Spor bu ara yapamıyorum çünkü eşim ctesiye bi sınava girecek akşamları ders çalışıyor pazar günü başlıca hatta spora yazılabilirim eşim diyo ctesiye kadar idare et haftaya çocuklar bende sen istediğin kadar spor yap dedi bakalım 13 kilo var canım Bakalım inş iddiayı kazanırımCanım benim evde leslie yada jillian yapabilirsin bende jillian yapamıyorum fırsat buldukça hiç yapmamaktan iyidir havalar da kötü dışarıda çıkamıyor insan yürüyüş yapsın o yüzden evde yapmak lazım . İddaa sonucunu düşün karşılığını alacaksın hedefe odaklan canım. Kaç kilo kaldı vermen gereken
hadi bakalım pazara kadar toplayıp sonra sporla beraber büyük ivme kazanırsın canım yeterki motivasyonu yüksek tut canımSpor bu ara yapamıyorum çünkü eşim ctesiye bi sınava girecek akşamları ders çalışıyor pazar günü başlıca hatta spora yazılabilirim eşim diyo ctesiye kadar idare et haftaya çocuklar bende sen istediğin kadar spor yap dedi bakalım 13 kilo var canım Bakalım inş iddiayı kazanırım
akşam patlamış mısır ve çikolatayı yemeseydin canımSelam kızlar
Kahvaltı
1 yumurta
5 zeytin
1 dilim hindi füme
1kk peunir
2 dilim ekmek
Yeşillik domates
Şekersiz çay
Ara 1 fincan rezene
1 küçük muz 8 çiğ badem
Öğle
1 kepçe mercimek çorbası
6 kaşık kıymalı bamya
1 dilim ekmek
5 kaşık yoğurt üzerine çörek otu attım
Ara 1 bardak sütlü kahve 2 kuru kayısı 1 hurma
Akşam salata 5 kaşık tavuk sote 4 - 5kaşık kadar patlıcan beğendi
Ara 1 bardak kefir
Az şey patlamış mısır bi avuç kadar de 1 küçük kare çikolata
2 litre su spor pazar günü başlıca iniş bugünü kapattım yatana kadar su içerim sadece
Salida superdi canim ama dun kacti. Pazar gunu olan dogum gunumu esim dun kutlayip sasirtmak istemis beni. Ama bugun kaldigim yerden devam bu sefer motivasyonumu kaybetmiyecegim iNsallahCanım nasıl bugün devam dini salı bitti bak
Keşke
akşam patlamış mısır ve çikolatayı yemeseydin canım
Aynen canım baya iyi oluyo bende en yakınında spor salonu gırdım ona bi alıcam yoksa eski gittiğim yere giderim spor için sporu olmuyo kesinsinliklr havalarda güzel olduğunda yuruyo yaparım sıkıldım artık şu kilodanHala tartılmadım ama spor salonundakiler zayıflamışsın dediler çok mutlu oldum pazartesi günleri bifite diyetisyen geliyormuş detaylı tartı yapıyormuş yağ ve kas oranı İçin bide orda tartılayım bakalım pazartesi günü
Bugün bifitte pilates günü yapanlar çok etkili olduğumu söylüyor eşimde evde bugün 1 saat bakarsa kızıma bende giderim pilatese G guziss35 eşler destek olursa süper oluyor
Doğum günü jestiymiş canımolsun şimdiden nice mutlu yıllaraSalida superdi canim ama dun kacti. Pazar gunu olan dogum gunumu esim dun kutlayip sasirtmak istemis beni. Ama bugun kaldigim yerden devam bu sefer motivasyonumu kaybetmiyecegim iNsallah
canım benim forumda dahil olduğum bir grup var istersen etiketleyin seni orda baya detay var. Şekersiz yaşamak aslında diyetle felan alakası yok sağlık için günümüzde şart artık hayatımızdan komple çıkarabils keşkeGünaydınlar dün yorgunluktan kızımı uyuturken uyuya kalmışım dünkü menüm
Sabah 2 dilim tb ekmeği 2 dilim süzme peynir 1 ceviz yeşillik
Ara sade kahve 3/1 parça meyve barı (şekersiz)
Öğle 1 kepçe mercimek çorba 100 gr et kavurma 1 dilim ekmek ayran
Ara 1 su bardağı süt 1 orta boy muz
Akşam 1 kepçe tarhana çorba 5 kaşık kıymalı patlıcan yemeği salata ayran+1 dilim tb ekmeği
Spor 50 dakika zumba 20 dakika bifit
Gelince çamaşır astım topladım Evi biraz toparladım kızımı uyuturken uyuya kalmışım ara yapmadım
Şimdide güzelce kahvaltımı yaptım çayımı içiyorum şekersiz 21 güne pazartesi başlamayı düşünüyorum detayları bilmiyorum araştırıcam
Hayırlı olsun canım kendini nasıl motive ediyorsan öyle devam et emzirmeleri kabul etmiyorlar diye biliyordum burayı bırakmayacaksın dimiKızlar ben bu arada 10.cuma grubu yarışmasına katıldım
Burayı kolay kolay bırakmam canım grupta bi kişi daha var sanırım emziren soyledim emzirdiğim bi sorun yok denice bakalımHayırlı olsun canım kendini nasıl motive ediyorsan öyle devam et emzirmeleri kabul etmiyorlar diye biliyordum burayı bırakmayacaksın dimi
ebruliki iyi akşamlar canım evet az kişi kaldık hele cuma bildirimi veren hep aynı kadroyuz benimde emzirme azaldı sadece geceleri bide işten gelince emiyor biraz ama emdiği sürece yinede çok katı yapmıyorum diyeti 2 yaşına kadar emsin bakalım
Dört beş kişi galiba kaldık bugün biraz düzensiz oldu bende ama çok yemedim şükür senin nasıl geçtiNasiliz kizlar?baya az kisi kalmisiz galiba
Bir de habire birakip basladigim icin verdigim kiloyu tekrar vermeye calismak kendime verdigim en buyuk cezaTatildim kizlar 72.2kg. Eskisi yenisi yok. Uzun suredir bildirim yapmadigim icin. Ayni yerlerde sayiyorum ama insallah haftaya cumaya kadar dususte olmayi basaririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?