Günaydın canım benimkilerde erken kalkıyorGünaydınnnn.Bebiş erkenden kalkinca bi uğrayayım dedim
Gunaydin
Boyum 1 60
Kilom 82 2
Hedefim ilk etapta 70 olmak
Umarim olur[/QUOT
Hedefine ulasirsin inşallah canim
Canım hoş geldin kurallar için 1.sayfayı okuyabilirsin ve devamlı olmak önemli gruptaKızlar hepinize iyi akşamlar.. böyle takım halinde zayiflamaya çalışmak gerçekten işe yarıyor mu ??? Acilen başlamam gerekiyor kilolar aldi başını gidiyor... bebeğim 7 buçuk aylık bütün zayıflama gruplarina atlayasim var.. burdada aranıza alın beni... Bende sütüm azalmadan kilolarimin azaldığını görmek istiyorum desteğinize ihtiyacim varr lutfenn...
Öğle küçük bi tabak bulgurlu ıspanakKaç gündür menü yazmıyorum bugün başlıyım
Sabah şekersiz bi bardak çay
4 zeytin
kk beyaz peynir
4 çorba kaşıgı humus
Çeyrek simit bi dilim ekmek
5çorba kaşığı az yağda kızarmış havuç patates
Diş çok zor Allah yardımcın olsunİyi akşamlar kızlar
Gerçekten zor bebeklerle kilo vermek hasta oldular mı hop geldiğin noktaya tekrar dönüyorsun. Bizim diş çıkarıyor galiba dün hiç uyuyamadık meme sürekli ağzında resmen sanki ruhumu emiyor bir yerden sonra
Olabilir canım bizimde sürekli eli ağzında oluyor, Allah yardımcıları olsun bebislerimizinİyi akşamlar kızlar
Gerçekten zor bebeklerle kilo vermek hasta oldular mı hop geldiğin noktaya tekrar dönüyorsun. Bizim diş çıkarıyor galiba dün hiç uyuyamadık meme sürekli ağzında resmen sanki ruhumu emiyor bir yerden sonra
sadece yoğurt yersen çok sağlıklı olmaz dengeli ve düzgün beslenmelisin senin vücudun vitaminsiz kalır64hamile kaldım,95kiloyla doğum yaptım 7.ayında bebeğim.Bende katılmak istiyorum,bugün başlıcam 1.65boyundayım 74 kiloyum hedefim 1.65,2.hedefim 55
Sabahları çok yiyip akşam sadece yopurt yicem bakalım ne olucak sonuçları yazıcam Bugün yarım ekmek yoğurtlu tazesığanlı yumurta ve yoğurtlu susamlı pekmez yedim akşamda saddce yoğurt yicem
Canım aramıza hoş geldinsenin ki bi nevi yoğurt kürü oluyor bizim amacımız herşeyden az yiyerek zayıflamaya çalışmak önce bizim sağlığımız kaliteli süt üretsin ki vücudumuz bebeğimiz de sağlıklı beslensin yine de sen bilirsin saygı duyarım sevgiler64hamile kaldım,95kiloyla doğum yaptım 7.ayında bebeğim.Bende katılmak istiyorum,bugün başlıcam 1.65boyundayım 74 kiloyum hedefim 1.65,2.hedefim 55
Sabahları çok yiyip akşam sadece yopurt yicem bakalım ne olucak sonuçları yazıcam Bugün yarım ekmek yoğurtlu tazesığanlı yumurta ve yoğurtlu susamlı pekmez yedim akşamda saddce yoğurt yicem
benim devam ediyor 6 gündeyim su andaEki Görüntüle 2125603 Herkese Günaydın nasıl gidiyor şekersiz 21 gün nerdesiniz kızlar
Resmen beni tarif etmişsin saat 01:00. -03:00 arası meme ağzında yatağın bi sağında bi solunda arada da beni öpücüklere boğuyor kaldırayım diye tam bi şebek sinir sistemim çöktü dün gece oturdum ağladım artık eşimde sen yat dedi sağolsun saat 05:00 te uyumuşİyi akşamlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?