eklemistim bakmadinız mıCanım listeyi ilk sayfaya ekleye bilirsin
Hadi bakalım inşallah verir ve istediğin kıyafeti giyersinGunaydin hanimlar bugunden itibaren tekrar aranizdayim. Kizimin dogum gunune kadar 1kilo vermem gerek 11 mayisa kadar. Hadi hayirlisi :) aylardir saliverdim simdi gercekten toparlama zamani
insallah canım verirsinGunaydin hanimlar bugunden itibaren tekrar aranizdayim. Kizimin dogum gunune kadar 1kilo vermem gerek 11 mayisa kadar. Hadi hayirlisi :) aylardir saliverdim simdi gercekten toparlama zamani
tebrik ederim canım bende bi 60 olsamBen 65 olurum diye hedeflemiştim oldum şükür ama bayrama kadar 5 kilo daha vermem lazım
inş. canım verirsinGunaydin hanimlar bugunden itibaren tekrar aranizdayim. Kizimin dogum gunune kadar 1kilo vermem gerek 11 mayisa kadar. Hadi hayirlisi :) aylardir saliverdim simdi gercekten toparlama zamani
ayy ne güzel ya. darısı başımıza inşallah birer birer birinci hedefleri ikinci hedefleri gerçekleştiririzBen 65 olurum diye hedeflemiştim oldum şükür ama bayrama kadar 5 kilo daha vermem lazım
Olursun canım yani 9 ayda aldığımız kiloyu bir anda veremeyiztebrik ederim canım bende bi 60 olsam
ayy geçmıs olsun kıyamamGünaydın kızlar
Bir yaş asısına gittik sabah
Evde uyumadı dışarı çıkardım bende yürüyüş yapmış oldum hem hava çok sıcak yaaayy geçmıs olsun kıyamam
geçer insallah canım biraz şışlık olurBugün regl oldum inşwllah yarınlarıyla çıkmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?