- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
leptin için derken ben anlamadı biraz bahsedermisin cnmGünaydın kizlar karatay beslenmesi candir. Boşver in saçmalıkları. Bebeğini zin sütü artar etkilenmz diyetten. Yalnız leptin için çok aç kalmadikcà NO problem
Benide listeye ekleyebilirmisinEki Görüntüle 2137547
13 nisan cuma güncel liste
Yemekten diğer yemek süresine kadar ağzına su hariç başka şey sürmemeli . Açlık hormonu diolar bu leptin hormonunun calışmasıni sagliosun. Hem aburcuburların önüne geçmiş oluosun hem de yağ yakımı hizlanıyor. Yeme saati gelince doyadoya yemek yiyosun. Doymadan kalkmak yokleptin için derken ben anlamadı biraz bahsedermisin cnm
Teşekkür ederim cnm genel olarak neler yiyorsun bahsedermisin sutüm azalır diye korkuyorum sıkı diyettenYemekten diğer yemek süresine kadar ağzına su hariç başka şey sürmemeli . Açlık hormonu diolar bu leptin hormonunun calışmasıni sagliosun. Hem aburcuburların önüne geçmiş oluosun hem de yağ yakımı hizlanıyor. Yeme saati gelince doyadoya yemek yiyosun. Doymadan kalkmak yok
Valla ben asla sıkı diyet yapamadım. Ama ekmek çıktı hayatımdan . Bol yeşillik. Et ve tavuk köfte. Öyle gerçek karatay yapamazdim . Her şeyin dogalini bulmak ne mmümkün . Ama . Paketlİ yicekleer ve ekmek arası Vs. Asla yok. K. Fasulye mercimek Vs. Serbest. Bize gaz yapmadı. Sen dikkat et genede.Teşekkür ederim cnm genel olarak neler yiyorsun bahsedermisin sutüm azalır diye korkuyorum sıkı diyetten
Bu benim görüşüm. Bana saçma geliyor. Olamaz mı. O da senin.Hakkında bilgi sahibi olmadığımız konuları saçma, gereksiz vb göstermeden de yapabiliriz bunu başarabiliriz öyle değil mi? :)
Aynen dikkatli yiyorum bakliyat grubunu teşekkür ederim bilgilerine ..Valla ben asla sıkı diyet yapamadım. Ama ekmek çıktı hayatımdan . Bol yeşillik. Et ve tavuk köfte. Öyle gerçek karatay yapamazdim . Her şeyin dogalini bulmak ne mmümkün . Ama . Paketlİ yicekleer ve ekmek arası Vs. Asla yok. K. Fasulye mercimek Vs. Serbest. Bize gaz yapmadı. Sen dikkat et genede.
canım.yüzde isine pek girmedim yani bende neye gore hesaplaniyor bakmadim valla listeyi düzenlemeye anca vakit buldum bebis huzursuz diş cıkartiyor bu sekilde düzenlemeye calisirim baska biri yapmak istiyorsa deviralabilir[/QUOTo
Canım eline sağlık bişey demedim bilen varsa hesaplanabilir diye dedim bebişine geçmiş olsuncanım.yüzde isine pek girmedim yani bende neye gore hesaplaniyor bakmadim valla listeyi düzenlemeye anca vakit buldum bebis huzursuz diş cıkartiyor bu sekilde düzenlemeye calisirim baska biri yapmak istiyorsa deviralabilir
sagol cnmCanım eline sağlık bişey demedim bilen varsa hesaplanabilir diye dedim bebişine geçmiş olsun
nereye gidiyorsun..Beni listeden çıkarabilirsiniz net sıkıntısı çekiyorum hepinize iyi kilo vermeler
Canım kazene dedim yetkiyi sana vereceknereye gidiyorsun..
listeyi yaparim vakit buldukça demek istedim cnm gitme vakit buldukca aktif kal beraber verelim.kilolari
sen de yapabilirdin canım nyse bakalım yardımlaşarak yaparızCanım kazene dedim yetkiyi sana verecek
karbonhidrat yememeye özen göster benve bol bol su iç eksileri görürüzslm kızlar.bende yine misafir variki gündür. ki perşembeden salıya ben de misafirlikte olucam. ev sahibinin işine karışılmaz. artık önüme geleni yemek zorundayım ama yinede porsiyonları küçük tutmaya çalışırım. bu hafta muhtemelen gr bile veremem ama hayırlısı diyelim.
Burda olduğum sürece her zaman canım yardımcınolurımsen de yapabilirdin canım nyse bakalım yardımlaşarak yaparız
Canım listeyi ilk sayfaya ekleye bilirsinsen de yapabilirdin canım nyse bakalım yardımlaşarak yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?