Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam arkadaşlar
Geçen hafta 80.9
Bu hafta 80.4
Fark -500
Galiba her hafta 500 gidecek. Gitsin de nasıl giderse gitsin. Bu hafta inşallah 7 li rakamlara geçerim. Hiç 80 olmamıştım. Çok garip geliyor

Tebrikler canım darısı başıma inş bende 6 lu rakamları görürüm
Sağolasın canım En yakın zamanda ulaşacağına inanıyorum Haziran’ı düşün eşinle iddası yı düşünmen senin ulaşmanı daha kolaylaştıracak
Bende tebrik edetim canim bende birgun gorurum insallah bu 6li rakamlari
Canım ben akşamları kaçırıyorum biraz onlara dikkat etmeye çalışıyorum onun geri dönüşü bende galiba. Darısı en yakında başına canım

Kızlar benim minnosum 2 buçuk aylık. 80ile doguma gittim . Şimdi 66.7 kiloyum sizce nasıl.
Bi r de bu arada yeni doğum yapanlar spora dikkat. Ben kemiklerin gucsuz ve yipranmis oldgunu hesaba katmadan yorucu spor yaptım 2 haftadır bel fıtığından yatıyorum resmen. Ama n dikkat

Baya kilo vermişsin zaten ilk üç ay zaten vücûd ancak kendini topluyor. Yeni Doğum yapıp spor yapabilmen bile mucize ben hala karnımı zorluya mıyorum

Canım benim harika kilo vermişsin. Ben de doğum yapalı 2.5 ay oldu ama sadece 5 kilo verdim. Zaten o da bebek 3 kiloydu sen düşün yani

Canım benim harika kilo vermişsin. Ben de doğum yapalı 2.5 ay oldu ama sadece 5 kilo verdim. Zaten o da bebek 3 kiloydu sen düşün yani
Ayy sahi mi iyi ya. Ama sukur ki artık kıyafetlerime hamileyken ki gibi yabancı değilim. Sen kacla gittin kacsin

Baya kilo vermişsin zaten ilk üç ay zaten vücûd ancak kendini topluyor. Yeni Doğum yapıp spor yapabilmen bile mucize ben hala karnımı zorluya mıyorum
Ben sezeryan sonrası normal doğum yaptım . Sezeryan dan sonra vucudumun mahrumiyet ini bu doğumda giderdim ama sanırım fazla yuklenmisim. Koşu bandında sakatladim resmen kendimi

selam hamilelikte kac kilo aldiniz onu merak ettim epeyyy kilo gitmis maşallah.
benim bebegim 24 günlük ben 59 kiloyum
67 kilo gibi gittim doguma ..
51 kiloda hamile oldum asermelerde 50 kilo idim
susn diyet yapmiyorum bebegim cok kucuk inşallah ilerki zamanlarda bende buraya katılacağım ..

Ara
2 incir 2 kuru kaysi
2 lokum :/

Aksam
5 kasil bulgur pilavi
1 tabak bamya yemegi

Ara 6 badem

Ben diyet yapiodim hedefim 59 idi. 58 küsür iken Hamiş oldgmü öğrendim. Sonra zaten yedim dé yedım . Bi de doğumdan gelince tartilmadim 75 falan imdr. Bebek de 3000 bile değil dı zaten .

Boyun kaç canım. Valla ben elimi çabuk tutayim dedim . İlk oğlumda 6 aylık olmasını bekledim ama gerek yok.. zaten bu tek ekmek ve tatlıdan uzak durmaya calisorm o da tatlı ya pek engel olamiom zaten . Hamur işin ı kes. Sen de basla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…