Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
boyum 1 53
kilom 53 kilolardaydim 55 buçuk kiloya ciktim ve diyetle 51 oldum hamile kaldim hedefim 50 kilo idi bulantılarda 50 kilo oldum ..
suan tek sorunum süt uretmek iki gecedir mamaya basladim gun boyu emziriyorum ve gece doymuyor emzik gibi surekli memem agzinda
dun gece ilk defa msma verdim 3 saat uyudu kuzum
suanda uyuyor mama verdim ,sutum gogsumu sikinca cikiyor şöyle likir likir sut uretemedim neyapacagimi bilmiyorum bugun incir havuç kürü yaptim birazda uyusam geceye sut olsa ..
hamur isi yemrmrm lazim biliyorum inşallah uyarim
suan dereotu ,kivircik, corba türü yiyorum su içiyorum kombosto ..
korkuyorum mamaya alisir beni birakir diye
inşallah sutum artarda gecede vermem mamayi

Ben mama vermiorum ama ara ara benim de sutum etkilenio gibi bol su icelm umarım faydası olur senin yaptıkları nin da. Çok zor da kalirsan mâma değil de eczaneden galactago Die bitkisel bi damla var onu kulllan

Ben mama vermiorum ama ara ara benim de sutum etkilenio gibi bol su icelm umarım faydası olur senin yaptıkları nin da. Çok zor da kalirsan mâma değil de eczaneden galactago Die bitkisel bi damla var onu kulllan
o ne icin canım benim sut artirmak icinmi yoksa

Günaydın herkese hepimiz için güzel bir hafta olur inşallah
Hafta sonu benim dağınık ve saçma ve düzensiz geçti hafta içi toparlayacağım
Bu hafta spora da başlıyorum hafta en az 3 gün hedef koydum
pentagram42 listeyi güncelleyerek misin canım en azından hedefimiz olsun

Kahvlatim
2 dilim tb ekmegi
2 yumurta
Cok az kasar peynir
Visne receli

Gecen hafta artidaydim bu cuma icin hedefim 58.9kg
Sporsuz biraz zor ama kendimi zorlucam

Az almissn ama az da vermişsin. Süt olsun Die yemeler kilo aldirio ınsana
Süt olsun diye yemiyorum aslında. İştahımı durduramıyorum. Hamileyken iştahım çok azdı. Yemeyi bile unutuyordum. Yoğurda aşerdim resmen. Yat kalk yoğurt yiyordum çok ilginç. Şimdi tatlıdan alamıyorum kendimi. Muhtemelen sezeryanla doğum yaptım. Kan değerlerim çok düştü. Böyle şekere acıkmışım gibi yiyorum

aman dikkat en tehlikelisi .. basen ler hep şekerden sisio. Elinin altından kaldır şekerleri. Ben d é hurma k.uzum Vs. Var onlar ı bile kontrolsüz yerim ınsn tatlı konusunda hakim olamio kendine

Kahvaltı
2 tk kor 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin yeşillik
1 d ekmek 1 yk ba

Ara
1 sade kahve

slm kızlar. güncel kilo hala 83. sıfırdan tekrar başladım. eşim bir tatil ayarlamış.temmuza kadar 65 hedef koydum kendime. diyet için çok kasmıycam. ne varsa azar azar yiycem. asıl spora yönelicem. ama pasif spor. ayağa kola bağlanan ağırlıklardan aldım. gün içinde normal işlerimi yaparken ekstra efor sarfetmek için. birde akıllı saatlerden aldım adım hedefimi gerçekleştirmek için. bosu topum vardı onu çıkardım az az mekik çekmeye başlıycam. yediklerimden 500 kıssam aktiviteden 500 arttırsam haftada bir kilo yapıyor zaten. bana yeter. allah bereket versin.

Haftada bir kilo çok iyi inşallah ulaşırsın hedefine kız ak önemli sporda yardımcın olur hem toparlanmak için mecburuz aslında

Ogle
6 kasik bulgur pilavi
1 kase bamya yemegi

Ara 8 badem
1 incir, 2 kuru kaysi

Akşam
1 kase çorba salata akşam misafirliğe gittik 3 tuzlu kurabiye yedim birde yarım nar eve gelince soda içtim üstüne

Sabah 2 haşlanmış yumurta 2 kaşık basma peynir yarım krep 1 domates 1 salatalık 10 yeşil zeytin 1 kase şekersiz çay

Sabah
2 dilim tb ekmegi
1.5 yumurta
2 tatli kasigi kasar peynir
Cok az recel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…