canım.yüzde isine pek girmedim yani bende neye gore hesaplaniyor bakmadim valla listeyi düzenlemeye anca vakit buldum bebis huzursuz diş cıkartiyor bu sekilde düzenlemeye calisirim baska biri yapmak istiyorsa deviralabilirCanımSgm eline sağlık benim ikinci hedefim 65 bide yüzdeye göre 1. 2. Seçiliyordu ama bilmiyorum yüzdeyi neye göre hesaplıyodu pentagram42
Benim ufaklık artık bir yasında canımkızlar yanlış varsa bilgilerinizde söyleyin haftaya düzeltirim
Ellerine sağlık bunu yapmış olman Nil’e büyük emek canımcanım.yüzde isine pek girmedim yani bende neye gore hesaplaniyor bakmadim valla listeyi düzenlemeye anca vakit buldum bebis huzursuz diş cıkartiyor bu sekilde düzenlemeye calisirim baska biri yapmak istiyorsa deviralabilir
Yönetimle konuşmak belki grup yöneticisini değiştirirkızlar ozaman grup yöneticisine ulaşmaya ulaştıktan sonra açarız o dönmeyecekse tabi
Çok güzel ellerine sağlık cnmkızlar yanlış varsa bilgilerinizde söyleyin haftaya düzeltirim
Kilo 60.9 boy 164 başlangıç 71.5 1.hedef Kilo 58 2. Hdef 57Silent Scream
@yolcukardelen
vorones
@guzellikicin
arkadaşlar kilo,boy,yaş,başlangıç kilonuz,1.hedef kilonuz,2. hedef kilonuz , bebeğiniz kaç aylık paylaşır mısınız listeye ekleyeceğim
sagol canimEllerine sağlık bunu yapmış olman Nil’e büyük emek canım
KaZen mesaj attım ama bakalım bekliyorum dönüşüsagol canim
Herbalife miMerhaba, emziren annelerin gönül rahatlığıyla kullanabileceği bir set önermek isterim. Kullanan annelerimiz var ve sağlıklı bir şekilde kilo veriyorlar. Ayrıntılı bilgi için ulaşabilirsiniz, sevgiler
Evet, ürün içerikleri bitkiseldir. Doktor kontrolü ile kullanıyorlar. Zorlanmadan ve her şeyden önce sağlıklı bir şekilde kilo veriyorlarHerbalife mi
Zeytin çekirdeği yutarak mı?Günaydın kizlar karatay beslenmesi candir. Boşver in saçmalıkları. Bebeğini zin sütü artar etkilenmz diyetten. Yalnız leptin için çok aç kalmadikcà NO problem
Yo öyle bisiye gerek yok. Yapmadım !! Allahın verdiği nimetler den tadarak mutsuz olmadan. Sadece bi üründen medet ummadanZeytin çekirdeği yutarak mı?
Hakkında bilgi sahibi olmadığımız konuları saçma, gereksiz vb göstermeden de yapabiliriz bunu başarabiliriz öyle değil mi? :)Yo öyle bisiye gerek yok. Yapmadım !! Allahın verdiği nimetler den tadarak mutsuz olmadan. Sadece bi üründen medet ummadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?