Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gunaydin hanimlar son 3-4 gundur berbaaaat beslendim artik kendime gelmem gerek
Kahvlatim
2 dilim ekmek malesef beyaz vardi evde :/
2 yumurtayla peynirli omlet
Cok az visne receli

Günaydın Kızlar protein diyeti bitti ama tartıma güvenmediğim için bilemiyorum kaç kilo verdiğimi bugün eski düzenime döndüm kahvaltımı yaptım içilsin bakalım sular bol hareket olsun
Hemen tartını değiştir ki moralin bozulmasın canım yaza kadar 10 kilo dedik bu hafta liste günceliyeceksin dimi

Benimde sabah aynı bir saat yürüdüm
Öğlen bir kase çorba içtim
Akşam sarma var ama salata yaparım kendime bolbol yerim yarın tartı günü aç yatmam lazım bu hafta adettim doğru çıkmaya bilir kilom

Hemen tartını değiştir ki moralin bozulmasın canım yaza kadar 10 kilo dedik bu hafta liste günceliyeceksin dimi
Haklısın canım moral bozmak yok bi fazla çıkıyo bi az anlamadım yarın sabah 5 litreli damacana yöntemi ile tartılıcam bakalım işe yarayacakmı listeyi yapıcam bu arada bu hafta listesiz olmuyo yarışmak lazım

Menümü de vereyim
Sabah 2 dilim tb ekmeği
2 dilim süsme peynir
2 inçe dilim salam
Ara 2 hurma
Öğle 50 gr et kavurma 2 kaşık pilav 1 kepçe mercimek çorba salata
Ara 5-6 çiğ fındık
Akşam 1 tabak pırasa yemeği
1 tabak etli taze fasülye +salata
Ara kaç gündür tatlı bişey yemiyordum ne güzel kızımla puding yapmıştık yarım kase Yedim maalesef

Günaydın bayanlar. Kilo bildirimi yapayim netim yok tekrar yapamam. Neden oldu hunu anlamadigim sekilde bu hafta 73.2 geldim. Birkac gundur baya dikkat etmeme ragmen hergun hala alimdayim. Neyse bir noktada veririm yine.

Günaydın hayırlı cumalar herkese kızlar ben annemdeki dijital tartı yok eski tattılardan var o yüzden pazar sabahı tartılıp bildirim yaparım inş herkes bol bol eksilerdedir

Şimdilik iyi gidiyor çok şükür 21 gün tatlı ve türevleri için yemiycem sonuç inş güzel olucak
Canım kilona fark etmese bile ruhuna bedenine çok iyi gelecek Şeker beyini uyuşturuyor resmen

Nasıl oluyor bu damacana yöntemi canım

Günaydın bayanlar. Kilo bildirimi yapayim netim yok tekrar yapamam. Neden oldu hunu anlamadigim sekilde bu hafta 73.2 geldim. Birkac gundur baya dikkat etmeme ragmen hergun hala alimdayim. Neyse bir noktada veririm yine.
Suyu mu az içiyorsun acaba tuzlu birşeyler mi yedin

Gunaydin kizlar
Gecen hafta 73.7
Bu hafta 72.5
Fark 1200 gr
Sanirim odem attim ama olsun yinede iyi
Ooooo maşallah diyelim de nazar değmesin
Çok iyisin aynı hızla devam
Gecen hafta 59.4
Bu hafta 59.5
Fark + 100gr
Malesef dunyalari yedim :/
o kadar+100 bence çokta önemli değil bu hafta toparlayı. Bol eksilere düşersin sen

Millet naber..
3haftadir yoktum. Tez yazmam gerekiyor baya sinir kupuyum. Yememden kismiyorum artik.. diyeti falan biraktim. Sadece kilomu korumaya yonelik biraz ddikkat ediyorum. Yani ne veriyim ne aliyim derdindeyim.. bazen 62.5lari goruyorum bazen 64.5 lari yani.. almissan yemiyorum 1gun falan.. oyle iste..
Su tezi yazana kadar boyle gidicem sanirim. Kucucuk cocuga bagirmalara kizmalara basladim. Bi de yememden kisarsam iyce deliririm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…