ay acelen ne canim daha lohusasin sen ..Ben de her gün iki yumurta yiyorum mümkün oldukça.hamileliğimden beri böyleNe demek rica ederim Evet grup motivasyonunu artırmak gerek bence de
Kız daha Doğum yapalı iki hafta iki gün oldu yazık banaspor da yok şimdilik sezaryen olduğu için.miktarı az tutuyorum şimdilik vermem için yetiyor.iki gün sonra elbet yetmeyecek ama o zaman da spora başlayabileceğim.en azından kırkım çıkınca yürüyüşe başlamayı planlıyorum
ben varım28martta Doğum yaptım
Oğlumda lohusayken almıştım hep o yüzden dikkat ediyorum, aç kalmadan karbonhidratı kısarak vermeye çalışıyorumay acelen ne canim daha lohusasin sen ..
Ooyyii senin bayà baya minnos muş. Allah yardımcın olsun. Bende 15 günlük ken falan dikkat ediyor dum dà sen iyi yapmsiissin burda olman güzel. Kilo almazzsin hiç değilse. Spor sezeryan olunca çok daha zor . Benim ilki sezeryan di 40 gün yuruyemedim bile. Bu yavrum normal doğurdum spor yapmak çok daha kolay yalnız çok zorlamamak lazım ben bel fıtığı oldum. yuruyemedim.Ağır spor yapmstim. Geçti sukr.Ben de her gün iki yumurta yiyorum mümkün oldukça.hamileliğimden beri böyleNe demek rica ederim Evet grup motivasyonunu artırmak gerek bence de
Kız daha Doğum yapalı iki hafta iki gün oldu yazık banaspor da yok şimdilik sezaryen olduğu için.miktarı az tutuyorum şimdilik vermem için yetiyor.iki gün sonra elbet yetmeyecek ama o zaman da spora başlayabileceğim.en azından kırkım çıkınca yürüyüşe başlamayı planlıyorum
ben varım28martta Doğum yaptım
Benim de ilkinde öyleydi lohusa Die süt olsun Die . TikinmstimOğlumda lohusayken almıştım hep o yüzden dikkat ediyorum, aç kalmadan karbonhidratı kısarak vermeye çalışıyorum
Ciisss lar var ama miktar lar az şükr sorun olmaz bence . Afiyet olsun.günaydın herkese. menüyü bırakıp kaçıcam.
az yağda tek yumurta, 50 gr peynir,3 zeytin , bir tatlı kaşığı kaymak ve bal.
öğlen 4-5 tane sarmayla yarım kase yoğurt ve iki orta boy tulumba tatlısı
akşamada 4 kaşık sebze yemeği 3 kaşık bulgur pilavı ve yarım kase yoğurt son olarak bir portakal yerim
Arasında kaç yaş var, dr lar pek riski göze almayıp ikinciyi de sezaryen yapıyorlar.benimki öyle oldunormali ben de çok istemiştim.Ooyyii senin bayà baya minnos muş. Allah yardımcın olsun. Bende 15 günlük ken falan dikkat ediyor dum dà sen iyi yapmsiissin burda olman güzel. Kilo almazzsin hiç değilse. Spor sezeryan olunca çok daha zor . Benim ilki sezeryan di 40 gün yuruyemedim bile. Bu yavrum normal doğurdum spor yapmak çok daha kolay yalnız çok zorlamamak lazım ben bel fıtığı oldum. yuruyemedim.Ağır spor yapmstim. Geçti sukr.
ikincide akıllanıyor insan değil miBenim de ilkinde öyleydi lohusa Die süt olsun Die . Tikinmstimsenin de ben gibi 4 aya bisiyin kalmaz . Kaç Kilo ile doğumdan geldin
oy maşallah nasıl verdin anlat hele dostumKızlar muhabbetiniz daim olsun bende doğumu 110 la yaptım 26 kasımda şuan 84.5 oldum nisanın başından beri yavaşladım dikkat edemiyorum beni en çok şekersiz 21 gün etkiledi tekrar başlıycam
sağol canım. ben kesmiyorum ya canım ne istiyorsa yiyorum. ama az az. brn saha çok spor yapmaya çalışıyorum. az az gitsin ama sütü eengellemesinCiisss lar var ama miktar lar az şükr sorun olmaz bence . Afiyet olsun.
Buranın faydası çok olduoy maşallah nasıl verdin anlat hele dostum
Şekersiz yani tatlısız çok zor olur benim içindoğal tatlıları tercih etmeye çalışıyorum mümkün oldukçaSabahları gaz için rezene içiyodum iştah kesme özelliği varmış az yiyodum canım istemiyo du bide oğlumun yumurta alerjisi var kek börek yiyemiyorum bide hareket içeri dışarı spor yapqmasamda sürekli ayaktayım en son da 21 gün şekersiz diyetindeydim oda etkiledi :))
Arasında kaç yaş var, dr lar pek riski göze almayıp ikinciyi de sezaryen yapıyorlar.benimki öyle oldunormali ben de çok istemiştim.
Spor olmadan toplamıyor vücut kendini ya bakalım artık bel fıtığı mıçok geçmiş olsun, niye oldu ki, hem niye kalkamadın kork günamma da sordum ha
ikincide akıllanıyor insan değil miBen cuma zbayıflama yarışmasına katılıp vermiştim.oğlum birbuçuk yaşındayken başlamıştım diyete
Doğuma 75 küsürle gittim 70le geldim.
Sabah 65.5 tim.haftaya cuma ucundan da olsa 63ü görmeyi hedefliyorum ya bakalım nasipHepsini söylemişken 58le hamile kaldığım bilgisini de iliştirivereyim şuraya
Ben de kayısı üzüm dut incir kurulari ile bastiririm tatlısz zor gerçekten hele ki regl zmanları. Tarçınlı su neyin paklamaz benıŞekersiz yani tatlısız çok zor olur benim içindoğal tatlıları tercih etmeye çalışıyorum mümkün oldukça
Hımm denemeliyim rezeneyiSabahları gaz için rezene içiyodum iştah kesme özelliği varmış az yiyodum canım istemiyo du bide oğlumun yumurta alerjisi var kek börek yiyemiyorum bide hareket içeri dışarı spor yapqmasamda sürekli ayaktayım en son da 21 gün şekersiz diyetindeydim oda etkiledi :))
Hadi geçmiş olsunİyi geceler kozlar şükür biz bugünkü telaşımızı atlattık artık daha sıkı davranmam gerekiyor
Konyadayım ben de. İki dr. söylediler ssvd için ama ben ilkinde açılma olmayınca cesaret edemedim şimdi, sen cesurmuşsunssvd yapan doktor bulmak zor. Ankara da olmak ise yaradi buldum parasiynan yaptım 18 ay vardı aralari.
Doğumdan sonra kemikler hassas olurmus ben zorladım ayağıma basamaz olmuştum. 15 gün fiziktedavi gördüm . Geçti.
Ben de 58 ile hamile kalmıştım . O yüzden hedef 58. 57 . Bakalım .60 dan sonra çok zor gidio benim .
ben de ben deBen de kayısı üzüm dut incir kurulari ile bastiririm tatlısz zor gerçekten hele ki regl zmanları. Tarçınlı su neyin paklamaz benı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?