Hemen tartını değiştir ki moralin bozulmasın canım yaza kadar 10 kilo dedik bu hafta liste günceliyeceksin dimiGünaydın Kızlar protein diyeti bitti ama tartıma güvenmediğim için bilemiyorum kaç kilo verdiğimi bugün eski düzenime döndüm kahvaltımı yaptım içilsin bakalım sular bol hareket olsun
Süpersin yaaa aferin gitsin kilolar gelsin hediyeler :))Günaydın kızlar kahvaltım standart kahvaltı yapıldı herkese güzel günler dilerimm
Şimdilik iyi gidiyor çok şükür 21 gün tatlı ve türevleri için yemiycem sonuç inş güzel olucakSüpersin yaaa aferin gitsin kilolar gelsin hediyeler :))
sağol canım. bu yazı çok hüzel geçirnek istiyorum.tammuza kadar hedef 15 kilo.cımaları yazatım bende kilomuKatılıyorum sana canım başladıktan sonra yavaş yavaş düzen oturuyo zaten
Yaza fit fit olalım istediğimiz kıyafetleri giyelim fit anneler olalımsağol canım. bu yazı çok hüzel geçirnek istiyorum.tammuza kadar hedef 15 kilo.cımaları yazatım bende kilomu
Haklısın canım moral bozmak yok bi fazla çıkıyo bi az anlamadım yarın sabah 5 litreli damacana yöntemi ile tartılıcam bakalım işe yarayacakmı listeyi yapıcam bu arada bu hafta listesiz olmuyo yarışmak lazımHemen tartını değiştir ki moralin bozulmasın canım yaza kadar 10 kilo dedik bu hafta liste günceliyeceksin dimi
Vaovvv süpersin canım tebrik ederimGunaydin kizlar
Gecen hafta 73.7
Bu hafta 72.5
Fark 1200 gr
Sanirim odem attim ama olsun yinede iyi
Teskkur ederim canim henuz aldigimi veriyorum maalesefVaovvv süpersin canım tebrik ederim
Canım kilona fark etmese bile ruhuna bedenine çok iyi gelecek Şeker beyini uyuşturuyor resmenŞimdilik iyi gidiyor çok şükür 21 gün tatlı ve türevleri için yemiycem sonuç inş güzel olucak
Nasıl oluyor bu damacana yöntemi canımHaklısın canım moral bozmak yok bi fazla çıkıyo bi az anlamadım yarın sabah 5 litreli damacana yöntemi ile tartılıcam bakalım işe yarayacakmı listeyi yapıcam bu arada bu hafta listesiz olmuyo yarışmak lazım
Suyu mu az içiyorsun acaba tuzlu birşeyler mi yedinGünaydın bayanlar. Kilo bildirimi yapayim netim yok tekrar yapamam. Neden oldu hunu anlamadigim sekilde bu hafta 73.2 geldim. Birkac gundur baya dikkat etmeme ragmen hergun hala alimdayim. Neyse bir noktada veririm yine.
Ooooo maşallah diyelim de nazar değmesinGunaydin kizlar
Gecen hafta 73.7
Bu hafta 72.5
Fark 1200 gr
Sanirim odem attim ama olsun yinede iyi
o kadar+100 bence çokta önemli değil bu hafta toparlayı. Bol eksilere düşersin senGecen hafta 59.4
Bu hafta 59.5
Fark + 100gr
Malesef dunyalari yedim :/
Tebrikler canım darısı başıma inş bende 6 lu rakamları görürümBu hafta 69,70
Geçen hafta 70
-300
Şükür ucundaysa olsa 6 gördüm
Bende tebrik edetim canim bende birgun gorurum insallah bu 6li rakamlariBu hafta 69,70
Geçen hafta 70
-300
Şükür ucundaysa olsa 6 gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?