Geriye 9,5 kaldı gitsinde aman artıda olmasınGünaydınlar hayırlı cumalar
Geçen hafta 84.6
Bu hafta 84.1
Fark 500 gr
Haftada 500 gr beni hedefe götürüyor yaza kadar 10 kg vermiş oluyorum artıda olmaktan iyidir
bakma işi karışık. kv ile yanyana oturuyoruz ama 40 dk uzaktaki anneme taşıyoruz bebeği. evde işte merkeze uzak .resmen sabah sabah ankara turu atıyoruz. zor oluyorKim bakıyor bebişe evde olunca insan sarıyor. İşteyken en azında hareket ediyor bir düzeni oluyor
Yaa çok atıp ediyor bebeğe yazık sabah sabah evden çıkarmanız hemde Ankara soğuğundabakma işi karışık. kv ile yanyana oturuyoruz ama 40 dk uzaktaki anneme taşıyoruz bebeği. evde işte merkeze uzak .resmen sabah sabah ankara turu atıyoruz. zor oluyor
evet mecburen.Yaa çok atıp ediyor bebeğe yazık sabah sabah evden çıkarmanız hemde Ankara soğuğunda
Şimdi atarsın ödemleri haftaya eksidesin inşallah evde tek bakınca çoçuğa öyle oluyor aynı durum bizdede var bazen bebeği ıyutacam bende kalıyorum onunlaSlm kızlar
Geçen hafta 78.1
Bu hafta 78.6
Fark+500 ama yeni regl oldum
Bu arada karın aģrısı ve yorgunluk beni mahvetti birde bebiş nasıl bu kilo vercem bilmiyorum bűtűn gűnűm onunla geçiyor ne spor ne yűrűyuş yorgunluk iş ev
Allah kolaylık versin canım bebişi öp benim içinevet mecburen.
asronot giyiyor.
feeeminist sana uygun olunca yazacağım. özelden .kızlara danısmam lazım
Hafta sonları böyle oluyor sanırımGruba ne oldu yine sessizlik çöktü
Grup sessilesince sanki bende bıraktım hafta sonu kaçamaklarım oldu ama bugün dengeledim galibaMerhaba hanimlar
Evet grup kac gundur bayaa sessiz :)
Umarim guzel bi haftasonu gecirmissinizdir
Benim kizimin uyku duzeni baya bozuldu bu aralar galiba dis cikariyo bu sefer :)
Hemen menumu yazim
Kahvalti
2 yumurtayla peynirli omlet
1 tb ekmek
Oruçluyudum dün gece bir kase yoğurt içine yarım salatalık üçmkayısı 4 ceviz koyup yedim
Akşamda bir kase karalahana çorbası salata gırında tavuk Bir but üç patates dilimi yedim suyu takviye ediyorum bolbol
Ben sabah karşı kalkıp su içiyorum gün içinde iki veya üç defa en fazla emiyor ek gıda veriyorum . Öyle çok büyük fark olmadı ki neredeyse on aylık olacak kızımPeki niyetli olunca sutunuzde bir azalma olmuyo mu ?
Günaydın kozlar neredesinizpentagram42 sen iyi misin yolda başka yere gitinizde bize mi söylemiyorsunuz
Canim gercektwn koptum olaydan ama donmeyi cok istiyorum. Sizlere de veda edip grubuda birakamaiyorum. Cunku su gune kadar verdigimi tamamen buraya borcluyum. Ne yapip edip basicam tekrar moda girmeyi.Nerelerdesin yaaa biz bıraktığın yerden devam ediyoruz birşeyler yapmak için yaza kadar 10 kilo hedefi koyduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?