Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kahvaltim
Bir kase granola sutle

Ara 12 badem

Ogle
Bir tabak sulu patatesli kofte ve bir kanat

Bugün sütlü tatlı ve kuruyemiş çok yedim kendime hakim olabilmek için aranıza katılmak istiyorum yazıcam diye kendimi tutarım

olur bende deneteyim yaza kadar sıkı tutmam gerek 60 görmek için beni etiketler misin

2 kızım var biri 3 buçuk diğeri 5 aylık emziriyorum boyum 1,60 kilom 95 diye biliyorum yarın tekrar tartılır yazarım

Hoşgeldin hemen hemen aynıyız benim de 2 yaşında bi kızım 3 aylık bi oğlum var 95 dim karabugday yiyerek dört kilo verdim gerisi duruyo birbirimize destek olalım

Hoşgeldin hemen hemen aynıyız benim de 2 yaşında bi kızım 3 aylık bi oğlum var 95 dim karabugday yiyerek dört kilo verdim gerisi duruyo birbirimize destek olalım
İns canım kurtulalım artık şu kilolardan

Ne zaman başladın diyete

Başlayalım inşaallah gerisi gelir leslie indirdim telefona onu yapmaya çalışıyorum acayip ter attırıyor beş dakikada pilim bitiyor
Bende indirdim küçük kizimdan fırsat buldukça büyük kızımla beraber yapiyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…