Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selamlar kızlar tatil bitti eve işe dönüş dün geldim eşim evde tekti 15 gün bi temizlik bi temizlik bayağı yoruldum tatil gibisi yok ama dönüş felaket bugün işe de başladım ve süt iznim bitti 5 te çıkıcam bakalım
Tatilde çok fazla abartmadım sadece saatlere dikkat edemedim porsiyon kontrolü yaptım Allahtan hava kötüydü yemekler evde yendi genelde sabah tartıldım tabiki artıdayım güncel kilom
82.7
Bugün 3 günlük tatil sonrası protein diyetine başladım akşamdan herşeyimi hazırladım getirdim öğle yemeğimi Yedim çayımı içiyorum akşama listeye bakıcam geçmişe bakarım bakalım kimler burda birde sporu çok özledim tatilde de hiç oturmadım ama hep yemek temizlik spor insanı rahatlatıyor onu anladım bir kez daha

Şimdi listeye baktım da benim tartı mu bozuldu acaba 84 müşüm ben ama sabah 82.7 çıktım giderken regl başlangıcıydı ondan mı desem ama o kadar dikkat etmedim sporda yapmadım ay kafam karıştı akşam pil değiştirip bir daha tartışilayım en iyisi ben 82 falanım sanıyordum 15 gün hiç diyet düşünmeyince kilomu bile umutmuşum

Günaydın kızlar beş taş yüzük birde baştan aşağıya kıyafet ayakkabı çanta dahil markası falan ben ne istersem olcakmış:))
baştan aşağı kıyafet mecburen alıyorsun.
hepsi bol bol kötü kötü oluyor.
5 taşa gelince eşin gerçekten seni kilolu beğenmiyor...
bu arada bebişlerinizin ismi ne kızlar.

Sana hiç bir şekilde katılmıyorum sadece teşvik etmek için ve iddia konusunda da onları ben istedim eşim de diyette birbirimizi gazla ak için yapıyoruz

Sayfaya gelme amacının kilo vermek olduğuna eminmisin bu tür yorumlar bana pek öyle değil gibi geldi eğer menü paylaşımı ve sütü azaltmadan kilo verme ile ilgili paylaşım yapmayacaksan bu tür yorumları yapabileceğin birçok sayfa vardır mutlaka kk de

Çok haklısın canım

kızlar neden yanlış anladınız anlamadım.
aynı şey başıma geldiği için söyledim.
sorun yok. devam edin siz.

Merhaba hanimlar
Calisan anneler bebeginizi emzirmek icin nasil yapiyosunuz ?
Nisan sonu gibi ise donmem gerekiyo 2 ay annem bakicak ondan snra krese gidicek kuzum suan 9 aylik. Calisma saatlerim uzun olucak ama haftada 3 gun calismayi dusunuyorum. Acaba simdiden sagip buzluga mi atsam, sutum oyle cok degil szgmak cooook zaman aliyo ama kesinlikle emzirmeyi birakmak istemiyorum

Canım ben işr başladığımda kızım 3 aylıktı saat 2 de işten çıkıyodum eve gelip emzirdiktwn sonra ertesi günün sütünü sağıp dolaba üst göze koyuyordum sabahta emzirip çıkıyordum vereceği zamandan 1 saat önce kadar dolaptan çıkarıyordu kv ama 11 aylık falanken artık sütün sağacak kadar çıkmıyordu sağmayı bıraktım zaten ek gıdaya da geçtiği için 15:30 a kadar idare ediyordu çorba ve meyve ile gündüz uykusuna yatarkense mama veriyorduk
Sen işe başladığın da da yaklaşık 1 yaşında olacak bebeğin emzirmeye devam edersen sütü sağmayı bi denersin ki şimdiden yetmiyorsa o zaman biraz zor olur ek gıda yetişir imdada inşallah bende istemiyordum mama vermek ama uzun uykusuna hala yatmıyor mama olmadan haftada 3 günse eğer şimdiden stoklayabilsen keşke

Ya aslinda sabah 7.30 gibi evden cikicaz kizim krese birakip ise gidicem aksamda 6gibi cikicam isten. Sabah ve aksam emzirszm arada cok saat var, dedigniz gibi ek gida var ama bu sefer sut gogusemde okdar saat kalirsa agri yapar mi

Merhaba riviere, ben de çalışıyorum ve bebeğim 10 aylık. Ben günde max 7 saat ayrı kalıyorum bebeğimden. Sağmıyorum sütümü, o kadar süre memede kalması rahatsız etmiyor yani. Ben işteyken mama,kahvaltı,çorba falan idare ediyor,ben gelince de benden besleniyor. Diğer bi arkadaşın söylediği gibi ek gıda+mamayla idare edebilir. Kreşe gidecekse ordaki görevliler halleder zaten. Şanslısın,bi hayli büyümüş olacak bebeğin,sen işe başladığında. İşteyken memen çok şişer rahatsız ederse,sağar ertesi gün için dolaba koyarsın. Ben de ilk zamanlar öyle yapıyordum.

İyi akşamlar şükür bir kaç kişi dönmüş eve söyle burda kimse olmayınca insan terkedilmiş hissediyor

Tatil dönüşü çamaşır ütü hayal gücünüze bırakıyorum bittim ben spor da yapamadım maalesef daha ütü bitmedi bile menümü vereyim
Sabah 1 dilim tb ekmeği 2 haşlanmış yumurta 2 kaşık lor peynir yeşillik
Ara sade kahve 10 çiğ fındık
Öğle bolca salata üzerine 160 gr z.yağlı ton balığı (yağını süzdüm)
Ara 10 çiğ fındık
Akşam yine bolca salataüzerine 2 parça ızgara tavuk aslında 1 dilim tb ekmek yemem gerekiyordu ama unutmuşum bi yandan kızıma yemek yedirmeye çalışırken ne yediğimi de anlamıyorum
Son ara 1 bardak şade kefirdi saat 21:00 gibi içtim
Sonra yine bi açlık hissedince 1 barsak tarçınlı süt içtim
Yarın protein diyetinin 2.günü sabah tekrar tartılıcam listeye de inşallah yarın bakabilirim kusura bakmayın gecikti yine

Günaydın kızlar
Şekersiz 1.günümü kazasız tamamladım

Kahvaltı
1 yumurta
1 dilim ekmek
3 kaşık lor tavada 1 tatlı kaşığı ve baharatlar pişirdim
Yeşillik ve domatesleri salata gibi yapıp yedim

Ara 1 sade türk kahvesi
2 ceviz
3 kuru kayısı

Öğle 6 kaşık kıymalı bezelye
3 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık yoğurt

Ara 1 bardak tarçınlı süt

3hurma

Akşam karnabahar olcak ama nasıl pişiren bilmiyorum yapınca yazarım son arada 1 bardak kefir

Ben karnabaharı haşlıyorum sonra içine baharatları koyup fırına veriyorum biraz pişince üzerine lor peynir yeşillik koyup tekrar fırınlıyorum güzel oluyor

Kızlar tartım bozuldu galiba pili de değiştirdim sabah 3 farklı sonuç verdi yeni alcam sanırım araştırıyorum evdeki sinbo idi Gayet memnundum ama 3 farklı sonuç gösterdi emin olamadım

Ben karnabaharı haşlıyorum sonra içine baharatları koyup fırına veriyorum biraz pişince üzerine lor peynir yeşillik koyup tekrar fırınlıyorum güzel oluyor
Olabilir aslında bense haşlayıp yumurta sür un bira tuzu karıştırıp karnabaharları karıştırıp fırında pişiriyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…