Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bilmem nasıl gitcek bu kilolar sezeryan olanı 7 ay oldu Mekik çeksem dikişlerime zarar verirmiyim
Sanmıyorum canım 7 ayda toparlar artık ama tabi bünyeden bünyeye değişir mekik de güzel ama yağ yakımı İçin biraz kardiyo yapmak gerekiyor yani nabzın yükselmesi lazım nete hit kardiyo yasarsan Videolar çıkacaktır ufak ufak başla istersen ağrı olursa bırakırsın

Aynen canım bende iyi gitmiştim bu hafta bende 1. Olurum demiştim ama malesef bugun bol spor ve düzenli beslenicem inş

Günaydın kızlar malesef dun kaçamak yaptım menümü yazmıcaö bugun dengeleme yapıcam

Loşlar ben söyle düşünüyorum kaçamak olacaksada hafta sonu yapın ki cumaya kadar toparlarsınız

pentagram42 cpk borcum bir ay tutmadım bu sene üst üste tutmam lazım

İyi akşamlar kızlar sözümü tuttum bugün dengeleme günüm
Sabah 2 dilim tb ekmeği 2 dilim süzme peynir 2 inçe dilim salam yeşillik sandivich
Ara sade kahve
Öğle et döner 2 kaşık pilav 1 kepçe domates çorba
Ara Yok
Akşam 1. Kepçe mercimek çorba 1 tabak kıymalı kapuska yoğurt az patates püresi
Şimdi çay demliyorum yanında 2 avuç patlamış Mısır az yağlı ve az tuzlu
Spor İçin kızomın uyumasını bekliyorum

KıZım 3 gündür neredeyse sabaha kadar emiyor uykusuzluk mahvediyor gece atıştırmam yok Allahtan ama süt yetmiyor hali ile bazen vicdan yapıyorum ama 15 aylık artık akşam yemeğini de yiyor ama memeyi sanki sırf emmek için istiyo gibi yani açlıktan mı bilmiyorum bugün muhallebi yedirip yatırıcam inşallah faydası olur

Iyi aksamlar hanimlar bende dun baya kacamak yaptim oyuzden bugun guzel dengeledim
Sabah
Patatesli omlet - 2 yumurtayla
Biraz beyaz peynir

Ogle
2 kucuk patates
3 kofte

Ara
4 kuru kaysi

Aksam
1 kase mercimek corbasi ve pirasa
3 lokum :/

maşallah telafiyi yaptın sayılır süpersin bizim gündüz uyuşa bende yapacam ama en fazla yarım saat oda iş yapmaya bile yetmiyor

inşallah canım kaç aylık bebişin
7,5 aylık canım.

bende işe başlayınca rahat ettim. güya iki yıl ücretsiz izin alacaktım:)

Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Geçen hafta 79.1
Bu hafta 78.7
Fark - 400gr malesef kaçamak yapmanın kötü tarafı Çarşamba günü 78.4 tüm moralim bozuldu birazcık neyse sağlık olsun kaldığım yerden devam

Günaydınlar hayırlı cumalar

Geçen hafta 84.6
Bu hafta 84.1
Fark 500 gr

Haftada 500 gr beni hedefe götürüyor yaza kadar 10 kg vermiş oluyorum artıda olmaktan iyidir

7,5 aylık canım.

bende işe başlayınca rahat ettim. güya iki yıl ücretsiz izin alacaktım:)
Kim bakıyor bebişe evde olunca insan sarıyor. İşteyken en azında hareket ediyor bir düzeni oluyor

Artıda olmaktan iyidir canım olsun gitsinde kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…