Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende yazayım ama ben bugün pığaca ya dayanamadım
Sabah rezene cayı bi kupa
11 de kahvaltı iki tane ev yapımı poğaca 5 zeytin
13 de ara bi kupa tarçınlı süt bi tane poğaca bi tane tuzlu kurabiye
17 de 30 dakika leslie su 2 litre bugün hiiiç olmadı kendimi durduramadım

Hahah bendensin :) bugun sabah esime pogaca yaptim seviyo diyo ama bende yedim malesef :/

Selamlar hayırlı akşamlar kızlar dün gezmelerdeydim bugün temizlik yaptım büyük kızım rahatsız biraz ama diyete devam e yarın başlıyormuyuz şimdi 21 gün şekersize G guziss35 sen liste mi yapsan acaba kaç kişi olduk ben biraz araştırdım günlük hazır menüler var evde olanlarla başlıyım diyorum atabilirsem atayım buraya

Bende menümü vereyim
Sabah 2 dilim tb ekmeği biberli omlet 4 sucuk yeşillik 1 dilim süzme peynir
Ara 1 kuru kayısı
Akşam 1 tabak kabuska 1 tabak pırasa yemeği salata
Son ara küçük bi kase az yağlı patlamış mısır 4 çilek
Su 3 litre olmuştır bugün
Spor da kızların uyumasını bekliyorum eşim erken gelirse belki yürüyüşe çıkarım

Akşam da listeyi yaparım inşallah yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza listeye eklerim bugün ama istikrar şart

Bu 1.gün

Eklentiler

• B8186897-1BCD-425A-B767-B089A4DD66D1.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 31
Menüm
Sabah bir haşlanmış yumurta
2 yk lor yeşillik ve sade cay 3 bardak
Ara sade Türk kahvesi
Saat 3 gibi misafirliğe gitmiştik
Kuru dolma vardı 3 tane Yedim gelen hiçbir ünlü Gıdayı yemedim direndim
Akşam 6 gibi bir kase karalahana sarması ve bir kuru kayısı yedim
2, lt su içmişimdir . Bugün hareket edemedim baya sağanak vardı yoksa sabah yürüyüşe çıkarım diyordum.

Evet ekmek ve meyve var en azından ihtiyacı karşılar gibi bende rafine şekeri bırakmak istiyorum tatlı bile yapmıyorum evde o yüzdenden listede ufak değişikler yapıp yarın başlıycam bakalım inşallah sonunu getirebilirim

Günaydınlar kızlar başlasın bakalım şekersiz21gün herşeyi evden getirdim kurumda hamburger vermış iyiki getirmişim evden
Bende basladim insallah seker orucuna 72.7 ile hayirlisi bakalim

Bire bismillah deyip başlayalım bakalım akalım hayırlısı ile liste işini becerebilir miyim bilmiyorum bakayım bi

Şekersiz 1.gün 77.4 ile başladım
2 porsiyon meyve 2 dilim ekmek hakkımız var sanırım bana uyar dün spor salonu ile görüştüm nasipse ya bu akşam yine da haftaya ptesi başlıcam tam net değil haftada 4 gün hafta sonları kardiyoloji hafta içinde zumba pilates step var hangisine istersen katılabiliylruz ben 2 zumba 1 pilates 1 kardiyoloji mu yapsam bilmedim duruma göre bakıcam

Spor salonuna ayda 1 diyetisyene geliyormuş baya faydası olur inş

burda hep beraber getiririz canım neden olmasın çok düşlün olduğun birşey yoksa yaparsın G guziss35 Benide yaz listeye :)

. Spor şart zaten tek başına diyet yetmiyor en azından daha hızlı veriyor insan ve sıkılaşmaya faydası var pilatesi hafta da iki zımba yada diğerini iki yapsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…