Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kizlar karatay beslenmesi candir. Boşver in saçmalıkları. Bebeğini zin sütü artar etkilenmz diyetten. Yalnız leptin için çok aç kalmadikcà NO problem
leptin için derken ben anlamadı biraz bahsedermisin cnm

leptin için derken ben anlamadı biraz bahsedermisin cnm
Yemekten diğer yemek süresine kadar ağzına su hariç başka şey sürmemeli . Açlık hormonu diolar bu leptin hormonunun calışmasıni sagliosun. Hem aburcuburların önüne geçmiş oluosun hem de yağ yakımı hizlanıyor. Yeme saati gelince doyadoya yemek yiyosun. Doymadan kalkmak yok

Teşekkür ederim cnm genel olarak neler yiyorsun bahsedermisin sutüm azalır diye korkuyorum sıkı diyetten

Teşekkür ederim cnm genel olarak neler yiyorsun bahsedermisin sutüm azalır diye korkuyorum sıkı diyetten
Valla ben asla sıkı diyet yapamadım. Ama ekmek çıktı hayatımdan . Bol yeşillik. Et ve tavuk köfte. Öyle gerçek karatay yapamazdim . Her şeyin dogalini bulmak ne mmümkün . Ama . Paketlİ yicekleer ve ekmek arası Vs. Asla yok. K. Fasulye mercimek Vs. Serbest. Bize gaz yapmadı. Sen dikkat et genede.

Aynen dikkatli yiyorum bakliyat grubunu teşekkür ederim bilgilerine ..

Öncelikle hazır gıda konusunda şu yazı dizisini (Coca-Cola) okumanızı rica ediyorum. Okudukça Canan Karatay'ın ne kadar haklı olduğunu göreceksiniz.

canım.yüzde isine pek girmedim yani bende neye gore hesaplaniyor bakmadim valla listeyi düzenlemeye anca vakit buldum bebis huzursuz diş cıkartiyor bu sekilde düzenlemeye calisirim baska biri yapmak istiyorsa deviralabilir[/QUOTo
canım.yüzde isine pek girmedim yani bende neye gore hesaplaniyor bakmadim valla listeyi düzenlemeye anca vakit buldum bebis huzursuz diş cıkartiyor bu sekilde düzenlemeye calisirim baska biri yapmak istiyorsa deviralabilir
Canım eline sağlık bişey demedim bilen varsa hesaplanabilir diye dedim bebişine geçmiş olsun

Beni listeden çıkarabilirsiniz net sıkıntısı çekiyorum hepinize iyi kilo vermeler

Beni listeden çıkarabilirsiniz net sıkıntısı çekiyorum hepinize iyi kilo vermeler
nereye gidiyorsun..
listeyi yaparim vakit buldukça demek istedim cnm gitme vakit buldukca aktif kal beraber verelim.kilolari

slm kızlar.bende yine misafir variki gündür. ki perşembeden salıya ben de misafirlikte olucam. ev sahibinin işine karışılmaz. artık önüme geleni yemek zorundayım ama yinede porsiyonları küçük tutmaya çalışırım. bu hafta muhtemelen gr bile veremem ama hayırlısı diyelim.

karbonhidrat yememeye özen göster benve bol bol su iç eksileri görürüz

Kizlar ben geldim yoldayım aslında sü aralar bi yogünlük var. Misafire Kek psirdim.3 aydır yapmiodum. Ucundan yedim abartmadan kapatsam günü .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…