Spor yapamadım yeni yeni evde birkaç hareket yapmaya çalışıyorum basen ve göbeğimin toparlanmaya ihtiyacı varHarikasiniz tebrikler :)
Darisi hepimizin basina
Spor yaptiniz mi yoksa sadece yediklerinize dikkat ederek mi verdiniz
canım sabah kalkınca sıfırla ve başla diyetine yaza kadar on kilo verecezKızlar 79 olmuśum biri beni durdursun
Canim dizim problemli o yuzden dikkatli secimler yapiyorum. Ikinci dogumdan sonra boyle oldu doktora gostersem iyi olacak . Aslinda bugun bir video buldum superdi zor ama duzenli yapsak baya guzel toparlar ama sıçraması atlaması boldu. Bana uymadı yaniebruliki canım o bile fayda yapar su jillian varsa o baya etkili yaşanır ayda bile baya fark yapıyor
Hosgeldin diyecegim. Ama boyun kac? Su soyledigin kilolar saka yapiyorsun gibi. Vki 23 un uzerinde olan arkadaslarim burada zayiflamak icin caba sarf ediyor.Merhaba kızlar, 52,5 kiloyla da ben katılıyorum aranıza. Hedef 49. Boncuğum 10 aylık ve meme harici hiçbişey yiyip içmez:/ bakalım nasıl gidecek fazlalıklar
156 boyum ama inan 2 kilo 5 kilo ederinde benim boyumda..idela kilom da 49 zaten..doğumdan beri ben de 25 kilo vermişimdir yaklaşık ama son kalanları vermek daha zor. Burda toplulukla daha rahat motive olurum diye katılmak istedim bi umutHosgeldin diyecegim. Ama boyun kac? Su soyledigin kilolar saka yapiyorsun gibi. Vki 23 un uzerinde olan arkadaslarim burada zayiflamak icin caba sarf ediyor.
Canim vki 21 senin. Sen zaten cok cok cok once gelmissin ideal kilona. Suan vermeye calistigin idealden fazlasi. Kusura bakma ben biraz duz konusurum ama verecegini fazla fazla vermissin.156 boyum ama inan 2 kilo 5 kilo ederinde benim boyumda..idela kilom da 49 zaten..doğumdan beri ben de 25 kilo vermişimdir yaklaşık ama son kalanları vermek daha zor. Burda toplulukla daha rahat motive olurum diye katılmak istedim bi umut
Yok sıkıntı değil:) düz konuşman ama..grçekten şu an fazla olan 3 kilom bana göre 10 kilo ederinde..hamilelik öncesi hiçbir pantolon,kazağımı kullanamıyorum:/ yani idealime ulaşamadım.Canim vki 21 senin. Sen zaten cok cok cok once gelmissin ideal kilona. Suan vermeye calistigin idealden fazlasi. Kusura bakma ben biraz duz konusurum ama verecegini fazla fazla vermissin.
Bence aksatma git göster sonrasında başka problemlere neden olur hiç yapamamaktan iyidirCanim dizim problemli o yuzden dikkatli secimler yapiyorum. Ikinci dogumdan sonra boyle oldu doktora gostersem iyi olacak . Aslinda bugun bir video buldum superdi zor ama duzenli yapsak baya guzel toparlar ama sıçraması atlaması boldu. Bana uymadı yani
En zor kısmı önceden kalma olmaları cuma günü tartı günüslm kızlar bende yeni üye oldum size kagılmak istiyorum. boyum 1.75 kilo 83. yavrum 11 aylık oldu. aslında ben 83 le hamile kaldım dopumdan sonra hamilelikte aldığım hepsi gitti . ama tabi öncekiler duruyor. hedefim 63. yarın başlıyorum diyets bende
Herkese günaydınGünaydın hayırlı cumalar kızlar
Geçen hafta 78.3
Bu hafta 77.9
Fark - 400 gr
Çok düzenli olamasamda sonuç güzel 77 leride ucundan olsa gördüm çok şükür
Herkese günaydın
geçen hafta 81.4
Bu hafta 80.9
fark -500 gram
Beni çok tatmin etmedi. Çünkü bebeğim çok gazlı ve o yüzden hiç kendimle ilgilenemedim. Gaz yapan yiyecekleri zaten yemiyorum süt ve süt ürünleri de gaz yapmaya başladı onları da tüketemiyorum geriye çoğu karbonhidratlı yiyecekler Kaldı o yüzden bol bol ekmek hamurişi. Bu iş böyle olmaz ama biraz idare edeceğim. Çünkü bebeğim çok kıvranıyor eğer dikkat etmezsen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?