Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pentagram42 canım ptesi şeker orucuna başlıcaksın ya bende başlayım diyorum diğer arkadaşlardan katılmak isterseniz baya güzel olur gün sonunda 1. 2. Gün bitti falan diye yazarız iyi olabilir diye düşünüyorum

Şekersiz oruç unda bildiğim kadarıyla 2 dilim ekmek 2 porsiyon meyve var Gazlı içecekler meyve suları pirinç makarna VS yok abur cubur hazır gıdalar yok ama yinede araştırırız

Merhabalar hayırlı cumalar
Geçen hafta 84.9
Bu hafta 84.7
Fark 200 gr
Mens dönemi etkileri sanırım hala devam ediyor

G guziss35 bana uyar canım biraz daha araştırayım 2 dilim ekmek ve meyve varsa pilav ve makarnayı yemiyorum zaten 3-4 gündür inşallah 21 gün devam ederim ve sonrasında da beslenme alışkanlığım oturur

nasıl. Anım bende sıkı bir gruba katılmak istiyorum aslında yaa nasıl çok mu katı kuralları mı var

G guziss35 pentagram42 ben şimdi yapıyorum yemiyorum forumdaki grubada etiketleyin balın isterseniz Bursa okursa bende katılırım tabii burası evimiz artık :)))

Bu hafta 68,6
Geçen hafta 69
Fark -400

Bugün kahvaltı. Biraz kaçtı keyif kaçık evde bir huursuzluk var galiba dışarı çıkıp dolaşmaya ihtiyacım var sürekli evde olunca insan bunalıyor galiba yürüyüşe çıksam yaz gelse de

nasıl. Anım bende sıkı bir gruba katılmak istiyorum aslında yaa nasıl çok mu katı kuralları mı var
Katılıyorum kural de iyelik ama günlük menüdeki hataları herkes soyluyo yorum yapıyor öneri veriyor baya faydası olucak gibi bizim gruba gelebilirsin istersen ciddi anlamda zevkli güzel ve faydalı baya da aktif katılım oluyo

Aslinda bende katilmayi dusundum banada bildirim geldi

Merhaba kizlar kilo verenleri tebrik ederim pentagram sizede gecmis olsun ben hastayim daha kotusu oglumda hasta yani durumumuz kotu bugun tartilmayi unuttum yarin bildirim yapayim olmaz mi

A
Ay bende dusunuyorum ama su hastaligim gecsinde insallah belki daha cok motive oluruz

Ben bu hafta da kilo bildirimi yapamıyorum. Haftaya temiz başlıyorum inşallah. Kilo verenleri tebrik ediyorum

Kizlar seker orucina bende dahil olmayi cok isterim. Ama calisinca en hizli pisirdigim yemege en azindan evdeki diger kisiler icin pilav makarna oluyor. Kendim 2 3 kasik falan yiyorum. Yoksa daha rahat katilabilirdim bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…