Olabilir aslında bense haşlayıp yumurta sür un bira tuzu karıştırıp karnabaharları karıştırıp fırında pişiriyodum
Senin bebeğinin nasibi o kadarmış demek ki..üzülmeKizlar hepinize bol bol kilo vermeler diliyorum..
Eğer hepiniz emziriyorsaniz sukredin ve gerçekten bırakma zamanı gelmeden emzirmeyi bırakmayın....
Ben prematüre annesiyim bebeğim 20 gün falan zar zor emdi..
Sonrası pompa 2 ay ve üzüntüden süt azaldı pompa da belli bi yere kadar çekebiliyor devami yok ve süt azaldığı için üzüldüm tamamen kesildi bebeğim 7 aylık olacak düzeltilmiş'te 6 aylık olacak..
Şuan çok şükür çok çok iyi nöroloji doktorumuz zamanında doğan bebeklerden bile erken çoğu şeyi kavradığını söylüyor.
4 buçuk aylık(duzeltilmis) destekli oturdu yatirmamiza rağmen doğrulup yeniden oturdu :) çocuk doktorumuz kendini hazır hissediyor destekli otursun dedi
Şimdi çoğu zaman desteksiz oturuyor..
Konuşmaya çalışıyor..
Örümceginde yürüyor kanepelere tutunup dik duruyor desteksiz boyu hızlı uzuyor......
Ama biz 3. Ayda mamaya geçmek zorunda kaldık çünkü oğlum özel hastanede çoktan biberona alışmıştı yogun bakimda 1 ay a yakin kaldi memeyi asla tutmadı emmedi benim ameliyatm çok ağır geçti sıkıntı üzüntü stres süt kesildi bebekte emmeyince..
Biberonu hep ben verdim ama zor durumda kalmadıkça kimseye verdirmedim çok şükür aramızda inanılmaz bir bağ var :)
Bunalari size niye yazıyorum kızlar..
Diyete 2 ay oldu başladım 8 kilo verdim..
Kiloyu kafaniza takmayın şimdi diyorum ki keşke emebilseydi bebeğim de tek sorunum kilo olsaydı..
Sizde vereceksiniz elinizdeki bu güzel imkanı ıyi değerlendirin olur mu
Bol bol anne sütü alsın..
Ben çok denedim yeniden sağdım ağlayarak bir kaç damla geldi hala geliyor ama bebek çekmeyince devami gelmiyor oğlum oyun oynuyor gülüyor ama tutup emmez 20 gün zorla emdi biraz erken doğmasından refleksi gelişmediği için biraz hastanede biberona alıştığı için...
Size tavsiyem önceliğiniz emzirmek 2. Planiniz kilo vermek olsun....
Senin bebeğinin nasibi o kadarmış demek ki..üzülme
Kilo sende de bişey kalmamış, aynı kilodayız ve hedfler de aynı nerdeyse..sütümüz öncelikli tamam ama insan gerçekten kendini çok kötü hissediyor bu ekstralarla
Canınız sağolsunBiliyorum kuzum ama inan emzirememek daha kötü ki hayalim buydu
Katılıyorum sana canım başladıktan sonra yavaş yavaş düzen oturuyo zatendiyete başlamak diuet yapmanın en zor kısmı herhalde. cumadan beri başlamaya çalışoyorum. benimki diyete niyet sadece. ama artık tak etti. yarın başlıyorum. ilk haftayı düzenli yapsam gerisi gelir zaten diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?