Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım hoş geldin kurallar için 1.sayfayı okuyabilirsin ve devamlı olmak önemli grupta

Kaç gündür menü yazmıyorum bugün başlıyım
Sabah şekersiz bi bardak çay
4 zeytin
kk beyaz peynir
4 çorba kaşıgı humus
Çeyrek simit bi dilim ekmek
5çorba kaşığı az yağda kızarmış havuç patates

Erkenden menüyü vereyim
9:00
Küçük tabak menemen
7 yeşil zeytin
Peynir
Yeşillik salatalık
11:30
1 dilim armut 1 elma
13:00
Dünden bi tabak kabak kavurmasinin yarisi, salata yoğurt
15;00
Şekersiz türk kahvesi
1hurma 2 ceviz
18;30 da yiyeceğiz
2 kepçe mercimek çorbası salata yoğurt yiyecem
Su 3 oldu
Spor
Leslie 1,
25 mekik
30 dk koşu bandı

Öğle küçük bi tabak bulgurlu ıspanak
3 kaşık kuru fasulye
Avuç içi kadar tavuk eti
Bi tabak salata

Ara yarım armut

Akşam
Bi tabak yeşil fasulye
Az corba
Salata
3 kaşık pilav

Su 2.5 litre

İyi akşamlar kızlar
Gerçekten zor bebeklerle kilo vermek hasta oldular mı hop geldiğin noktaya tekrar dönüyorsun. Bizim diş çıkarıyor galiba dün hiç uyuyamadık meme sürekli ağzında resmen sanki ruhumu emiyor bir yerden sonra

Diş çok zor Allah yardımcın olsun

Olabilir canım bizimde sürekli eli ağzında oluyor, Allah yardımcıları olsun bebislerimizin

64hamile kaldım,95kiloyla doğum yaptım 7.ayında bebeğim.Bende katılmak istiyorum,bugün başlıcam 1.65boyundayım 74 kiloyum hedefim 1.65,2.hedefim 55
Sabahları çok yiyip akşam sadece yopurt yicem bakalım ne olucak sonuçları yazıcam Bugün yarım ekmek yoğurtlu tazesığanlı yumurta ve yoğurtlu susamlı pekmez yedim akşamda saddce yoğurt yicem

sadece yoğurt yersen çok sağlıklı olmaz dengeli ve düzgün beslenmelisin senin vücudun vitaminsiz kalır

Canım aramıza hoş geldinsenin ki bi nevi yoğurt kürü oluyor bizim amacımız herşeyden az yiyerek zayıflamaya çalışmak önce bizim sağlığımız kaliteli süt üretsin ki vücudumuz bebeğimiz de sağlıklı beslensin yine de sen bilirsin saygı duyarım sevgiler

kızlar günaydın. dün ugrayamadım. biraz dün kaçamak yaptim ama bugun yeniden basladim.

Günaydın şekerde yememeye çalışıyorum dün sadece nescafede şeker kullandım 73olmuşum akşam bir kase mercimek çorbası ve yarım porkalda yedim sadece yoğurt tok tutmuyormuş emzirince olmuyor haklısınız

Selamlar mutlu haftalar kızlar
Geçen hafta uğrayamadım kilo bile bildiremedim İnan’ın telefonu elime alacak vaktim yoktu işyerim taşınıyor heryer heryerde bayağı bi zorlandık şimdi oturuyo gibi düzen öncelikle kilo mu bildireyim
Geçen hafta 83.9
Bu hafta 82.9
Fark 1 kg
Şekersiz beslenme hafta sonuna kadar iyi gitti taki mens dönemi atakları başlayaana kadar 1 hafta önceden şişkinlik başladı yine ve deli gibi atıştırma istediği başedeceğim ama haftasonu yediklerimi yapa dönüşmeden vücudumdan atmam lazım akşama Zumba. Var inşallah
Sizlerde ne var ne Yok geçmişe bi bakayım listeyi de inşallah yaparım bugün

Resmen beni tarif etmişsin saat 01:00. -03:00 arası meme ağzında yatağın bi sağında bi solunda arada da beni öpücüklere boğuyor kaldırayım diye tam bi şebek sinir sistemim çöktü dün gece oturdum ağladım artık eşimde sen yat dedi sağolsun saat 05:00 te uyumuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…