Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu hafta 70,40
Geçen hafta 71,20
Fark -80
Yüzde 1.123

Olsun şükür dün ufak kaçamak yaptım gibi 3 gün üst üste oruç turunca sütüm azaldı bebek doymuyor gibiydi ama sonunda ilk hedefime ulaştım

Kim bakıyor bebişe evde olunca insan sarıyor. İşteyken en azında hareket ediyor bir düzeni oluyor
bakma işi karışık. kv ile yanyana oturuyoruz ama 40 dk uzaktaki anneme taşıyoruz bebeği. evde işte merkeze uzak .resmen sabah sabah ankara turu atıyoruz. zor oluyor

bakma işi karışık. kv ile yanyana oturuyoruz ama 40 dk uzaktaki anneme taşıyoruz bebeği. evde işte merkeze uzak .resmen sabah sabah ankara turu atıyoruz. zor oluyor
Yaa çok atıp ediyor bebeğe yazık sabah sabah evden çıkarmanız hemde Ankara soğuğunda

Slm kızlar
Geçen hafta 78.1
Bu hafta 78.6
Fark+500 ama yeni regl oldum
Bu arada karın aģrısı ve yorgunluk beni mahvetti birde bebiş nasıl bu kilo vercem bilmiyorum bűtűn gűnűm onunla geçiyor ne spor ne yűrűyuş yorgunluk iş ev

Şimdi atarsın ödemleri haftaya eksidesin inşallah evde tek bakınca çoçuğa öyle oluyor aynı durum bizdede var bazen bebeği ıyutacam bende kalıyorum onunla

Ben bu hafta aynıyım yani en azından artı değilim buna bari sevineyim 66.4

Gruba ne oldu yine sessizlik çöktü

Merhaba hanimlar
Evet grup kac gundur bayaa sessiz :)
Umarim guzel bi haftasonu gecirmissinizdir
Benim kizimin uyku duzeni baya bozuldu bu aralar galiba dis cikariyo bu sefer :)
Hemen menumu yazim
Kahvalti
2 yumurtayla peynirli omlet
1 tb ekmek

Ogle
3 haslanmis icli kofte

Ara 4 adet kuru kaysi ve 12 badem

Aksam
Firinda makarna ve tavuk

Merhaba hanimlar
Evet grup kac gundur bayaa sessiz :)
Umarim guzel bi haftasonu gecirmissinizdir
Benim kizimin uyku duzeni baya bozuldu bu aralar galiba dis cikariyo bu sefer :)
Hemen menumu yazim
Kahvalti
2 yumurtayla peynirli omlet
1 tb ekmek
Grup sessilesince sanki bende bıraktım hafta sonu kaçamaklarım oldu ama bugün dengeledim galiba

Oruçluyudum dün gece bir kase yoğurt içine yarım salatalık üçmkayısı 4 ceviz koyup yedim
Akşamda bir kase karalahana çorbası salata gırında tavuk Bir but üç patates dilimi yedim suyu takviye ediyorum bolbol

Peki niyetli olunca sutunuzde bir azalma olmuyo mu ?

Peki niyetli olunca sutunuzde bir azalma olmuyo mu ?
Ben sabah karşı kalkıp su içiyorum gün içinde iki veya üç defa en fazla emiyor ek gıda veriyorum . Öyle çok büyük fark olmadı ki neredeyse on aylık olacak kızım

Günaydın kozlar neredesiniz pentagram42 sen iyi misin yolda başka yere gitinizde bize mi söylemiyorsunuz

Nerelerdesin yaaa biz bıraktığın yerden devam ediyoruz birşeyler yapmak için yaza kadar 10 kilo hedefi koyduk
Canim gercektwn koptum olaydan ama donmeyi cok istiyorum. Sizlere de veda edip grubuda birakamaiyorum. Cunku su gune kadar verdigimi tamamen buraya borcluyum. Ne yapip edip basicam tekrar moda girmeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…