Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Menüm
sabah 1 tane haşlanmış yumurta
kk kadar peynir
1 dilim ekmek 2 dilim hindi füme
ara 1 portakal
öğlen maydonoz limon kürü
2 kase yayla çorba
akşam 1 kase kuru fasülye
1 bardak ayran
avuç içi kadar kaju
su az içtim
spor yapmadım yatana kadar 1,5 litre bitiririm inşallah .

Canım Sgm eline sağlık benim ikinci hedefim 65 bide yüzdeye göre 1. 2. Seçiliyordu ama bilmiyorum yüzdeyi neye göre hesaplıyodu pentagram42
canım.yüzde isine pek girmedim yani bende neye gore hesaplaniyor bakmadim valla listeyi düzenlemeye anca vakit buldum bebis huzursuz diş cıkartiyor bu sekilde düzenlemeye calisirim baska biri yapmak istiyorsa deviralabilir

canım.yüzde isine pek girmedim yani bende neye gore hesaplaniyor bakmadim valla listeyi düzenlemeye anca vakit buldum bebis huzursuz diş cıkartiyor bu sekilde düzenlemeye calisirim baska biri yapmak istiyorsa deviralabilir
Ellerine sağlık bunu yapmış olman Nil’e büyük emek canım

Reactions: Sgm
Merhaba, emziren annelerin gönül rahatlığıyla kullanabileceği bir set önermek isterim. Kullanan annelerimiz var ve sağlıklı bir şekilde kilo veriyorlar. Ayrıntılı bilgi için ulaşabilirsiniz, sevgiler

Günaydın kizlar karatay beslenmesi candir. Boşver in saçmalıkları. Bebeğini zin sütü artar etkilenmz diyetten. Yalnız leptin için çok aç kalmadikcà NO problem

Yo öyle bisiye gerek yok. Yapmadım !! Allahın verdiği nimetler den tadarak mutsuz olmadan. Sadece bi üründen medet ummadan
Hakkında bilgi sahibi olmadığımız konuları saçma, gereksiz vb göstermeden de yapabiliriz bunu başarabiliriz öyle değil mi? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…