Teşekkür ederim canım G guziss35 İnan burayı motive olmak için sectim sizin fikirleriniz bile beni rahatlatıyor Hepinizin dilediği istediği ne varsa olsun inşallahCanım sanırım bebeğin daha küçük o yüzden çok fazla kilo vermemiz sakıncalı olabilir benim bebeğim 6 şubatta 7 Aylin olacak ayda 2 kilo vermem yeterli emzirme döneminde 2 kilodan fazla verilmesi sakıncalı olabilir sütüni etkiler o yüzden - 500gr vermen gayet iyi tabi bu benim fikrim G guzellikicin
Tebrikler canım az da olsun gitsin en güzeliGünaydın hayırlı cumalar kızlar
Geçen hafta 78.3
Bu hafta 77.9
Fark - 400 gr
Çok düzenli olamasamda sonuç güzel 77 leride ucundan olsa gördüm çok şükür
Yulaf-incir-süt ye. Hem yulaf sıkılaşmaya da yardımcı oluyormuşKızlar slm
Bugun 66.1kiloyum
Çok hızlı veriyorum ama, malesef sütüm çok azaldı
Diyetisyen e gidiyorum canımm.Yulaf-incir-süt ye. Hem yulaf sıkılaşmaya da yardımcı oluyormuş
Ben yeniyim burdaDiyetisyen e gidiyorum canımm.
İkinci menü beni mahvetti.
Nicki m değiştd ben bahar kızlar
Bebeğin kaç aylık diyetisyenler sütü etkilemeyecek şekilde veriyorlar aslındaDiyetisyen e gidiyorum canımm.
İkinci menü beni mahvetti.
Nicki m değiştd ben bahar kızlar
Çok mantıklı seni iyi gazlar hemKızlar eşimle çok pis iddiaya girdik haziranın 24 ünde 65 kilo olucam diye çok hırslandım
nesine:):)Kızlar eşimle çok pis iddiaya girdik haziranın 24 ünde 65 kilo olucam diye çok hırslandım
Günaydın kızlar beş taş yüzük birde baştan aşağıya kıyafet ayakkabı çanta dahil markası falan ben ne istersem olcakmış:))nesine:):)
Valla canım kesinlikle kaznaman lazım yani ver her türlü destek olurum karşılığı baya iyiymişGünaydın kızlar beş taş yüzük birde baştan aşağıya kıyafet ayakkabı çanta dahil markası falan ben ne istersem olcakmış:))
Aynen canım teşekkür ederim desteğin içinValla canım kesinlikle kaznaman lazım yani ver her türlü destek olurum karşılığı baya iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?