıyor sűrekli bende

Bilmem nasıl gitcek bu kilolar sezeryan olanı 7 ay oldu Mekik çeksem dikişlerime zarar verirmiyim

Günaydın kızlar malesef dun kaçamak yaptım menümü yazmıcaö bugun dengeleme yapıcam

Günaydın kızlar malesef dun kaçamak yaptım menümü yazmıcaö bugun dengeleme yapıcam
Günaydın canım benimde dengeleme günüm 2 gündür düzensiz beslenince spora yüklendim dün akşam 1 saat yaptım bugünde bol su ve akşama sebze öğle protein tartı öncesi kötü oldu ben bu hafa senden birincilik bekliyodum

Allah kabul etsin canım ben ara verdim izin dönüşü pazartesi perşembe olarak devam ederim inşallah

kızlar bizim bide watsup grubumuz var ordada perşembe tartı gunu.
affınıza sığınarak yazıyorum
gecen hafta 68,4
bu hafta 67,4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…