boyum 1 53Boyun kaç canım. Valla ben elimi çabuk tutayim dedim . İlk oğlumda 6 aylık olmasını bekledim ama gerek yok.. zaten bu tek ekmek ve tatlıdan uzak durmaya calisorm o da tatlı ya pek engel olamiom zaten . Hamur işin ı kes. Sen de basla
Ben mama vermiorum ama ara ara benim de sutum etkilenio gibi bol su icelm umarım faydası olur senin yaptıkları nin da. Çok zor da kalirsan mâma değil de eczaneden galactago Die bitkisel bi damla var onu kulllanboyum 1 53
kilom 53 kilolardaydim 55 buçuk kiloya ciktim ve diyetle 51 oldum hamile kaldim hedefim 50 kilo idi bulantılarda 50 kilo oldum ..
suan tek sorunum süt uretmek iki gecedir mamaya basladim gun boyu emziriyorum ve gece doymuyor emzik gibi surekli memem agzinda
dun gece ilk defa msma verdim 3 saat uyudu kuzum
suanda uyuyor mama verdim ,sutum gogsumu sikinca cikiyor şöyle likir likir sut uretemedim neyapacagimi bilmiyorum bugun incir havuç kürü yaptim birazda uyusam geceye sut olsa ..
hamur isi yemrmrm lazim biliyorum inşallah uyarim
suan dereotu ,kivircik, corba türü yiyorum su içiyorum kombosto ..
korkuyorum mamaya alisir beni birakir diye
inşallah sutum artarda gecede vermem mamayi
o ne icin canım benim sut artirmak icinmi yoksaBen mama vermiorum ama ara ara benim de sutum etkilenio gibi bol su icelm umarım faydası olur senin yaptıkları nin da. Çok zor da kalirsan mâma değil de eczaneden galactago Die bitkisel bi damla var onu kulllan
Evet benim ilk oğlum sezeryan di süt um azdı o çok fayda etmişti. Bu normal dogum henüz almadim ama iyi gelioo ne icin canım benim sut artirmak icinmi yoksa
85 kiloyla gittim 80 kiloyum şimdi. 76 kiloyla hamile kalmıştim.Ayy sahi mi iyi ya. Ama sukur ki artık kıyafetlerime hamileyken ki gibi yabancı değilim. Sen kacla gittin kacsin
Az almissn ama az da vermişsin. Süt olsun Die yemeler kilo aldirio ınsana85 kiloyla gittim 80 kiloyum şimdi. 76 kiloyla hamile kalmıştim.
Süt olsun diye yemiyorum aslında. İştahımı durduramıyorum. Hamileyken iştahım çok azdı. Yemeyi bile unutuyordum. Yoğurda aşerdim resmen. Yat kalk yoğurt yiyordum çok ilginç. Şimdi tatlıdan alamıyorum kendimi. Muhtemelen sezeryanla doğum yaptım. Kan değerlerim çok düştü. Böyle şekere acıkmışım gibi yiyorumAz almissn ama az da vermişsin. Süt olsun Die yemeler kilo aldirio ınsana
aman dikkat en tehlikelisi .. basen ler hep şekerden sisio. Elinin altından kaldır şekerleri. Ben d é hurma k.uzum Vs. Var onlar ı bile kontrolsüz yerim ınsn tatlı konusunda hakim olamio kendineSüt olsun diye yemiyorum aslında. İştahımı durduramıyorum. Hamileyken iştahım çok azdı. Yemeyi bile unutuyordum. Yoğurda aşerdim resmen. Yat kalk yoğurt yiyordum çok ilginç. Şimdi tatlıdan alamıyorum kendimi. Muhtemelen sezeryanla doğum yaptım. Kan değerlerim çok düştü. Böyle şekere acıkmışım gibi yiyorum
Haftada bir kilo çok iyi inşallah ulaşırsın hedefine kız ak önemli sporda yardımcın olur hem toparlanmak için mecburuz aslındaslm kızlar. güncel kilo hala 83. sıfırdan tekrar başladım. eşim bir tatil ayarlamış.temmuza kadar 65 hedef koydum kendime. diyet için çok kasmıycam. ne varsa azar azar yiycem. asıl spora yönelicem. ama pasif spor. ayağa kola bağlanan ağırlıklardan aldım. gün içinde normal işlerimi yaparken ekstra efor sarfetmek için. birde akıllı saatlerden aldım adım hedefimi gerçekleştirmek için. bosu topum vardı onu çıkardım az az mekik çekmeye başlıycam. yediklerimden 500 kıssam aktiviteden 500 arttırsam haftada bir kilo yapıyor zaten. bana yeter. allah bereket versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?