Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Teşekkür ederim canım G guziss35 İnan burayı motive olmak için sectim sizin fikirleriniz bile beni rahatlatıyor Hepinizin dilediği istediği ne varsa olsun inşallah

Kızlar slm
Bugun 66.1kiloyum
Çok hızlı veriyorum ama, malesef sütüm çok azaldı

Hanimlar bugun tartilmayi unuttum insallah yarin bildirim yaparim

Bu hafta 70
Geçen hafta 70,4
Fark -400

Hedef altılı rakamları görmem tartıda 9 aydın nerdeyse 7lerdeyim

Selam kızlar nasilsinizzzz.ben emzirmeyi biraktiktan sonra buralara ugramaz oldum daha once de yazmistim takimlara girdigimi :) emzirmedigim halde burda devam edince yediklerim gozume cok gelmedi ama ben meger asiri cok yiyomusum.emzirmeyi biraktiktan 3 ay sonra diyete basladim 4 ayda evlendigim kiloya indim kilolar yerlesmemisti.simdi hedefim en son lise 1 de gordugum kiloya inmek.kendinize dikkat edin bebisleri sutunden etmeyin.keyifli kilo vermeler

Günaydın kızlar beş taş yüzük birde baştan aşağıya kıyafet ayakkabı çanta dahil markası falan ben ne istersem olcakmış:))
Valla canım kesinlikle kaznaman lazım yani ver her türlü destek olurum karşılığı baya iyiymiş

Selam kizlar yaklasik yirmi gundur sehir disindaydim ve hic bir diyete uymadim guncel kilom 73.7 tabiki kilo aldim ama azimle bugun tekrar basladim hazirana kadar 60 kilo olmak istiyorum artik spora yazildim insallah daha guzel kilolar veririm

Valla canım kesinlikle kaznaman lazım yani ver her türlü destek olurum karşılığı baya iyiymiş
Aynen canım teşekkür ederim desteğin için
Valla çok hırslandım hazirana 4 ay var her 3 kilo versem tamamdır dün evde spor yapmaya başladım bugün milat benim için

Kahvaltım
1 yumurta
1kk peynir
4 zeytin
2 dilim ekmek tost yaptım
Domates yeşillik

Ara sade türk kahvesi
6 çiğ fındık
1 hurma
2 kuru kayısı

Öğle
Haşlanmış karnabahar
1 kase yoğurt

Ara
1 portakal
2 dilim ekmek
1 kk peynir tost yaparım

Akşam
6 kaşık kıymalı bezelye
3 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık yoğurt

Ara 1 çay bardağı kefir

Su 3 lt bulurum

Spor da yapıcam inş yaptığım zaman paylaşıcam burda

Evet kızlar bugünkü planım böyle

Ben sabahtan defterime yazıyorum gün içinde düzenli yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…