Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Spor bu ara yapamıyorum çünkü eşim ctesiye bi sınava girecek akşamları ders çalışıyor pazar günü başlıca hatta spora yazılabilirim eşim diyo ctesiye kadar idare et haftaya çocuklar bende sen istediğin kadar spor yap dedi bakalım 13 kilo var canım Bakalım inş iddiayı kazanırım

Selam kızlar
Kahvaltı
1 yumurta
5 zeytin
1 dilim hindi füme
1kk peunir
2 dilim ekmek
Yeşillik domates
Şekersiz çay

Ara 1 fincan rezene
1 küçük muz 8 çiğ badem

Öğle

1 kepçe mercimek çorbası
6 kaşık kıymalı bamya
1 dilim ekmek
5 kaşık yoğurt üzerine çörek otu attım

Ara 1 bardak sütlü kahve 2 kuru kayısı 1 hurma

Akşam salata 5 kaşık tavuk sote 4 - 5kaşık kadar patlıcan beğendi

Ara 1 bardak kefir

Az şey patlamış mısır bi avuç kadar de 1 küçük kare çikolata

2 litre su spor pazar günü başlıca iniş bugünü kapattım yatana kadar su içerim sadece

hadi bakalım pazara kadar toplayıp sonra sporla beraber büyük ivme kazanırsın canım yeterki motivasyonu yüksek tut canım

Keşke
akşam patlamış mısır ve çikolatayı yemeseydin canım

Günaydınlar dün yorgunluktan kızımı uyuturken uyuya kalmışım dünkü menüm
Sabah 2 dilim tb ekmeği 2 dilim süzme peynir 1 ceviz yeşillik
Ara sade kahve 3/1 parça meyve barı (şekersiz)
Öğle 1 kepçe mercimek çorba 100 gr et kavurma 1 dilim ekmek ayran
Ara 1 su bardağı süt 1 orta boy muz
Akşam 1 kepçe tarhana çorba 5 kaşık kıymalı patlıcan yemeği salata ayran+1 dilim tb ekmeği
Spor 50 dakika zumba 20 dakika bifit
Gelince çamaşır astım topladım Evi biraz toparladım kızımı uyuturken uyuya kalmışım ara yapmadım
Şimdide güzelce kahvaltımı yaptım çayımı içiyorum şekersiz 21 güne pazartesi başlamayı düşünüyorum detayları bilmiyorum araştırıcam

Hala tartılmadım ama spor salonundakiler zayıflamışsın dediler çok mutlu oldum pazartesi günleri bifite diyetisyen geliyormuş detaylı tartı yapıyormuş yağ ve kas oranı İçin bide orda tartılayım bakalım pazartesi günü
Bugün bifitte pilates günü yapanlar çok etkili olduğumu söylüyor eşimde evde bugün 1 saat bakarsa kızıma bende giderim pilatese G guziss35 eşler destek olursa süper oluyor

Keşke

akşam patlamış mısır ve çikolatayı yemeseydin canım
Aynen canım baya iyi oluyo bende en yakınında spor salonu gırdım ona bi alıcam yoksa eski gittiğim yere giderim spor için sporu olmuyo kesinsinliklr havalarda güzel olduğunda yuruyo yaparım sıkıldım artık şu kilodan

Salida superdi canim ama dun kacti. Pazar gunu olan dogum gunumu esim dun kutlayip sasirtmak istemis beni. Ama bugun kaldigim yerden devam bu sefer motivasyonumu kaybetmiyecegim iNsallah
Doğum günü jestiymiş canımolsun şimdiden nice mutlu yıllara
En azından hafta sonu ayarlarsın artık yarına sonucunu alırsın şu Doğum günlerinde pasta yerine başka şey olsa yaaa :)))

canım benim forumda dahil olduğum bir grup var istersen etiketleyin seni orda baya detay var. Şekersiz yaşamak aslında diyetle felan alakası yok sağlık için günümüzde şart artık hayatımızdan komple çıkarabils keşke
Spor şart gerçekten yememek tek başına yetmiyor havalar düzelsin ben yürüyüşlere başlayacağım. en azından haftasını babakız yatarken yürüyüşe çıkıcam

Nasiliz kizlar?baya az kisi kalmisiz galiba

Bugun menüm
Kahvaltı
1 tam yumurta 1 yumurta beyazı ile omlet 1 kk peynir
5 zeytin
2 dilim ekmek
Yeşillik domates 1 dilim hindi füme

Ara
1 küçük muz
8 çiğ fındık
1 bardak rezene

Öğle 6 kaşık tavuk sote
5 kaşık beğendi salata

Ara 1 bardak sütlü kahve
2 kuru kayısı 1 hurma
2 küçük kare çikolata Regli im canım çekti yedim malesef

Akşam

1 bardak ayran
Yumurtalı ıspanak
1 dilim ekmek

Son ara 1 bardak kefir

2litre su içtim yatana kadar su içerim
Spor leslie başladım oğlum uyandı 1 mili tamamlayamadım

Kızlar ben bu arada 10.cuma grubu yarışmasına katıldım
Hayırlı olsun canım kendini nasıl motive ediyorsan öyle devam et emzirmeleri kabul etmiyorlar diye biliyordum burayı bırakmayacaksın dimi
ebruliki iyi akşamlar canım evet az kişi kaldık hele cuma bildirimi veren hep aynı kadroyuz benimde emzirme azaldı sadece geceleri bide işten gelince emiyor biraz ama emdiği sürece yinede çok katı yapmıyorum diyeti 2 yaşına kadar emsin bakalım

Burayı kolay kolay bırakmam canım grupta bi kişi daha var sanırım emziren soyledim emzirdiğim bi sorun yok denice bakalım
Benimde oğlum gündüzleri çok az emiyor ama geceleri fazla emiyor ilk oğlum boyle değildi 2 yaşına kadar az da olsa emer inşş

Menümü de vereyim
Sabah 2 dilim tb ekmeği 2 dilim süzme peynir 1 ceviz yeşillik
Ara sade kahve 1 avuç leblebi
Öğle 1 kepçe mercimek çorba 2 parça et biftek ayran 1 dilim ekmek
Ara 1 muz 10 çiğ fındık sütlü nescafe
Akşam 1 kepçe tarhana çorba et haşlama susuz patatessiz bol salata 1 bardak kefir 1 dilim tb ekmeği
Son ara 1 armutu doğrayıp üzerine tarçın serptim 1 ttk fındık ezmesi ile Yedim Kızım uyursa spor yapıcam bifite gidemedim bugün

Tatildim kizlar 72.2kg. Eskisi yenisi yok. Uzun suredir bildirim yapmadigim icin. Ayni yerlerde sayiyorum ama insallah haftaya cumaya kadar dususte olmayi basaririm

Tatildim kizlar 72.2kg. Eskisi yenisi yok. Uzun suredir bildirim yapmadigim icin. Ayni yerlerde sayiyorum ama insallah haftaya cumaya kadar dususte olmayi basaririm
Bir de habire birakip basladigim icin verdigim kiloyu tekrar vermeye calismak kendime verdigim en buyuk ceza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…