Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende başlıyorum bazen zeytinyağ limon sadece yiyorum bazen kızartıyorum fırında daha iyi ama. Benimde sıkı rejime girmem lazım yaş gününe az kaldı bizim kızın iki ay var önümüzdeki ay kv gidip orda yapacaz bir sürü akraba onlar daha çok inceler kıyafet işini zayıfları. Diye sona bırakıyorum
Olabilir aslında bense haşlayıp yumurta sür un bira tuzu karıştırıp karnabaharları karıştırıp fırında pişiriyodum

Sabah
7 zeytin 2 dilim tereyağ ve ballı ekmek marul 1 tk labne

Öğlen
Bir kase karalahana bir kase yoğurt

Akşam bol salata yiyesim var

Bende bugün protein diyetinin 2.gününü tamamladım
Sabah 1 dilim tb ekmeği 2 haşlanmış yumurta 2 kaşık lor peynir domates
Ara sade kahve 10 çiğ fındık
Öğle Bol salata üzerine 2 tavuk incik haşlama
Ara 10 çiğ fındık
Akşam ekmek hakkımı 1 kepçe mercimek çorba içtim
Bol salata 3 köfte
Saat 21:00 gibi kefir içerim spora başlayamadım hala enerjim olursa3 3 mil Leslie yaparım

Akşam
1 kase yayla çorbası ve bol salata

Akşam fırında peynirli kaşarlı karnabahar
1.5 bardak ayran
2 kaşık bulgur pilavı

Birazdan 1. Çay bardağı kefir

Anneme geldim ctesiye kadar burdayım spor bugun yok diğer günler yapabilirsem artık

Kizlar hepinize bol bol kilo vermeler diliyorum..
Eğer hepiniz emziriyorsaniz sukredin ve gerçekten bırakma zamanı gelmeden emzirmeyi bırakmayın....
Ben prematüre annesiyim bebeğim 20 gün falan zar zor emdi..
Sonrası pompa 2 ay ve üzüntüden süt azaldı pompa da belli bi yere kadar çekebiliyor devami yok ve süt azaldığı için üzüldüm tamamen kesildi bebeğim 7 aylık olacak düzeltilmiş'te 6 aylık olacak..
Şuan çok şükür çok çok iyi nöroloji doktorumuz zamanında doğan bebeklerden bile erken çoğu şeyi kavradığını söylüyor.
4 buçuk aylık(duzeltilmis) destekli oturdu yatirmamiza rağmen doğrulup yeniden oturdu :) çocuk doktorumuz kendini hazır hissediyor destekli otursun dedi
Şimdi çoğu zaman desteksiz oturuyor..
Konuşmaya çalışıyor..
Örümceginde yürüyor kanepelere tutunup dik duruyor desteksiz boyu hızlı uzuyor......

Ama biz 3. Ayda mamaya geçmek zorunda kaldık çünkü oğlum özel hastanede çoktan biberona alışmıştı yogun bakimda 1 ay a yakin kaldi memeyi asla tutmadı emmedi benim ameliyatm çok ağır geçti sıkıntı üzüntü stres süt kesildi bebekte emmeyince ..
Biberonu hep ben verdim ama zor durumda kalmadıkça kimseye verdirmedim çok şükür aramızda inanılmaz bir bağ var :)
Bunalari size niye yazıyorum kızlar..
Diyete 2 ay oldu başladım 8 kilo verdim..
Kiloyu kafaniza takmayın şimdi diyorum ki keşke emebilseydi bebeğim de tek sorunum kilo olsaydı..
Sizde vereceksiniz elinizdeki bu güzel imkanı ıyi değerlendirin olur mu
Bol bol anne sütü alsın..
Ben çok denedim yeniden sağdım ağlayarak bir kaç damla geldi hala geliyor ama bebek çekmeyince devami gelmiyor oğlum oyun oynuyor gülüyor ama tutup emmez 20 gün zorla emdi biraz erken doğmasından refleksi gelişmediği için biraz hastanede biberona alıştığı için...
Size tavsiyem önceliğiniz emzirmek 2. Planiniz kilo vermek olsun....

Senin bebeğinin nasibi o kadarmış demek ki..üzülme
Kilo sende de bişey kalmamış, aynı kilodayız ve hedfler de aynı nerdeyse..sütümüz öncelikli tamam ama insan gerçekten kendini çok kötü hissediyor bu ekstralarla

Biliyorum kuzum ama inan emzirememek daha kötü ki hayalim buydu

Günaydın kızlar
Aç karnına limonlu ılık suyumu içtim

Kahvaltı
1 yumurta
4 kaşık baharatlı zyağlı lor yeşillik 2 adet zeytin
1 dilim ekmek

Ara
2 ceviz
1 hurma
2 kuru kayısı

Diğer menüleri yedikçe yazarım herkese güzel günler dilerimm,:))

Öğle 1 kepçe çorba
1 dilim ekmek 8 kaşık közlenmiş patlıcan ve biber bol yoğurtla

diyete başlamak diuet yapmanın en zor kısmı herhalde. cumadan beri başlamaya çalışoyorum. benimki diyete niyet sadece. ama artık tak etti. yarın başlıyorum. ilk haftayı düzenli yapsam gerisi gelir zaten diye düşünüyorum.

Katılıyorum sana canım başladıktan sonra yavaş yavaş düzen oturuyo zaten

İkindi ara
1 elma

Akşam
1 kepçe çorba
1 dilim ekmek
İzmir köfte vardı 3 köfte 4 küçük patates
Az yağlı salata

Son ara 1 bardak tarçınlı süt içerim

Sabah
7 zeytin bir silim peynir 2 dişim tereyağlı ballı ekmek domates salatalık
Öğlen
1 kase yoğurt 1 dişim ekmek
Akşam
Az patates kızartması 3 karnıbahar 3 köfte
Çay içerken bir avuç çekirdek Yedim
Bugün kızımla 1 saat yürüdüm
2,5 lt su içtim

Günaydın Kızlar protein diyeti bitti ama tartıma güvenmediğim için bilemiyorum kaç kilo verdiğimi bugün eski düzenime döndüm kahvaltımı yaptım içilsin bakalım sular bol hareket olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…