Aynen ben deHımm denemeliyim rezeneyi
Hadi geçmiş olsun
Konyadayım ben de. İki dr. söylediler ssvd için ama ben ilkinde açılma olmayınca cesaret edemedim şimdi, sen cesurmuşsun
Boyun kaç, benim de 60dan sonra zor gidiyo
ben de ben dehatta geçen bir kilo karışık almıştım( çekirdekli çekirdeksiz üzüm kavrulmamış badem fındık) . Tatlı yemeyecem diye dayanınca 3-4 güne bitirmiştim
kesinlikle bende tavsiye ediyorumKızlar bi başlayın şekeri kullanmamaya canınız istemiyo tatlı falan that's sugar ı izleyin tavsiye ederim
Tarçınlı suyu ödem atar diye içiyorum biraz daBen de kayısı üzüm dut incir kurulari ile bastiririm tatlısz zor gerçekten hele ki regl zmanları. Tarçınlı su neyin paklamaz benı
Evet ben de izlemiştim, izlenmeli kesinlikleKızlar bi başlayın şekeri kullanmamaya canınız istemiyo tatlı falan that's sugar ı izleyin tavsiye ederim
de mi insan bi başlayınca engel olamıyorAynen ben delik durumda tuketiorum engel de olamıyorum ya. boyum 163 64 falan bugün tarti beni üzdü uzdukce de saçma bi menu ile geldimm ssvd benim içimde ukte idi. Çok da mutlyum şükür bugune
Ben bıraktığın gibiyim :)) haftasonu doğum günümüz vardı atlattık şükürSlm Kızlarr bensiz neler yapmışsınız öyle
canım yaşın boyun ve bebişin kaç aylık belirtir misin listeye ekliyorumdaKızlar günaydın
Başlangıç 66.6
Bu hafta 65.6 (dün 65.4 ü görmüştüm ama dün biraz fazla kaçırdım galiba)
Fark 1.00
Bu arada hedef kilolarımı yazmamışım 1. Hedef 60, ikinci hedef 55
canım bebişin kaç aylık kaç yaşımdasın boy kg ve 1. hedef kilon 2. hef likon bunları belirtir misinSlm kizlarrr
Geçen hafta 94.5
Bu hafta 93.3
fark 1.2 kg
olabilir ...kızlar bu konuyapentagram42 [/USER] arkadaşımız yeniden aktif olmadı yeni konu açalım mı sizce
Evlilik konusunda uzman olacağım zayıflarkenSende onun sevmedigi yemekleri yap 1 hafta yola gelsin hehrhehehe
Canım 1.55Bnede diyorum bu ölçüler beni andırıyor sende 65 kg mişsin boy kaç acaba
Emzirince demek kiCanıım tebrikler iyi vermişssin cumadan beri
Canım yaş 30,boy 1.55, bebişin yarın yarı kırkını uçuracağımcanım yaşın boyun ve bebişin kaç aylık belirtir misin listeye ekliyorumda
ilk defa duydum, çok ilginç2 gunde 400 cok guzel cnm devami gelir insallah
kiz benim yegeniminde atesi dusmuyodu 4 5 gundur ayaginin altina kina yaktilar cocugun atwsi dustu ben sok oldum. Bide ayak altina limon surup corap giydirincede dusuruyomus atesi diye duydum
gecmis olsun cnm
Olabilir canım ben ona sirek mesajda yazdım dönmedi sen yönetime söyle istesen yeni grup kurucumuz olarakkızlar bu konuyapentagram42 [/USER] arkadaşımız yeniden aktif olmadı yeni konu açalım mı sizce
Pentagram a bi ulaşsaydık belki dönecektirkızlar bu konuyapentagram42 [/USER] arkadaşımız yeniden aktif olmadı yeni konu açalım mı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?