Tabiki isteyen herkes katılabilirşeker orucuna bende katılabilir miyim
nasıl. Anım bende sıkı bir gruba katılmak istiyorum aslında yaa nasıl çok mu katı kuralları mı varBurayı kolay kolay bırakmam canım grupta bi kişi daha var sanırım emziren soyledim emzirdiğim bi sorun yok denice bakalım
Benimde oğlum gündüzleri çok az emiyor ama geceleri fazla emiyor ilk oğlum boyle değildi 2 yaşına kadar az da olsa emer inşş
Canım en azından bundan sonra devam et kurtulursun 7 lerden ki motive olursun bahar hepimize iyi gelecek diye inanıyorumBir de habire birakip basladigim icin verdigim kiloyu tekrar vermeye calismak kendime verdigim en buyuk ceza
Katılıyorum kural de iyelik ama günlük menüdeki hataları herkes soyluyo yorum yapıyor öneri veriyor baya faydası olucak gibi bizim gruba gelebilirsin istersen ciddi anlamda zevkli güzel ve faydalı baya da aktif katılım oluyonasıl. Anım bende sıkı bir gruba katılmak istiyorum aslında yaa nasıl çok mu katı kuralları mı var
Katılıyorum kural de iyelik ama günlük menüdeki hataları herkes soyluyo yorum yapıyor öneri veriyor baya faydası olucak gibi bizim gruba gelebilirsin istersen ciddi anlamda zevkli güzel ve faydalı baya da aktif katılım oluyo
Ay bende dusunuyorum ama su hastaligim gecsinde insallah belki daha cok motive oluruzKatılıyorum kural de iyelik ama günlük menüdeki hataları herkes soyluyo yorum yapıyor öneri veriyor baya faydası olucak gibi bizim gruba gelebilirsin istersen ciddi anlamda zevkli güzel ve faydalı baya da aktif katılım oluyo
pentagram42 canım ptesi şeker orucuna başlıcaksın ya bende başlayım diyorum diğer arkadaşlardan katılmak isterseniz baya güzel olur gün sonunda 1. 2. Gün bitti falan diye yazarız iyi olabilir diye düşünüyorum
Şekersiz oruç unda bildiğim kadarıyla 2 dilim ekmek 2 porsiyon meyve var Gazlı içecekler meyve suları pirinç makarna VS yok abur cubur hazır gıdalar yok ama yinede araştırırız[/QUOTE
bende katilirim seker orucuna izniniz olursa
Ins canimCanım en azından bundan sonra devam et kurtulursun 7 lerden ki motive olursun bahar hepimize iyi gelecek diye inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?