Yaş 28
Boy 1.62
Kilo 91
Hedef 70
olur bende deneteyim yaza kadar sıkı tutmam gerek 60 görmek için beni etiketler misinKatılıyorum kural de iyelik ama günlük menüdeki hataları herkes soyluyo yorum yapıyor öneri veriyor baya faydası olucak gibi bizim gruba gelebilirsin istersen ciddi anlamda zevkli güzel ve faydalı baya da aktif katılım oluyo
İns canım kurtulalım artık şu kilolardanHoşgeldin hemen hemen aynıyız benim de 2 yaşında bi kızım 3 aylık bi oğlum var 95 dim karabugday yiyerek dört kilo verdim gerisi duruyo birbirimize destek olalım
Ne zaman başladın diyeteHoşgeldin hemen hemen aynıyız benim de 2 yaşında bi kızım 3 aylık bi oğlum var 95 dim karabugday yiyerek dört kilo verdim gerisi duruyo birbirimize destek olalım
bir ay oldu başladım 4 kilo verdim sonra bıraktımNe zaman başladın diyete
Bende başlıyorum devamı gelmiyorbir ay oldu başladım 4 kilo verdim sonra bıraktım
Bende başlıyorum devamı gelmiyor
Aynen öyleİstikrarlı olsak zaten kilomu kalır çabuk pes ediyoruz
Aynen öyle
Bende indirdim küçük kizimdan fırsat buldukça büyük kızımla beraber yapiyozBaşlayalım inşaallah gerisi gelir leslie indirdim telefona onu yapmaya çalışıyorum acayip ter attırıyor beş dakikada pilim bitiyor
Ilk sayfadaki bilgileri yaz canim boy kilo bebegin kac aylik hedef kilo vs pentagram ekler listeye seniKizlar katilabilir miyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?