- 2 Mart 2009
- 1.269
- 1.559
- 133
- 39
Sanmıyorum canım 7 ayda toparlar artık ama tabi bünyeden bünyeye değişir mekik de güzel ama yağ yakımı İçin biraz kardiyo yapmak gerekiyor yani nabzın yükselmesi lazım nete hit kardiyo yasarsan Videolar çıkacaktır ufak ufak başla istersen ağrı olursa bırakırsınBilmem nasıl gitcek bu kilolar sezeryan olanı 7 ay oldu Mekik çeksem dikişlerime zarar verirmiyim
Tebrik ederim canım çok güzel cuma bildiriminde bu rakamları mı baz alayım o zamankızlar bizim bide watsup grubumuz var ordada perşembe tartı gunu.
affınıza sığınarak yazıyorum
gecen hafta 68,4
bu hafta 67,4
Aynen canım bende iyi gitmiştim bu hafta bende 1. Olurum demiştim ama malesef bugun bol spor ve düzenli beslenicem inşGünaydın canım benimde dengeleme günüm 2 gündür düzensiz beslenince spora yüklendim dün akşam 1 saat yaptım bugünde bol su ve akşama sebze öğle protein tartı öncesi kötü oldu ben bu hafa senden birincilik bekliyodum
Günaydın kızlar malesef dun kaçamak yaptım menümü yazmıcaö bugun dengeleme yapıcam
Loşlar ben söyle düşünüyorum kaçamak olacaksada hafta sonu yapın ki cumaya kadar toparlarsınızGünaydın canım benimde dengeleme günüm 2 gündür düzensiz beslenince spora yüklendim dün akşam 1 saat yaptım bugünde bol su ve akşama sebze öğle protein tartı öncesi kötü oldu ben bu hafa senden birincilik bekliyodum
evet.. lütfen. diyete başlamam 70kilo bi önceki hafta odaTebrik ederim canım çok güzel cuma bildiriminde bu rakamları mı baz alayım o zaman
Maşalah Azmi’ne ilk hedefe sen ulaşacaksın galibaevet.. lütfen. diyete başlamam 70kilo bi önceki hafta oda
inşallah :)Maşalah Azmi’ne ilk hedefe sen ulaşacaksın galiba
maşallah telafiyi yaptın sayılır süpersin bizim gündüz uyuşa bende yapacam ama en fazla yarım saat oda iş yapmaya bile yetmiyor3 mil leslie tamamdır
inşallah canım kaç aylık bebişininşallah :)
hedefim bebeğimin doğum gününe 55 kilo ile girmek:)
7,5 aylık canım.maşallah telafiyi yaptın sayılır süpersin bizim gündüz uyuşa bende yapacam ama en fazla yarım saat oda iş yapmaya bile yetmiyor
inşallah canım kaç aylık bebişin
Tebrik ederim canım darısı başıma inş bu rakamları bende görürümGunaydin hanimlar
Gecen hafta 60.4kg
Bu hafta 59.9kg
Fark - 500gr
Cok sukur kurtuldum su 6li rakamlardan
2. Hedefim 60 ti onada ulasmis oldum
Son hedef 54kg
Kim bakıyor bebişe evde olunca insan sarıyor. İşteyken en azında hareket ediyor bir düzeni oluyor7,5 aylık canım.
bende işe başlayınca rahat ettim. güya iki yıl ücretsiz izin alacaktım:)
Artıda olmaktan iyidir canım olsun gitsinde kilolarGünaydın kızlar hayırlı cumalar
Geçen hafta 79.1
Bu hafta 78.7
Fark - 400gr malesef kaçamak yapmanın kötü tarafı Çarşamba günü 78.4 tüm moralim bozuldu birazcık neyse sağlık olsun kaldığım yerden devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?